„Da, crede-mă. Vor muri oameni. Nu-i cunoşti!… Am râs” – Florin Chilian

„Am preluat de pe pagina D-nului Andrei Mantog, cu acordul acestuia, urmatoarea conversatie uluitoare intamplata pe data de 29 octombrie 2015, cu o zi înaintea tragediei din clubul Colectiv, conversatie avuta de dansul cu un funcționar din Guvern, a cărui identitate nu a fost dezvăluită.
„- Așteaptă-te să se întâmple un dezastru, un accident, ceva cu mulți morți. Trebuie să acopere mizeria asta cumva.
– Ă?!
– Da, crede-mă. Vor muri oameni. Nu-i cunoști!… Am râs. Acum juma de oră, un club arde în București și mor cel puțin 25 de oameni.”
M-a rugat numai sa precizez ca dansul nu crede ca asa ceva poate fi adevarat. Nici eu nu pot. Ce om normal si intreg la cap poate crede asa ceva dar D-nule Procuror General al Romaniei Tiberiu Nitu, dvs puteti afla imediat daca este adevarat sau nu. Numele amicului din guvern il puteti afla instantaneu si cred ca sunteti dator sa o faceti. Dar ma mai intreb d-nule Procuror General al Romaniei Tiberiu Nitu ce interes ati avea sa dati un ordin de aflare a adevarului. Eu unul nu cred ca aveti mai ales pentru ca va cred prins in hatisul de crime si minciuni ai ultimilor 25 de ani.
In definitiv, domnule Procuror General al Romaniei Tiberiu Nitu, dumneavoastra ati tras in teroristi in noaptea de 21 decembrie 1989. Doar ca, domnule Procuror General al Romaniei Tiberiu Nitu, in noaptea de 21 nu erau inca teroristi. Eram noi copiii si tinerii unei lumi nefiresti, in care ati tras dumneavoastra. Teroristii au aparut mai tarziu, dupa 22 in orice caz. La Colectiv a fost crima cu premeditare. Focul nu a pornit de la artificii. A fost pus de o mana criminala. Asa cred eu.”
www.chilian.ro

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

“The day we die” – spune ca ziua in care nu vom mai lupta impotriva nedreptatii, va fi ziua in care, de fapt, vom muri – “The day we will give up, Will be the day we die”.