Kovesi a prescris REVOLUŢIA ! Kovesi îşi face propria LEGE şi rescrie ISTORIA ! Kovesi este o mare EROINĂ !
Pentru Kovesi ROMÂNIA nu există, LEGE nu există, doar EA există în toată splendorea MĂREŢIEI EI ! … şi a lu’ Coldea

multi_coruptiAU CLASAT 1.000 DE ASASINATE – Procurorii care au musamalizat crimele din decembrie 1989 trebuie sa intre in puscarie! Dupa ce nu a facut nimic timp de 25 de ani pentru a deconspira criminalii din ’89, PICCJ si-a anuntat „isprava”: dosarul „Revolutiei” a fost clasat pe motiv de prescriptie. Cum mai pot sta in functii Procurorii Generali care au manageriat acest dosar in ultimii 10 ani: Laura Codruta Kovesi si Tiberiu Nitu? (Ordonanta de clasare)

Amintim ca Uniunea Europeana, in procesul de monitorizare a Romaniei, a semnalat in repetate randuri manevrele unor procurori de a tine dosarele pana la prescriere, luandu-se masuri ferme in acest sens pe zona anticoruptie. Insasi Laura Codruta Kovesi, in mai multe randuri, a lasat sa se inteleaga ca daca vor exista judecatori care nu vor solutiona dosarele pana la termenul de prescriere va analiza posibilitatea deschiderii de dosare penale. Surprinzator, intr-un dosar in care este vorba de peste 1000 de crime, actuala sefa DNA nu mai da dovada de atata exigenta, ceea ce demonstreaza, in opinia noastra, ca nu este procurorul caruia i s-a creat o aura de Ioana d’Arc a Justitiei romane. Cat despre procurorii care timp de 25 de ani au musamalizat crimele din decembrie 1989 si care au tinut la sertar dosarele „Revolutiei”, este evident ca acestia nu mai au ce sa caute in sistemul de Justitie. Ba mai mult, trebuie sa intre la puscarie!

http://www.luju.ro/dezvaluiri/dosarele-revolutiei/au-clasat-1-000-de-asasinate-procurorii-care-au-musamalizat-crimele-din-decembrie-1989-trebuie-sa-intre-in-puscarie-dupa-ce-nu-a-facut-nimic-timp-de-25-de-ani-pentru-a-deconspira-criminalii-din-89-piccj-si-a-anuntat-isprava-dosarul-revolutiei-a-fost-clasa

Altfel, potrivit unor surse, Elena Udrea ar fi avut o pozitie extrem de interesanta in fata deputatilor din Comisia juridica, pozitie care ar trebui sa ii puna pe ganduri pe fostii ei parteneri din PDL, ascunsi astazi in PNL. Ea ar fi spus ca banii de la afaceristul Bogdan Buzaianu ar fi ajuns la PDL. Mai mult, Elena Udrea le-a declarat jurnalistilor prezenti la fata locului ca nu a fost chemata de procurori pentru a fi audiata, dar ca are multe sa le spuna acestora: “Nu pot sa va spun pentru ca dosarul este secret, pentru ca procurorii nici macar nu m-au chemat sa ma intrebe. Am atatea lucruri sa le spun cand ma vor chema sa ma intrebe, incat ma gandesc ca sper sa aiba dorinta si interesul sa asculte ce am eu de spus”.

http://www.luju.ro/dezvaluiri/evenimente/asta-nu-o-sa-i-placa-lulutzei-cererea-dna-de-retinere-si-arestare-preventiva-a-elenei-udrea-a-picat-in-comisia-juridica-din-camera-deputatilor-pentru-incuviintare-mai-era-nevoie-de-un-vot-avocatul-daniel-fenechiu-nu-poti-aviza-arestarea-inainte-de-inceper

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Pentru Kovesi si cei mai multi dintre procurorii ei si ai SRI, practica tergiversarii pina la prescriere este o a doua natura profesionala.

Kovesi a “prescris” cu mana ei si pixul procuroarei Monica Loredana Pop – PICCJ, infractiuni evidente si exhaustiv probate comise de Microsoft in asociere cu SRI, MAI, RSC, Medist si multi altii incepind din anul 2000 pina in prezentul mereu continuu.

„Uniunea Europeana, in procesul de monitorizare a Romaniei, a semnalat in repetate randuri manevrele unor procurori de a tine dosarele pana la prescriere, luandu-se masuri ferme in acest sens pe zona anticoruptie. Insasi Laura Codruta Kovesi, in mai multe randuri, a lasat sa se inteleaga ca daca vor exista judecatori care nu vor solutiona dosarele pana la termenul de prescriere va analiza posibilitatea deschiderii de dosare penale.”

UE acuza Romania si pe Kovesi ca au falsificat adevarul in Dosarul 85/P/2011 (conexat cu Dosarul 654/P/2011) si ii solicita acesteia sa respecte legea.

Kovesi refuza sa lase procurorii sa ne cheme sa le spunem adevarul, si continua sa tergiverseze intentionat si ilegal finalizarea cercetarilor incepute in 2004, referitor la infractiuni deosebit de grave comise de Microsoft si asociatii acesteia, inclusiv o parte dintre cei acuzati de crime impotriva umanitatii si genocid.

Kovesi inventeaza o Romanie noua unde LEGEA o face doar ea pentru cine vrea ea si cind vrea ea, in cazul nostru in favoarea Microsoft si a celor care beneficiaza impreuna cu Microsoft de jaful si tilhariile facute de acestia, care la rindul lor au promovat-o si o aduleaza si rasplatesc pe Kovesi, cea curajoasa cu girofar si paza de corp, care se duce la cumparaturi si spalaturi in locul ei, ca ea nu poate, ca o opresc oamenii sa-i spuna cit de sexy e si cit de mult o admira pentru tilhariile pe care le face in participatiune cu parteneri selectati cu mare grija – Microsoft-Maior-Gates-Coldea-Ballmer-Vladescu-Ghita-Artopolescu-etc.

Ai dreptate Kovesi : mortii cu mortii, viii cu viii, hotii cu hotii si tu cu ei !