Kovesi – Coldea : Cerem protecţie pentru Nelu NEACŞU şi pentru Doamna Procuror Şef Serviciu Mihaela MORARU IORGA, în faţa furiei Elenei UDREA şi a lui George MAIOR, Vasile BLAGA, Sebastian GHIŢĂ, Sebastian VLĂDESCU, Bill GATES, Ovidiu ARTOPOLESCU şi Steve BALLMER

„Elena Udrea, profeție neagră pentru Vasile Blaga și L.Orban
Elena Udrea a declarat vineri ca se vor „forma acuzatii la adresa dlui Blaga’ in dosarul EADS si ca toti cei care cred ca sunt aparati de sistem sau de Klaus Iohannis vor fi aruncati ‘in cosul de gunoi’. „(…) in mod cert dosarul EADS in care este implicat Vasile Blaga, sau pomenit, ca nu stiu eu daca este sau nu implicat, si acela va fi un dosar in care vom vedea public ca se vor forma acuzatii la adresa dlui Blaga si in cazul dlui Orban exista anchete in ceea ce priveste macar Transalpina si foarte multi alti colegi care astazi cred ca sunt sub protectia sistemului pentru ca cred ei ca negociaza cu sistemul, fie cred ei ca ii apara Iohannis si vor vedea ca sistemul are un singur obiectiv si anume sa preia puterea de la clasa politica in mod nedemocratic si va folosi si ii va arunca in cosul de gunoi”, a declarat Udrea. Ea a mai spus ca Alina Gorghiu a intrat la DNA prin usa din lateral si nu prin fata unde e presa. „A intrat prin lateral, eram eu in arest la vremea aceea, deci numai unii intra pe unde este presa pentru a fi expusi mediatic pentru ca odata ce apari la DNA toata lumea te considera vinovat, daca mai apari si cu catuse la maini cum am fost eu plimbata in fata dumneavoastra deja esti condamnat in fata opiniei publice”, a adaugat ea.”
http://www.stiripesurse.ro/elena-udrea-profe-ie-neagra-pentru-vasile-blaga-i-l-orban_971623.html

Comentariile Redacției

Nu mai intelegem ce vrea Elena UDREA ?!

Ori are incredere ca DNA urmeaza sa isi faca in sfirsit meseria, si sa ii adune pe toti nemernicii care au nenorocit tara, in frunte cu Vasile Blaga, Microsoft-Siemens-EADS si multi altii, ori le cere acestora ajutorul in numele unei clase politice corupte pana in radacinile CUPOLEI, prin metode „nedemocratice” ?

Pentru Elena UDREA, democratie inseamna sa poti jefui si tilhari impreuna cu cei care sunt mai presus de lege, in tihna si discretie (secret) si sa poti ameninta, santaja si manipula (controla) procurori.

Elena Udrea, in loc sa-i multumeasca Doamnei Procuror Mihaela MORARU IORGA ca i-a scos catusele la ultima intilnire, incearca sa o condamne mediatic, pentru ca isi permite sa ancheteze jaful la care a participat singura si cu iubitul ei fost sot (traficant de bani Microsoft si influenta), sa nu mai spunem de Vasile Blaga si de multi altii.

Elena Udrea ataca institutia DNA mult mai rau decat o fac complicii ei, in frunte cu Calin Popescu Tariceanu (alt beneficiar de bani Microsoft) si multi altii, care incep sa se teama dupa ce vad ca monstrii intr-adevar sacri ai „sistema” sunt luati de sub CUPOLA si bagati in puscarie, in frunte cu cei mai temuti : Tiberiu Urdareanu si Irina Socol, fata de care ei nu sunt decat niste nimeni.

Efectul Micul Guccifer incepe sa-si spuna cuvantul, si astfel lumea secreta (desi bine cunoscuta) a celor care traiesc in „orgii financiare” din bani obtinuti din jaf si talharie, din tradare si nemernicie, incepe sa fie cunoscuta in toata hidosenia ei.

Elena Udrea incearca cu disperare sa faca apel la tovarasii ei de hotie sa o apere de lege, drept care ii ameninta ca o vor urma si ei, astfel incat acestia sa faca un efort pentru a desfiinta Legea in frunte cu DNA si procurorii de caz.

Nelu Neacsu a retractat, sub amenintari, mesajele trimise lui George Maior, care l-ar fi bagat direct la puscarie pe cel mai longeviv sef SRI, si acum Elena Udrea incearca sa-i sperie pe procurori cu aparitiile in media si cu tot felul de informatii numai de ea stiute.

Procurorii au obligatia legala sa o aresteze pentru obstructionarea actului de justitie – daca stie, are obligatia sa spuna, ca unde-i lege nu-i tocmeala, asa cum este ea invatata de cand facea ea legea impreuna cu Sebastian Ghita.