Microsoft Corp. – Grup Infracţional Organizat – Stăpînul Corupţiei Instituţionale Internaţionale

bill_gates-buc-2007

Paula Apreutesei – Membru fondator Microsoft Romania
Ovidiu Artopolescu – Director Microsoft Romania
Bill Gates – Presedinte Membru FondatorMicrosoft
Vahe Torrosian – Vice Presedinte Microsoft Europa
Silviu Hotaran – Director General Microsoft Europa de sud est

“Cel mai prost ministru din istoria Romaniei” dezvaluie mecanismele de coruptie institutionala constituite si operate de Microsoft-Siemens-EADS : frauda masiva (miliarde) fonduri publice si fonduri UE, trafic de influenta, amenintari, santaj, albire de bani, crima organizata, terorism, manipularea “monitorizarea” justitiei “cimpul tactic SRI” in vederea garantarii imunitaii si impunitatii infractorilor.

Din cei “patru fraieri” trei au recunoscut in fata judecatorilor toate acuzele formulate de DNA, unul dintre ei continuind sa nege faptele dovedite a fi fost comise.

Siemens si angajatii acestora au recunoscut la rindul lor faptele si conduc investigatii referitor la aflarea adevarului si penalizarea infractorilor.

Microsoft – Grup Infractional Organizat – continua sa refuze sa colaboreze cu DNA (contrar celor afirmate de catre cel mai mare protector pe care acestia il in persoana Procurorul Sef DNA Laura Codruta Kovesi), si pretind in continuare ca “ajuta” DNA sa afle adevarul (evident si probat de peste un deceniu).

Microsoft inca controleaza, in pofida celor probate pina in prezent de Siemens, Omnis si alte entitati, “psihologic, economic si politic” factorii de decizie si in primul rind DNA.

Vizionare placuta