DNA sta pe o BOMBĂ !
Prejudicii de peste un 1 miliard de euro în afacerea “Microsoft – EADS” – Dosarul anchetat de Procurorul DNA Marius Vartic întîrzie să fie soluţionat în pofida asigurărilor date de Procurorul Şef DNA

multi_corupti“Lumeajustitiei.ro continua dezvaluirile din afacerea “Microsoft-EADS”.

O afacere transpartinica, in care prejudiciul este de peste 1 miliard de euro, inceputa in timpul regimului Adrian Nastase si continuata cu succes de regimul Traian Basescu.

Afacerea “Microsoft-EADS” este anchetata de procurorii DNA Marius Vartic si Mihaela Iorga Moraru, dar dosarul intarzie sa fie solutionat, (de vreo zece ani n.a.) in pofida asigurarilor primite chiar de la varful parchetului anticoruptie. Astazi, va vom prezenta prima etapa a afacerii, cea din timpul guvernarii PSD din 2000-2004.”

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Am avut “privilegiul” sa il cunoastem pe Marius Catalin Vartic la “lucru” in dosarul pomenit si mereu etern, unde Microsoft in conformitate cu cele aflate de catre acesta, nu are nici o implicare.

Kovesi doar comunica ce ii raporteaza subalternii, functie de dosarele pe care acestia le instrumenteaza in cel mai mare secret timp de decenii.

Acesta lucreaza la dosar cu metodele consacrate si invatate de la militie si securitate: ticluiri, tergiversari, retineri de inscrisuri, manipulari, provocari, neadevaruri, amenintari si multe altele de acest gen “curat legal si democratic”. Ii dorim mult succes in continuare si in agravarea actelor si faptelor ilegale comise in cadrul anchetelor in curs incepind din anul 2004 pina in prezentul intirziat.

Cine este de fapt Marius Catalin Vartic, care urmeaza sa ne aduca Adevarul, Justitia si Dreptatea in toate casele si familiile, care folosesc sau/si “beneficiaza” de Microsoft, pentru multi bani furati/tihariti/jefuiti de la noi tonti, si dati la coruptie si terorism fara numar, Microsoft-Siemens-EADS-RSC-Medist-Asesoft-Teamnet, si la “stapinii sai” care l-au facut mare Procuror, un fel de Paun, Papici, Eva, Bica, Bulgaru, Dumitrescu, Tulus, Pop, Nestor, Surdescu, si multi altii toti la un loc si la cite un loc “cald” si sigur?

A fost el pus in ultimul moment sa conduca anchetele pentru a finaliza dosarul sau pentru a bloca deliberat actiunile colegilor sai si pentru a eterniza investigatiile?

Cine este acest fenomen de competenta, curaj si dedicatie patriotica, care conduce marea Cruciada anti coruptie cu metode Securiste (halenice si halenoide) si secaturiste?

Cine este acest Marius Catalin VARTIC de fapt (vezi lipsa faptelor, alta decit intirzierile “atemporale”) ? poate fi EL o secatura Securista, corupta, incompetenta si gata la orice compromis pentru a isi sevi stapinii Microsoft si restul pomeniti mai sus ? Este EL asemenea lui Papici, Eva, Bica si alti procurori mult mai faimosi, doar o forma fara fond si fara alte multe caracteristici necesare unui adevarat procuror ? (intrebarile sunt retorice – raspunsul este cunoscut)

Vom reveni cu raspunsul …

… dupa ce vor fi publicate rezultatele etapelor a doua (2004-2012) si a treia (2012-prezent) plus Marius Catalin Vartic “comandat” comandant la “comenzi”