Kovesi – Coldea : Care este diferenţa între DNA şi OPM ?
Un grup infracţional deosebit de periculos constituit de Microsoft, este anchetat de 10 ani fără nici un rezultat, datorită persecutării martorilor şi executării unor activităţi de investigaţie fictive şi/sau ilegale de către DNA, PICCJ, SRI, MAI şi alţii.

multi_corupti“Procurorii anticorupţie au deconspirat o caracatiţă incredibilă chiar în cadrul unei structuri din Poliţia Română. Şeful Oficiului pentru Protecţia Martorilor, Adrian Bărăscu, a fost arestat pentru 10 infracţiuni, printre care folosirea banilor instituţiei în interes propriu, persecutarea martorilor şi executarea unor misiuni fictive. Buba în acest caz s-a spart atunci când unul dintre martorii aflaţi în programul de protecţie a ameninţat că se sinucide, iar psihologul instituţiei, Andreea Liţă, l-a ignorat, iar tentativa chiar s-a produs.

Dedesubturile acestui program, despre care mulţi dintre noi am văzut doar în filmele poliţiste, abundă în abuzuri despre care ne-a vorbit chiar unul dintre martorii care au stat sub acoperire timp de cinci ani. Pentru siguranţa acestuia, am ales să-l numim: L. C. Bărbatul a ieşit din program în urmă cu aproximativ doi ani, deşi cazul în care era folosit se află în desfăşurare şi vizează destructurarea unui grup infracţional deosebit de periculos din România. Un grup pe ai cărui membri anchetatorii se chinuie de mai bine de 10 ani să-i bage după gratii. “

http://www.libertatea.ro/detalii/articol/un-fost-martor-sub-acoperire-rupe-tacerea-558786.html

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

“Caracatita incredibila” reprezinta singura realitate a societatii actuale, astfel instituita, alimentata si sustinuta de DNA-SRI si multi altii si finantata de Microsoft-Siemens-EADS-RSC-Asesoft-Teamnet-Siveco si alte entitati criminale.

Sorin Ovidiu Vintu (partener cu Catalin Chelu) spunea, in cunostinta de cauza, ca daca interesele (psihologice, economice, politice) justifica exterminarea criticilor sau/si competitiei (Luminita Sega), asasinatul este considerat doar o metoda normala de lucru, daca santajul, amenintarile si alte metode mafiote nu produc efectele dorite.

Microsoft pirateaza software si ameninta cu moartea, politia ticluieste probe pentru favorizare infractorilor asociati cu Microsoft, DNA investigheaza din ziare si in baza “anchetelor” unei politii corupte, IPCCJ ancheteaza contra cronometru (2 zile) si exonereaza orice infractiune oricit de grava si de evidenta, procurorii de caz sunt terorizati si refuza orice colaborare, resping probe legale, nesocotesc adevaruri evidente, si invoca neadevaruri puerile, in timp ce Laura Codruta Kovesi se mira de ce se intimpla la OPM !

Nu va mai mirati Doamna Kovesi de ce se intimpla la OPM, ca se intimpla exact ce se intimpla si la PICCJ si la DNA, atit timp cit sunteti una dintre cele mai active parti a aceluiasi sistem.

Protejati cu determinare incepind din anul 2006, structurile criminale din politie (Dan Calin, Florian Minca, etc.), procuratura (Nicoleta Bulgaru – Irinel Paun – Monica Loredana Pop, etc.), justitie (Marinela Pop, Viorica Costiniu, etc.) si semnati Rezolutii pentru exonerarea ilegala a Microsoft pentru infractiuni exhaustiv probate, comise in asociere cu politicieni corupti, SRI, MAI si altii.

Vom reveni …