Domnule Procuror Şef Secţie DNA Cătălin Marius VARTIC, apelaţi cu încredere la DoJ-FCPA (Ministerul Justiţiei SUA) în ceea ce priveşte comisia rogatorie pentru anchetarea grupului infracţional Bill Gates – Steve Ballmer & Comp.!

ballmer-nastase

multi_corupti11 Octombrie 2015 – Radu Tudor Jurnalist “Intr-o intalnire la Roma (2003), Claudiu Florica a stabilit cu Dan Nica ca Guvernul Romaniei sa incheie un contract cu Microsoft in valoare de 50-60 milioane dolari, prin intermediul FSC Austria, iar in acest sens a fost semnata la Roma o scrisoare de intentie pentru parteneriatul strategic, dintre Guvernul Romaniei si Microsoft Corporation, obiectul acestuia constituindu-l colaborarea dintre cele doua parti pentru incheierea unui acord cadru de licentiere a Guvernului Romaniei pentru produse Microsoft.” Radu Tudor 11 Octombrie 2015.

17 Septembrie 2003 – Microsoft Communication – “Steve Ballmer si Dan Nica, ministrul comunicatiilor si tehnologiei informatiei, semneaza la Roma Scrisoarea de Intentie pentru Parteneriatul Strategic intre Guvernul Romaniei si Microsoft Corporation. “Semnarea Scrisorii de Intenţie pentru Parteneriatul Strategic între Guvernul României şi Microsoft Corporation reafirmă angajamentul Microsoft Corporation, la cel mai înalt nivel, de a contribui la modernizarea guvernului, promovarea educaţiei pentru societatea informaţională şi susţinerea industriei locale de software”.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

In urma anchetelor incepute de Siemens impreuna cu autoritatile germane in anul 2007, DNA a primit liste cu infractorii implicati in fraudele comise de Siemens si ulterior EADS, din partea autoritatilor germane si austriece, liste care sunt publicate de catre mai multe surse de informatii media (luju, A3, etc.).

“Modus Operandi” – se remarca, in urma studierii cazurilor respective, un numar de trasaturi comune, respectiv deciziile erau luate si cunoscute la cel mai inalt nivel atit in cadrul Guvernului Romaniei cit si al corporatiilor respective, cu atit mai mult cu cit este vorba despre profituri provenite din frauda, mita si albire de bani, care se pare ca depasesc un miliard de euro.

In ceea ce priveste Microsoft, initiatorul si finantatorul primar si principal al mecanismelor criminale (frauda, piraterie, crima cibernetica, spionaj, coruptie, shantaj, amenintari, crima organizata, terorism) nu sunt publicate numele celor care sunt in fapt responsabili de activitatile de crima organizata internationala comise de Microsoft astfel condus de Bill Gates si Steve Ballmer (Evanghelism).

Microsoft depune eforturi disperate pentru a delega intreaga responsabilitate pentru actele comise prin decizia ferma a conducatorilor sai din Seattle, in sarcina Siemens si a filialei locale Microsoft Romania.

Microsoft Corporate refuza sa accepte realitati evidente si exhaustiv probate :

Nu Claudiu Florica (un “nimeni” in contextul dat – un minor traficant de influenta si atit) decide contracte de zeci si sute de milioane de euro in numele si in contul Microsoft, in conditiile in care la Roma, Silvio Berlusconi (un bun prieten si asociat cu Adrian Nastase si Ion Tiriac si altii) i-a invitat pe Steve Ballmer si pe Dan Nica pentru a semna acorduri de colaborare, in prezenta lui Siviu Hotaran si Adriana Ticau.

Nu Ovidiu Artopolescu (un “nimeni” in cadrul organizatiei Microsoft Corporate) decide sa il lase decorat pe Bill Gates de Calin Popescu Tariceanu, unul dintre beneficiarii cei mai importanti ai “suveicii” Microsoft – Siemens – EADS.

tari-gates-deco

Domnule Procuror Sef Serviciu Catalin Marius VARTIC,

Dupa cum sunteti informat, in urma studierii Dosarului 85/P/2011 (conexat cu alte dosare incepind din anul 2004), Omnis si noi personal am atentionat si probat in repetate rinduri DNA, cu privire la faptele si actele ilegale descrise mai sus.

Claudiu Florica este puternic “motivat” si protejat de unii dintre initiatorii, operatorii si beneficiarii acestor fraude, pentru a lua vina asupra sa si pentru a disculpa Microsoft si pe adevaratii vinovati.

Claudiu Florica si prietenul sau Dinu Pescariu au primit imunitate si protectie pentru a induce in eroare DNA, referitor cei care se fac vinovati cu adevarat de crimele mai sus descrise, in aceiasi maniera ridicola si absurda in care au actionat si pina in prezent.

Nimeni nu poate sa creada ca Microsoft Corporate nu a stiut si nu a aprobat la cel mai inalt nivel mita de sute de milioane de euro, si ca un Caludiu Florica, un Ovidiu Artopolescu, o Adriana Ticau si un Dan Nica ii pot impune unor Microsoft-Siemens-EADS, structura si marimea mitei a fi albita prin conturi off-shore.

Deciziile au fost luate la cel mai inalt nivel de catre toate aceste corporatii multinationale, cei menitonati nefiind altceva decit niste umile si servile “cozi de topor”.

Cu sinceritate, vom reveni in sprijinul DNA si al Dumneavoastra personal,

Dragos Riscanu