Kovesi – Coldea „Domnul Blaga, am înţeles că trebuie să îmi daţi 24 de milioane! Vă tai factură, domnule !„ Ion Ţiriac se adresează mârlanilor care scriu şi ei degeaba

multi_coruptiMicrosoft-Siemens-EADS : Sunt niste, sa nu le spun marlani, cei care scriu.” adica noi ai altii de isi mai permit sa o contrazica pe Kovesi referitor la Microsoft- Siemens-EADS, despre care ea nu scrie decit ca Florica si Pescariu sunt liberi si cu banii la ei la fel ca si Bill Gates si George Maior si altii tot liberi si cu banii la ei, si cu Tiriac care are „inca” toti banii la el si ne ia de prosti la tv si la DNA.

Ion Tiriac declara, in 2003 in fata unuia dintre capetele(urile) (bicefale) – german/francez- al EADS – „I will be the king of Romania !”. Ulterior in 2004, Ministrul de Interne Ioan Rus (fost angajat a lui Titiac – Mercedes) a plecat in concediu, chiar in ziua in care Ion Ion Tiriac a fost retinut pe aeroport de Politia de Frontiera pentru trafic de droguri.

Intre timp dosarul a disparut, dar Tiriac nu a mai candidat la postul de rege al Romaniei, ci doar la postul de tilhar si jefuitor in complicitate cu Microsoft-Siemens-EADS.

Ion Tiriac se declara un om norocos pentru ca „am avut sansa sa imi raspunda” Vasile Blaga la telefon … asta DA sansa in conditiile in care Blaga nu raspunde niciodata la nimeni nici macar la DNA … ca nu il intreaba nimeni (Kovesi-Coldea), si nu ii taie nimeni factura pentru banii primiti de la Microsoft via Claudiu Florica si altii.

Ion Tiriac o regreta in schimb pe Udrea ”Din pacate, n-am avut nicio relatie cu doamna Elena Udrea.” Desi el la realtii este primul, dar de data asta, totul este o coincidenta inclusiv vizita Printului Albert II de Monaco, in Delta cu Udrea dupa ce a investit in Poiana Brasov cu Tiriac si altii – proiect administrat financiar de Sebastian Vladescu asociatul lui Sebastian Ghita – (Ghita era ocupat cu retele de coruptie internationala in asociere si protejat de SRI si DNA) cum este si astazi la fel ca si Blaga si Tiriac si multi altii

Saracu’ Tiriac nu reuseste sa aiba relatii decit cu Securitatea (SRI-DNA) si Realitatea Tv si ProTv si alte Tv uri, zice el facute cu Johannis in ultimii 18 ani. Ce prolific si mediatic e Nea Tzitzi (cumnatul lui Dan Petrescu tovaras cu ….) vom reveni.

… cite sanse tot are acest Ion Tiriac un fel de Alba ca Zapada …. cu Blaga si Rus si cu Kovesi si Coldea, ca se pare ca exista niste corelatii, care ajung pina foarte departe… ca daca Blaga nu ii da factura lu’ Tiriac pentru niste milioane, ce poate sa faca Kovesi cind banii sunt la Coldea, Maior, Blaga, Rus via Ghita, Cocos, Vladescu si citi si mai citi ?

Ion Tiriac : „EADS este o companie enorma, care tinea de un bun prieten al meu si al lui Ilie Năstase (Arnaud Lagardere)”.

„In urma acordului incheiat ieri intre actionarii EADS, gigantul european de aeronautica si aparare va fi condus de un singur presedinte al Consiliului de Administratie (CA) si de un singur presedinte executiv, cele doua functii nemaifiind ocupate de cate doua persoane ca pana acum. Franta si Germania vor imparti in continuare conducerea, dar prin rotatie. Astfel, germanul Rodiger Grube va deveni presedintele CA pana in 2011, cand va fi inlocuit de magnatul francez Arnaud Lagardere. Tot pana in 2011, presedintele executiv al EADS va fi francezul Louis Gallois, care paraseste functia de presedinte executiv al filialei Airbus, in favoarea germanului Tom Ender.” http://arhiva.euractiv.ro/uniunea-europeana/articles%7CdisplayArticle/articleID_10877/Motorul-UE-incins-de-Sarkozy.html

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Domnul Ion Tiriac „capuseste” din nou pe Ilie Nastase care nu are nimic de a face cu tilhariile si jaful pe care le tot face de cind se stie … si il stim si noi de cind minca pahare (de sticla) pe la chefuri, si dadea genti cu bani la organizatorii de comeptitii internationale fiind mai cunoscut pentru fapte de hotie decit de glorie atletica. Daca nu era Ilie Nastase nu prea era nici Ion Tiriac si poate nici Microsoft-Siemens-EADS.

Noroc cu DNA ca nu iti taie factura, ca sunt si ei pe „blat” cu Blaga, si cu Rus, si cu Ghita si cu Nastase si cu Maior, ca’ cu Udrea nu ai avut timp sa „socializezi”. Noroc ca ai „socializat” cu alt infractor, Adrian Sirbu cu care ati facut PRO TV, si cu niste generali de Securitate la Elite cu Taher si alti „oameni de afaceri”.

http://arhiva.euractiv.ro/uniunea-europeana/articles%7CdisplayArticle/articleID_10877/Motorul-UE-incins-de-Sarkozy.html

http://www.stiripesurse.ro/ion-iriac-rupe-tacerea-in-dosarul-eads-i-am-zis-lui-blaga-cum-sa-mi-imparta-cele-24-de-milioane_971325.html

„De la EADS nu am luat bani nici in ziua de astazi. Am citit ca am luat de la domnul Blaga 24 de milioane. L-am si sunat si am avut sansa sa imi raspunda: Domnul Blaga, am inteles ca trebuie sa imi dati 24 de milioane! Va tai factura, domnule! (cita subtilitate n.a.)

EADS este o companie enorma, care tinea de un bun prieten al meu si al lui Ilie Năstase. Deci ce legatura am eu? (poate are Ilie Nastase n.a.) Habar nu am ce se face la frontiera (se aresteaza traficanti de droguri asa ca fi-tu n.a.). N-am avut nevoie niciodata. Eu mi-am facut banii in sport si am venit cu ei. Pana la urma nu mi-a dat domnul Blaga banii, dar habar nu am despre ce e vorba. Sunt niste, sa nu le spun marlani, cei care scriu. A aparut acum cateva luni ca Schroeder, cancelarul Germaniei, a luat bani de la ministerul de Interne. Cata minte sa ai ca sa spui asa ceva?”, a declarat Tiriac la Realitatea TV.

Intrebarea este cita minte sa ai sa tilharesti statul cu sute de milioane, dar intrebarea trebuie (in principiu) sa o puna Kovesi – Coldea unora ca Ion Tiriac, Bill Gates si multi altii, dar atit timp cit ei sunt in competitie cu Gabriel Sandu si Elena Udrea intrebarea ramine retorica.