Domnule Procuror Şef Serviciu DNA Cătălin Marius VARTIC, cel mai prost ministru din istoria României a fost “atacat” de toţi Ambasadorii şi Prim Vicepreşedintele Microsoft America, înainte să-i pună beţe în roate lui Cocoş şi mulţi alţii la Marshall ! … şi “Microsoft nu are nici o implicare în Dosarul Scandalul Microsoft, doar ajută DNA” citat din memorie “Laura Codruţa Kovesi” Procuror Şef DNA, fost Procuror General al României (Dosar 654/P/2011).

multi_coruptiFlorică a preluat afacerea. (Sandu vorbeşte sacadat. Este foarte agitat)

Am fost cel mai prost ministru din istoria României” citeaza “liber Gabriel Sandu “Saltea” din vorbele lui Postelnicu “am fost un dobitoc”. “

Am discutat cu Florică, dar le-am propus licitaţie internaţională şi 50 de mii de ore de consultanţă. Au spus că nu pot face asta din punct de vedere financiar.

Au venit, prima dată, cu toţi ambasadorii şi prim vicepreşedintele Microsoft America. (astia umbla numai in gaska – Bill Gates umbla numai cu Tariceanu, Hotaran, Artopolescu si altii).

Ulterior propunerii mele am fost sunat de Cocoş, care mi-a zis să nu mă port atât de dur cu Florică şi că ar trebui să accept termenii.

Ştefan mi-a precizat că trebuie să am o întâlnire cu Cocoş, că are impresia că pun beţe în roate domnului Cocoş şi domnului Florică. O întâlnire a vut loc la minister şi alta la Marshall.” … numai domni si domni si doamne, doamne …

Primul Ministru Calin Popescu Tariceanu spunea ca cel mai bun Ministru de Finante din istoria recenta a Romaniei este Sebastian Vladescu, activind in Guvern in acelasi timp cu Gabriel Sandu, probabil ca functiona media ponderata a competentei ministeriale.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Domnule Procuror Şef Serviciu DNA Cătălin Marius VARTIC,

Avem niste dosare, problema e cum procedam ?

… ca noi tot procedam din 2004 pina in prezent, dar DNA doar se “ajuta” cu Microsoft si prea multi altii, mai mult sau mai putin dezinformati, vezi situatia curenta si foarte interesanta, pe care numai Dumneavoastra o puteti rezolva.

Vom reveni in sprijinul DNA si al Dumneavoastra personal,

Cu sinceritate, Dragos Riscanu