Kovesi – Coldea : “Morţi decartaţi pentru furt de case şi piraterie software la spitalele MAI şi SRI sub protecţia DNA” – Dan Coste Citiţi gratuit : „Microsoft – îngerul păzitor” scrise în 2010, ce pot fi accesate şi chiar copiate gratuit, de pe site-ul Editurii NAŢIONAL” – Dan Coste

Notă de subsol
Înainte cu câteva zile de Crăciunul anului 2009, o colegă de-a mea a obţinut un interviu cu Procurorul General al României, în legătură cu morţii din decembrie 1989, iar subsemnatul am însoţit-o. La un moment dat, dna Koveşi a făcut afirmaţia că la DNA nu mai există dosare mai vechi de doi ani. Atunci mi-a sărit ţandăra şi-am amintit de cazul Spitalului Gerota şi al Dr. Moarte, de care m-am ocupat din primăvara lui 2005. În acel moment, adjunctul Marius Iacob – care era şi el prezent – i-a sărit şefei în apărare, explicându-mi că acest caz este unul foarte compex şi necesită mai mult timp pentru investigare.

Şi-aşa au rămas lucrurile în următorii aproape şase ani de zile. Despre această poveste abracadabrantă am relatat şi într-unul din cele două volume ale trilogiei „Microsoft – îngerul păzitor” scrise în 2010, ce pot fi accesate şi chiar copiate gratuit, de pe site-ul Editurii NAŢIONAL, care au fost trimise cu confirmare de primire în limbile română şi engleză tuturor comisarilor europeni de la Bruxelles, altor instituţii comunitare precum OLAF şi Comisia Antitrust, Preşedinţiei noastre (adică lui Băsescu Traian), Guvernului, SRI, SPP, MAI, DGA, MApN, unor ONG-uri etc. Şi de-atunci, tăcere totală…

Dan Coste
http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/coruptia-macina-din-temelii-spitalul-gerota-al-mai-329274

Comentariile Redacţiei – Fără Comentarii

„Dovezi temeinice, nu suspiciuni rezonabile
Cu privire la această speţă, în care există nu numai suspiciuni rezonabile de corupţie, ci şi dovezi temeinice (vezi raportul ORDA care confirmă pirateria), DNA a fost sesizată de ani buni, însă procurorii anticorupţie au preferat să prelungească ancheta la nesfârşit, pentru a-i face scăpaţi pe cei vinovaţi. Cu menţiunea că, în această poveste murdară, pe lângă mai mulţi ofiţeri MAI de rang înalt, este implicată însăşi Compania Microsoft a lui Bill Gates.
Deoarece, printre multe altele, şefi ai reprezentanţei din România ai colosului (considerat de către unii senatori americani drept cel mai mare terorist IT al planetei) au protejat prin propriile mijloace pirateria, ba chiar şi-au folosit şi nevestele cu grade mari din cadrul MAI în acelaşi scop. Şi-aici este suficient să pomenim numele soţilor Artopolescu, Ovidiu şi Corina, ca presupuşii investigatori să înţeleagă la ce ne referim.”
Dan Coste

Fără Comentarii … vom reveni