Kovesi – Coldea : FELICITĂRI ! Procurorul Şef DIICOT Alina BICA a fost arestată a treia oară şi trimisă la Penitenciarul Târgşor. Vă rugăm respectuos să continuaţi şi cu restul de procurori corupţi de Microsoft-Siemens-EADS-RSC-Medist-Asesoft-Teamnet.

multi_corupti“A cedat din punct de vedere psihic. Este inuman ce i se întâmplă. Pe lângă tratamentele aplicate în cadrul detenţiei preventive, este noaptea minţii ce se întâmplă pentru doamna Bica cum nu înţeleg nici noi ca apărare. Mânâncă cât să supravieţuiască. (…) Situaţia este una dramatică. În acest moment nu acceptă nicio vizită din partea nimănui […]

Daca îşi pune în cap să se omoare, se omoară. Au terminat-o din punct de vedere profesional, uman. Asta probabil e ultima treaptă. Eu încerc să o fac să înţeleagă că trebuie să lupte. Azi am vorbit cu doamna Bica înainte de a ajunge la Târgşor, a plecat la 11, a fost transferată într-o dubă cu două persoane dependente de heroină”,a declarat la România TV avocata Laura Voicu.

Tratamentul “noaptea minţii” se aplică nediscriminatoriu şi pentru cei care nu iau şi nu dau mită, nu fac dosare la comandă şi nu tîlhăresc şi jefuiesc statul şi fondurile UE, dar reclamă cu just temei grupuri de crimă organizată conduse de multinaţionale protejate de către beneficiari (ex. Microsoft-Siemens-EADS-RSC-Medist-Asesoft-Teamnet, etc.).

Nu ştim cine este şi ce a făcut, conform probelor de la dosar, Horia Simu, dar ştim cine sunt şi ce au facut Bill Gates (Evanghelism) şi asociaţii săi, conform probelor de la dosarul 85/P/2011 conexat cu Dosarul 654/P/2011, conexat cu Dosarul 6949/P/2004 şi altele.

Dosarele au fost ticluite, tergiversate şi clasate în functie de interesele şi comenzile primite de la infractori, timp de un deceniu, de procurori experţi în înscenări judiciare, după cum prezentăm începînd din 2004, şi după cum continuăm să prezentăm în atenţia opiniei publice, pentru o mai bună înţelegere a fenomenului Microsoft.

Deciziile ilegale şi corupte luate de mai mulţi procurori (DNA, PTMB, PICCJ, etc.) în mai multe dosare, au fost infirmate de DNA şi OLAF după zece ani, şi o nouă anchetă este în curs, condusă de ceea ce noi continuăm să credem că este un procuror incoruptibil, dar supus unor presiuni deosebit de mari din partea propriilor colegi, datorită trecutului pe care îl prezentăm în continuare :

Comentariile Redacţiei – Scrisoare Deschisă

În atenţia Doamnei Procuror Şef DNA, Laura Codruţa Kovesi

Înţelegem că “recent, fosta şefă a DIICOT, alături de fostul şef al ANAF Şerban Pop, au fost trimisă în judecată de DNA, în cel de-al treilea dosar în care sunt acuzaţi că au luat mită pentru clasarea unui dosar în care era implicat omul de afaceri Horia Simu.”

Apreciem fermitatea şi curajul de care daţi dovadă în lupta nemiloasă împotriva corupţiei care, după cum aflăm, a ajuns pînă la cel mai înalt nivel chiar şi în DIICOT, ultimul bastion al luptei împotriva crimei organizate.

Procurorii care iau mită sau obţin alte foloase necuvenite pentru clasarea unor dosare în care sunt implicaţi oameni de afaceri, politicieni şi/sau alti infractori, trebuie să raspundă exemplar în faţa legii.

După cum am probat în atenţia Dumneavoastră, procurorii Monica Loredana Pop Dosar 654/P/2011 şi Nicoleta Stuparu (Bulgaru) Dosar 6949/P/2004, dosare în prezent conexate la Dosarul 85/P/2011, au dat mai multe Rezoluţii care, în pofida probelor legal constituite, îi favorizează pe Microsoft şi pe asociaţii acesteia.

Nu putem înţelege de ce un procuror de nivelul doamnei Alina Bica se duce la puşcărie pentru ca a favorizat un om de afaceri local (Horia Simu) care a devalizat cîteva zeci sau sute de milioane de euro, în timp ce procuroare cunoscute public pentru abuzurile comise în alte cazuri şi probate în dosarele infirmate prezentate mai sus, sunt în libertate în condiţiile în care favorizează Microsoft care a devalizat şi a produs prejudicii de miliarde de euro în Romania şi de sute de miliarde de euro în UE.

Aparent există o corelaţie inversă între importanţa şi prejudiciile generate deliberat şi cu metode consacrate şi obligatorii (Evanghelism) de către mari corporaţii, şi protecţia de care procurorii care îi favorizează beneficiază, faţă de infractorii locali, nişte “găinari” prin comparaţie, şi procurorii care îi susţin.

Doamna Procuror Şef Serviciu Monica Loredana Pop, doreşte în prezent să reprezinte România la Copenhaga, în timp ce Doamna Procuror Şef Serviciu Nicoleta Stuparu (Bulgaru) a candidat anul trecut pentru un post la DNA.

În timp ce Procurorul Şef DIICOT Alina Bica, este prezentat drept un exemplu al luptei împotriva corupţiei şi este trimis în penitenciar, avînd în vedere faptul că poate influenţa anchetele pe care DNA le face, procurorii care îi favorizeaza pe Microsoft începînd din anul 2004, sunt în libertate şi pot face presiuni asupra procurorului de caz, în propriul interes şi în interesul altor colegi care au participat la înscenările judiciare constituite în beneficiul Microsoft şi al asociaţilor acestora.

Vă solicităm respectuos să luaţi măsurile legale care se impun în vederea constituirii cadrului legal şi funcţional, astfel încît procurorul de caz (Dosar 85/P/2011) să îşi poată face datoria liber de presiunile la care este supus de către colegii săi dovediţi a fi corupţi.

Cu sinceritate,

Dragoş Rişcanu