Kovesi – Coldea : Teroriştii Omar Hayssam şi Bill Gates se simt nedreptăţiţi de procurori corupţi, care scriu cărţi, în timp ce ei iubesc Statul şi serviciile care îşi fac “treaba una peste alta”, în frunte cu Procurorul Şef Serviciu DNA Cătălin Marius VARTIC

multi_corupti„Încă ceva… Să ştiţi că nu trebuie desecretizat nimic.”
Omar Hayssam

„N-am răpit pe nimeni în viaţa mea! Sunt nevinovat de orice faptă de terorism! […] Eu cu Munaf suntem nişte oameni simpli, nişte băieţi banali, nişte arabi stabiliţi aici ca să facă un business […] Dar să ştiţi că afacerile mele n-au fost mai necinsite, mai veroase sau mai imorale ca ale altora. Am făcut afaceri aşa cum se făceau în România acelor ani.

Statul şi serviciile şi-au făcut treaba una peste alta […] Cine profită de turbulenţe? Nişte foşti magistraţi corupţi şi abuzivi, un traficant de influenţă care trăieşte regeşte din iluzia influenţei pe care pretinde c-o are, o jupâniţă avidă de senzaţii tari şi de glorie profesională, un derbedeu (Ovidiu Ohanesian) care vrea milioane de la mine, de la Statul Român, de la Statele Unite, de la oricine, nu contează, milioane să fie…” Omar Hayssam – condamnat pentru terorism

„Au clasificat CRIMA ORGANIZATĂ care conduce România!” Ovidiu Ohanesian

“Important este ca aceste dosare şi informaţii să fie declasificate urgent şi vinovaţii să fie traşi la răspundere. Toţi vinovaţii! Băsescu ştia foarte bine despre ce este vorba. De-aia au ascuns mizeria sub preş şi au clasificat documente. De fapt, au clasificat infracţiuni şi au ascuns grupul de crimă organizată care conducea România de ani de zile. Asta au făcut şi asta fac şi acum. Iar cine nu declasifică aceste informaţii se face părtaş la crimă organizată şi terorism”.

Citat din Ovidiu Ohanesian, un derbedeu de jurnalist rapit si torturat in Irak, care nu a patit nimic, in conformitate cu diagnosticul unui sarman arab venit si el in Romania sa faca afaceri asa cum se faceau si se fac in continuare, „una peste alta” Statul si serviciile vegheaza.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

„N-am fraudat, piratat, corupt si amenintat pe nimeni în viaţa mea (angajez pentru asta personal specializat – cursuri de Evanghelism) ! Sunt nevinovat de orice faptă de coruptie, crima cibernetica, terorism! […] Eu cu Ballmer suntem nişte oameni simpli, nişte băieţi banali, nişte americani stabiliţi aici (si in toata lumea) ca să facă un business (Microsoft Romania) […] Dar să ştiţi că afacerile mele n-au fost mai necinsite, mai veroase sau mai imorale ca ale altora. Am făcut afaceri aşa cum se făceau în România acelor ani.

Statul şi serviciile şi-au făcut treaba una peste alta (Dosar 85/P/2011 conexat cu 654/P/2011, 6949/P/2004, etc.) […] Cine profită de turbulenţe? Nişte foşti magistraţi corupţi şi abuzivi (Nicoleta Bulgaru Stuparu, Monica Loredana Pop, Irinel Paun), un traficant de influenţă care trăieşte regeşte din iluzia influenţei pe care pretinde c-o are (Sebastian Vladescu/Calin Popescu Tariceanu), o jupâniţă avidă de senzaţii tari şi de glorie profesională (no comment sau/si Melinda Gates), un derbedeu care vrea milioane de la mine, de la Statul Român, de la Statele Unite, de la oricine, nu contează, milioane să fie (no comment)…” ar spune si Bill Gates (Steve Ballmer) – neanchetati inca pentru acte de frauda, plagiat, crima cibernetica, coruptie, albire de bani, crima organizata si terorism.

Omar Hayssam : „Terorismul e o activitate de grup, cu o ideologie în spate. În războiul aşa numit “asimetric”, acţiunile teroriste sunt o formă criminală de a compensa lipsurile militare faţă de adversar. Toţi teroriştii aparţin unei organizaţii. Toate organizaţiile teroriste au o mişcare politică în spate… Eta, Armata Republicană Irlandeză, Hezbollah, ISIS, Al Qaeda, toate au o aripă politică sau o doctrină, laică sau religioasă, pe care se sprijină.”

Microsoft Evanghelism – doctrina organizatiei criminale si teroriste Microsoft : „noi folosim mijloace psihologice, economice si politice, nu folosim mijloace militare, nu punem arma la timpla nimanui” pentru a ne extermina competitia. Noi folosim FUD (Frica, Incertitudine, Dubiu) si resursele noastre politice la cel mai inalt nivel, coruptie, propaganda, plagiat, piraterie, crima cibernetica, amenintari cu moartea, crima organizata asa cum se obisnuieste in Romania si in alte tari, drept care nu ne consideram vinovati de nici o fapta deosebita.

Încă ceva … Domnule Procuror Şef Serviciu Cătălin Marius VARTIC să ştiţi că nu trebuie să desecretizaţi nimic, în conformitate cu legea, puteţi continua să secretizaţi abuziv CRIMA ORGANIZATĂ comisă de Microsoft şi de asociaţii acestora.