Kovesi – Coldea „PROCURORI LA MASĂ CU UN „BĂIAT DEŞTEPT” … pe Coasta de Azur şi nu numai. Elena Udrea lansează Concursul „Cine ştie despre cine, unde şi cu cine ia/lua masa, casa, maşina, mita, presa şi dosarul 85/P/2011”

multi_coruptiElena Udrea incepe sa vorbeasca: „Buzaianu petrecea vacante, acum cativa ani poate si acum, pe Coasta de Azur cu procurori din DIICOT si DNA. Cand va fi cazul o sa am si niste nume…. La masa sau in vacantele domnului Buzaianu pe Coasta de Azur participau si procurori. Ca erau prieteni sau erau pur si simplu in anturajul domnului Buzaianu ca urmare a problemelor pe care dansul le are, ramane de vazut”

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Avind in vedere ca la noi este cazul (Dosar 85/P2011) si ca ii cunoastem pe Elena Udrea, Bogdan Buzaianu si pe foarte multi procurori, si ca am fost de mai multe ori pe Coasta de Azur, unde am luat si dat niste mese deosebit de bune si de scumpe, consideram ca ne calificam sa participam si noi la acest concurs pseudo-culinar, care se pare ca va fi deosebit de educativ.

Incepem cu inceputul, respectiv cu Kovesi – Coldea – Maior – Gates – Artopolescu – Hotaran, si cu ce si de cind stiu acestia de fraudele comise de Microsoft si altii, astfel anchetate de DNA-SRI incepind din anul 2004 pina in prezentul mereu continuu, si vom continua cu personajele care isi petrec calitativ timpul pe Coasta de Azur, impartind mese, case, masini si mita din banii tilhariti de la voi si de la noi, astfel protejate de DNA-SRI, sperind sa putem sa cistigam concursul chiar si in fata Elenei Udrea.

Laura Codruta Kovesi – Procuror – Expert Juridic IT
Studii Superioare (Doctor). Premiul „Cybercrime Fighter Award”, octombrie 2008, atribuit de compania McAfee, S.U.A. Decorata pentru merite deosebite. Vorbeste fluent limba Engleza

Florian Coldea – General SRI – Expert Juridic Intelligence (IT)
Studii superioare (Doctor). Florian Coldea a absolvit cursuri de pregătire pe profil antiterorist şi de intelligence desfăşurate în ţară şi străinătate. Decorat pentru merite deosebite. Vorbeşte fluent limba engleză.

Bill Gates – Studii Medii – Expert IT Intelligence (NSA)
Studii medii. Bill Gates nu a absolvit facultatea. Decorat pentru merite deosebite. Vorbeste fluent limba Engleza.

George Maior – Ambasador – Expert Juridic Intelligence (IT)
Studii superioare (Doctor). Publicist in domeniul Intelligence. Decorat pentru merite deosebite. Vorbeste fluent limba Engleza.

vom continua prezentarea celor care au participat si participa la ceea ce poate fi considerat jaful secolului in Romania, astfel planificat si operat de Microsoft-Siemens-EADS, cu protectia institutiilor abilitate sa protejeze statul de jaf si tilharie …