Kovesi – Coldea : Bilete – Pile – Bile – Bica „spune că Băsescu ştia absolut orice pas îl făcea ea în calitate de şef al statului şi de cel al CSAT”, adică vă ştie şi paşii voştri atît de tandri !

multi_coruptiAlina Bica faţă cu Reacţiunea

„Alina Bica îl vrea pe Traian Băsescu în faţa instanţei. Fosta şefă a DIICOT a cerut judecătorilor ca fostul preşedinte, Traian Băsescu să fie chemat ca martor în procesul ei, anunţă RTV.”

Elena Udrea faţă cu toate Bilele Parlamentului

Udrea nu stie unde au disparut bilele din Parlament, ca nu ea numara bilele, si nici Nastase nu isi numara ouale, si dosarele. Sunt slugi care faca asta pentru ei.

Florian Coldea faţă cu Biletele

“Directorul SRI, George Maior, va prezenta, astăzi, concluziile anchetei interne privind cele două note scrise de adjunctul directorului SRI, Florian Coldea, referitoare la trei judecători ai Curţii Constituţionale, care au fost prezentate public de liderul PSD, Mircea Geoană, informează Antena 3. George Maior a declarat că rezultatele preliminare ale anchetei interne în SRI arată că nu a fost vorba de poliţie politică, iar Traian Băsescu „nu a cerut nimic serviciului“, însă este vorba despre „o scurgere de informaţii“ către PSD, care poate afecta credibilitatea serviciului.”

George Maior faţă cu Micul Guccifer, care stie ce fac toti : sub dus Bush, in cada Cretu, la oglinda tot Bush, la Bruxelles Ghita si Vladescu, la DNA, la SRI, la Departamentul de Stat SUA, in puscarie la maxima siguranta …

Toata lumea stie ce face toata lumea, singura diferenta e ca unii se duc la bulau, altii se duc ambasadori, altii dau cu milioanele de euro cautiuni din ce nu au sau/si din jaf, si DNA investigheaza, ancheteaza si negociaza, si tot asa …

Vom reveni …