Elena Udrea, un om simplu, se luptă singură cu un sistem … care a făcut-o multimilionară din mită (Cocoş – Microsoft) şi alte tâlhării. Nuţi, nu eşti singurică, şi restul de corupţi se luptă cu acelaşi sistem

„Cererea a fost respinsă, mergem mai departe. Dosarul rămâne în competenţa Mihaelei Moraru. Am spus şi o spun: nu am încredere în corectitudinea şi imparţialitatea doamnei Moraru. E dreptul meu să o spun. Dacă şeful ierarhic care a considerat să o respingă, e dreptul lor. Toate aceste lucruri sesizate de mine – că a scos un inculpat din arest în martie şi a făcut presiuni să facă declaraţii împotriva mea, au fost chemaţi oameni în vară să dea declaraţii împotriva mea, i-a chemat fără avocat -, va veni o vreme când vor fi analizate cu obiectivitate. Mă lupt cu un sistem. Eu, un simplu om. Sunt o ţintă în acest moment”, a fost reacţia Elenei Udrea, la B1 TV.
http://www.stiripesurse.ro/ultima-ora-elena-udrea-refuzata-de-dna_971629.html

Comentariile Redacţiei

Doamna Procuror, faceti doamna presiuni (ca de torturat nu puteti, ca se pare ca este ilegal si ineficient) sa aflati adevarul, ca Udrea vrea sa va faceti doar ca anchetati.

Microsoft si altii practica metode teroriste pentru a putea jefui si talhari in deplina impunitate, in fata unor procurori lasi si/sau prosti – asta face si Udrea.

Nu va lasati intimidata, asa cum au facut unii dintre colegii dumneavoastra cand a venit vorba de monstri sacri, cum sunt Ovidiu Artopolescu si Microsoft.

Asteptam cu interes sa vedem cum DNA ii va pune sub acuzare pe Microsoft pentru mita, plagiat, piraterie, grup infractional organizat si amenintari cu moartea, dupa ce Apa Nova este deja prima mare corporatie incriminata in Romania.

Dupa cum vedeti, se poate si cu Lege, nu numai cu faradelege.

Avem toata increderea si asteptam sa se faca dreptate, chiar daca au trecut atatia ani.