Kovesi – Coldea : Nu vi se pare normal ca Ovidiu Artopolescu să mă ameninţe cu moartea şi să dorească să fiu lichidat de ciracii săi din MAI, şi de interlopii „revoluţionari” cu care aceştia sunt asociaţi, în timp ce voi îl protejaţi ?

multi_coruptiÎn timp ce directorul Teau a omis să-şi depună declaraţia de avere anul acesta, Ovidiu Artopolescu a depus-o, dar a uitat să declare cei peste 100.000 de euro obţinuţi din tranzacţionarea acţiunilor Transelectrica.

Ovidiu Artopolescu, fost director al Microsoft (divizia de Proiecte Complexe pentru Europa Centrală şi de Est) a fost audiat de procurorii DNA în marele dosar “Microsoft”.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Kovesi, vedeti cit de rentabil este sa ameninti cu moartea, sa jefuiesti bugetul statului in familie (Corina Artopolescu, Ionut Lopatan), sa iei si sa dai mita si sa-ti bati joc de procurorii care vor, nu vor trebuie sa te protejeze ca doar esti pus in mai multe Consilii de Administrare (Tarom, CFR, Transelectrica) de Varujan Vosganian, Sebastian Vladescu, Calin Popescu Tariceanu, si George Maior ca doar i-ai ajutat impreuna cu Silviu Hotaran si Claudiu Florica, sa jefuiasca si ei impreuna cu Bill Gates si Steve Ballmer niste sute de milioane.

Nu se sperie Artopolescu de DNA, ca din cind in cind il mai audiaza, asa de ochii lumii, ca la cit a jefuit si ticalosit impreuna cu Bill Gates, George Maior, Sebastian Vladescu si Calin Popescu Tariceanu si altii pe care ii are la mana, nu are DNA ce sa-i faca, asa cum nu ii face nimic de un deceniu de cind stie cu ce se ocupa Artopolescu !

Vom reveni …