Kovesi – Coldea : Acum să vă văd cum îl cercetaţi pe Virgil Măgureanu (SIVECO, NIRO, etc.) pentru acte de corupţie, cînd Măgureanu pe plan local este mult mai tare decît Ovidiu Artopolescu şi Bill Gates luaţi împreună. Dacă voi îl protejaţi pe Ovidiu Artopolescu ce puteţi să îi faceţi fondatorului noii Securităţi conduse de Florian Coldea, conducătorul “din umbră” DNA.

multi_coruptiÎntrebată despre faptele de corupţie pentru care a depus plângere la DNA, Alina Măgureanu a spus că e vorba despre trafic de influenţă şi dare şi luare de mită.

“M-am dus bătută la poliţie şi mi s-a spus că nu ştiu cu cine mă pun. Mi s-a demonstrat, până în acest moment, că familia Măgureanu reprezintă legea.”

„Am primit ameninţări prin intermediul contabilei. Documentele de la firma pe care o deţin sunt sechestrate în seiful dânsului. Am fost tâtrâtă într-un proces penal de foştii socri”.

„Sunt foarte multe plângeri. Am foarte multe dosare pe rol. De un an de zile mă chinui cu justiţia din România şi cu instituţiile abilitate. La secţia nr. 2 nu vreau să mai calc, este un aparat corupt. De aceea am fost şi la Parchet mai devreme. Sper să se facă dreptate. Sunt foarte supărată pe legea din România. Am încredere în DNA pentru că am văzut nenumărate situaţii în care şi-a făcut treaba”, a declarat fosta noră a lui Virgil Măgureanu.

http://www.b1.ro/stiri/eveniment/nora-lui-virgil-magureanu-m-am-dus-batuta-la-politie-si-mi-s-a-spus-ca-nu-stiu-cu-cine-ma-pun-mi-s-a-demonstrat-pana-in-acest-moment-ca-familia-magureanu-reprezinta-legea-video-128959.html

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Si noi ne-am dus la DNA, amenintati cu moartea de Ovidiu Artopolescu – Director General Microsoft, dupa ce acesta impreuna cu Sebastian Vladescu, Sebastain Ghita, MAI si SRI ne furasera munca de o viata (software premiat pe plan international) si fraudasera fonduri UE in acelasi context infractional incepind din anul 2002.

Am constatat ca in Romania legea este facuta de Ovidiu Artopolescu si Bill Gates plus asociatii pomeniti, si cei ce nu se supun legii lor, sunt exemplar exterminati (social, profesional, economic, financiar, familial si fizic) de DNA astfel condus de SRI cu sprijinul de nepretuit al MAI inclusiv Sectia 2, pomenita mai sus.

Doamna Alina Magureanu a constatat ca legea este facuta in Romania de Virgil Magureanu si spera ca DNA urmeaza sa ii faca dreptate pentru ca “. Am încredere în DNA pentru că am văzut nenumărate situaţii în care şi-a făcut treaba”.

Kovesi – Coldea care sunt acele situatii la care se refera stimata Doamna Magureanu, ca noi de zece ani nu vedem decit abuzuri flagrante si violenta fara limite din partea DNA.

Suntem extrem de interesati de finalizarea acestui caz, in conditiile in care la “multele plingeri” facute de noi timp de un deceniu si finalizarea anchetelor acestora nu mai avem nici o speranta, cu atit mai mult cu cit cazul Microsoft-Siemens-EADS are mai multe legaturi cu SIVECO – prima companie favorizata de Microsoft si Ovidiu Artopolescu-Siviu Hotaran – si alte interese controlate de Domnul Virgil Magureanu & Comp.

P.S.

Ultima data cind l-am intilnit pe Domnul Virgil Magureanu, acum vreo zece ani, acesta mi-a spus cit de mult tine Domnia Sa la tatal Doamnei Irina Socol si cum face tot ce poate sa il ajute pe acesta si pe fiica sa Irina Sokol (in prezent condamnata sa stea acasa dupa ce a furat atit de mult incit poate sa o invidieze si Ovidiu Artopolescu si Bill Gates).

Pentru cit a furat Irina Socol nu exista numar suficient de ani de puscarie, si ea sta linistita acasa si cheltuie nostalgic sutele de milioane de euro obtinute din jaf.

Domnul Socol este un fost coleg de studii post universitare facute la Moscova, (impreuna) cu Ion Iliescu, cu care este inca bun prieten, la fel cum Artopolescu este coleg de studii post universitare in Evanghelism facute la Seattle impreuna cu Siviu Hotaran si Ionut Lopatan, predate de catre Steve Ballmer la comanda lui Bill Gates.

Nu cunoastem relationarea Magureanu – Timofte – Coldea – Maior, dar cunoastem alte relationari despre care vom face vorbire in zilele ce urmeaza.

Ii dorim mult succes Doamnei Alina Magureanu in demersul disperat (si foarte inutil) pe care il face si avem toata intelegerea pentru incercarile grele prin care trece si prin incercarile ingrozitoare prin care urmeaza sa treaca, avind in vedere faptul ca ultima speranta nu i-a mai ramas decit DNA condus de SRI condus de … un numar de relationari mult mai interesante, dupa cum veti vedea.


Nora lui Virgil Măgureanu: M-am dus bătută la poliţie şi mi s-a spus că nu ştiu cu cine mă pun. Mi s-a demonstrat, până în acest moment, că familia Măgureanu reprezintă legea

Nora lui Virgil Măgureanu s-a prezentat luni la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a depune o plângere penală împotriva fostului director al SRI.

Ulterior Alina Măgureanu a ajuns şi la secţia de poliţie a sectorului 1, unde a declarat că a depus mai multe plângeri împotriva familiei Măgureanu pentru violenţă domestică, intimidare şi ameninţare, dar şi pentru fapte de corupţie.

„Sunt foarte multe plângeri. Am foarte multe dosare pe rol. De un an de zile mă chinui cu justiţia din România şi cu instituţiile abilitate. La secţia nr. 2 nu vreau să mai calc, este un aparat corupt. De aceea am fost şi la Parchet mai devreme. Sper să se facă dreptate. Sunt foarte supărată pe legea din România. Am încredere în DNA pentru că am văzut nenumărate situaţii în care şi-a făcut treaba”, a declarat fosta noră a lui Virgil Măgureanu.

Acesta a declarat că a fost ameninţată de către fostul director al SRI.

„Am primit ameninţări prin intermediul contabilei. Documentele de la firma pe care o deţin sunt sechestrate în seiful dânsului. Am fost tâtrâtă într-un proces penal de foştii socri”, a mai spus ea.

Alina Măgureanu a mai spus că a fost supusă violenţei domestice de către fostul ei soţ, Marian Măgureanu.

„M-am dus bătută la secţia 2, cu copilul de mână. Mi s-a spus să-mi rezolv singură problemele. Am cerut ordin de protecţie şi mi s-a spus că nu ştiu cu cine mă pun. Îmi este foarte frică. Am primit ameninţări cu moartea pe stradă. (…) Mama mea are un proces pe rol la Tribunalul de la Buftea. Am fost ameninţată de către foştii socri că se va ajunge la acest  proces dacă spun ceva din cea am văzut în acea familie. (…) Mie mi s-a demonstrat până în acest moment că familia Măgureanu reprezintă legea şi pot să aduc proble. Am foarte multe probe şi îmi asum tot ceea ce spun”, a mai spus ea.

Întrebată despre faptele de corupţie pentru care a depus plângere la DNA, Alina Măgureanu a spus că e vorba despre trafic de influenţă şi dare şi luare de mită.