Kovesi – Coldea : “marea companie americană MICROSOFT nu ştia nimic în toţi aceşti ani? – Chiar aşa, nu ştia nimic ?! Foarte greu de crezut.” Radu Tudor

multi_coruptiDe aproape un an de zile, Directia Nationala Anticoruptie dezvaluie mecanisme incredibile ale unei afaceri putrede : licentele Microsoft. Denuntatori, asa zisi oameni de afaceri, ministri, sefi de partid, presedinti, ambasadori. Tot ce poate insemna lant de putere. Vazand acest urias mecanism corupt si zecile de milioane de euro care s-au platit drept spaga la sacosa, prin transfer bancar sau in conturi offshore prin paravane financiare, apare o intrebare cat se poate de legitima : marea companie americana MICROSOFT nu stia nimic in toti acesti ani? Cum sunt traficate licentele sale, cine sunt actorii principali, cum erau semnate contractele prin trafic de influenta si coruptie, asa cum ne arata DNA? Chiar asa, nu stia nimic?! Foarte greu de crezut.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Microsoft stia totul si mai mult decit atit, avind in vedere faptul ca este initiatorul, finantatorul si beneficiarul principal al propriilor politici strict secrete, numite Evanghelism.

Microsoft, singura si impreuna cu alte companii interpuse, vezi Siemens, EADS, RSC, Medist, Asesoft, Teamnet si multe altele, atit in Romania, cit si in multe alte tari (Italia, Rusia, China, Pakistan, Bulgaria, Nigeria etc.), au comis si continua sa comita ilegalitati mult mai grave decit simpla si “onorabila” mita de “gulere albe”.

In fapt, Microsoft este o organizatie criminala care si-a propus sa monopolizeze pietele software prin eliminarea prin orice mijloace, oricit de ilegale (piraterie, frica, denigrare amenintari, etc.), a tuturor celor care se opun sau/si critica politicile si actiunile sale.

Microsoft foloseste mijloace de propaganda si de corupere a sistemelor decizionale la toate nivele societatii, si in primul rind al justitiei.

Microsoft functioneaza dupa propriile legi, astfel acceptate tacit sau/si complicit de catre cei care au obligatia sa apere societatea de abuzurile si ilegalitatile comise de astfel de organizatii criminale.

Microsoft aplica aceleasi metode si la nivelul UE, unde a reusit sa corupa factori de decizie, astfel incit sa poata sa isi sustina activitatile criminale in tarile membre.

Microsoft este in prezent anchetata si in SUA de catre DoJ-FCPA, care probabil coopereaza cu DNA, pentru a reusi sa inteleaga mai bine si sa probeze mecanismele despre care Domnul Radu Tudor face vorbire.

Toate aceste fapte sunt temeinic probate de Omnis incepind din anul 2004 pina in prezent, si cunoscute foarte bine de Doamna Procuror Sef DNA, Laura Codruta Kovesi, si de Domnul General SRI Florian Coldea, inca de la inceputul carierelor fulgurante ale acestora.

Crimele comise de Microsoft si asociatii acestora, exhaustiv probate, au fost si continua sa fie protejate, in deplina cunostinta de cauza, de catre toate institutiile competente si responsabile de lupta impotriva coruptiei, pirateriei, crimei cibernetice si crimei organizate.

Apreciem faptul ca Domnul Radu Tudor a adresat in fapt o intrebare retorica, al carei raspuns devine pe zi ce trece mai evident, chiar si pentru cei care refuzau pina de curind sa creada ca mega-corporatii cum sunt Microsoft, Siemens, EADS, Ericsson, Volkswagen, Samsung si multe altele pot comite, pentru ani de zile, ilegalitati la nivel global, care aduc prejudicii incalculabile si irecuperabile societatii in general si tuturor statelor pe care pretind ca le servesc cu eficienta, competitivitate si corectitudine.