Kovesi – Coldea : “E adevărat că Microsoft făcea drumuri la Guvern şi la Ambasada SUA. Ei ne-au minţit şi Guvernul nostru şi şi-au minţit şi Ambasada lor. Cert e că s-au luat şpăgi imense şi, dacă vrei să te minţi, zici că le-au luat pentru ţară. O porcărie imensă, asta este afacerea Microsoft cu România!” Sebastian Ghiţă

multi_corupti“Ce nevoie avea SUA să băgăm noi bani în buzunarul Microsoft?”

“Şefii Microsoft din România, nu unul, ci mai mulţi care s-au succedat, ofereau privilegiul reprezentării unor intermediari. Cum era Florică, celebrul Florică. Dacă o parte din bani se întorceau la ei, cred că procurorii pot afla. După cum, banii dinspre Florică plecau şi la partide.” E o profundă şi mare porcărie organizată de această companie Microsoft” Sebastian Ghita

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

In clar :

Silviu Hotaran si Ovidiu Artopolescu faceau drumuri la Adrian Nastase si Mihai Tanasescu si la Calin Popescu Tariceanu si Sebastian Vladescu.

Silviu Hotaran si Ovidiu Artopolescu faceau drumuri si la Ambasada S.U.A. „Şi o ultimă idee: fiul meu lucrează la Microsoft, în Redmond, statul Washington, la centrul companiei.” 21 Decembrie 2014 – Fostul Ambasador al S.U.A. Mark Gitenstein

Gabriel Sandu „Cel mai prost ministru din istoria Romaniei” ; „Au venit, prima dată, cu toţi ambasadorii şi prim-vicepreşedintele Microsoft America.”

Sebastian Ghita (Asesoft Teamnet) este asociat cu Sebastian Vladescu (RSC-Medist) si comercializeaza software piratat de Microsoft in asociere infractionala cu RSC-Medist, de la Omnis Group.

Florian Coldea – General SRI, este informat de ilegalitatile deosebit de grave comise de Sebastian Vladescu in asociere cu Sebastian Ghita si Microsoft incepind din anul 2004.

George Maior – Director SRI (in prezent Ambasadorul Romaniei in S.U.A.) este informat de ilegalitatile deosebit de grave comise de Sebastian Vladescu in asociere cu Sebastian Ghita si Microsoft incepind din anul 2006. In anul 2010 este informat de Nelu Neacsu si despre alte infractiuni deosebit de grave.

DNA – Procuror Sef Sectie 2 – Claudiu Dumitrescu este informat de ilegalitatile deosebit de grave comise de Sebastian Vladescu in asociere cu Sebastian Ghita si Microsoft incepind din anul 2005.

DNA – Procuror Sef Laura Codruta Kovesi este informata de ilegalitatile deosebit de grave comise de Sebastian Vladescu in asociere cu Sebastian Ghita si Microsoft incepind din anul 2006.

MICROSOFT – VLADESCU – GHITA – DUMITRESCU – KOVESI – COLDEA – MAIOR – GATES – BALLMER si multi altii SUNT MAI PRESUS DE LEGE !

asa e cind furi sute de milioane de euro, devii nemuritor si imun(itor) si investesti banii din CORUPTIE in TERORISM

KOVESI – COLDEA cum mai merge lupta impotriva “CORUPTIA UCIDE”, “O ALTA FORMA DE TIRANIE”, “CORUPTIA ESTE TERORISM” ?

Adrian Nastase – Dan Nica – Irina Socol – Sorin Ovidiu Vintu – Victor Ponta – Viktor Bout si multi altii la care vom reveni :

Claudiu Florica Fujitsu Computer Sistems – Profinet Aktiengesellschaft (directorul Matt, administrator Tremco Trust, societate fiduciară din Lichtenstein) – Colina (înregistrată în Washington, cu sedii, acţionari şi asociaţi în Republica Dominicană şi Noua Zeelandă – directorul GeoffreyTaylor (tatal lui Ian Taylor) este consultant financiar pentru GT Group, Offshore, Vanuatu – parte în mai multe dosare internaţionale de crimă organizată, inclusiv vânzare de arme catre traficanti de droguri si organizatii teroriste). Colina Investments este înregistrată şi condusă de la aceeaşi căsuţă poştală la care figura şi VicAm Ltd, compania care opera un avion apartinind lui Viktor Bout “Vinzatorul Mortii” depistat, în decembrie 2009, pe un aeroport din Thailanda, cu 35 de tone de explozibili, rachete anti-aeriene şi lansatoare de rachetă computerizate la bord. Armamentul provenea din Coreea de Nord şi trebuia să ajungă în Iran. Pe al treilea stat de transferuri figurează şi Laveco LTD, înfiinţat de consultantul financiar Laszlo Kiss (Irina Socol – Siveco, Varujan Pambuccian, etc.), condamnat pentru spălare de bani în dosarele delapidării PetromService de către cuplul Sorin Ovidiu Vîntu – Liviu Luca”


– De ce ar fi acceptat România aşa ceva de la Microsoft?
– Nu România. Unii din România. Trebuie să ştim toţi ceea ce, mă rog, procurorii nu o spun: nouă nu ne trebuiau acele servicii!

Deci Microsoft ştia şi de şpaga către politicieni, de vreme ce avea nevoie de bunăvoinţa lor la achiziţia a ceva despre care spuneţi că era nefolositor?
– Şefii Microsoft din România, nu unul, ci mai mulţi care s-au succedat, ofereau privilegiul reprezentării unor intermediari. Cum era Florică, celebrul Florică. Dacă o parte din bani se întorceau la ei, cred că procurorii pot afla. După cum, banii dinspre Florică plecau şi la partide.

ULTIMA ORĂ: Potrivit unei declaraţii a avocatului Dancu făcută la B1TV, Gheorghe Ştefan susţine în faţa procurorilor DNA că cele 4 milioane de euro, care teoretic i-au fost repartizaţi lui de către Florică în dosarul Microsoft, n-au ajuns niciodată la Ştefan, ci au mers în campania electorală a PD-L.

– Pare o operaţiune prea mare ca să fie gîndită altfel decît la nivel de stat. Om fi crezut că ne cumpărăm indulgenţa americanilor!
– Poate s-o motiveze ei oricum acum! Ce nevoie avea SUA să băgăm noi bani în buzunarul Microsoft? E adevărat că Microsoft făcea drumuri la Guvern şi la Ambasada SUA. Ei ne-au minţit şi Guvernul nostru şi şi-au minţit şi Ambasada lor. Cert e că s-au luat şpăgi imense şi, dacă vrei să te minţi, zici că le-au luat pentru ţară. O porcărie imensă, asta este afacerea Microsoft cu România! Ştiţi că nu noi, ci Uniunea Europeană a oprit-o? Cînd şi-a dat seama că se întîmplă în mai multe ţări din Est a zis să le plătim la o valoare reziduală şi să ne lase Microsoft în pace. Ne-au vîndut o hîrtie pe 400 de milioane de euro.

“Microsoft ştia că noi avem licenţe că de la ei le luaserăm! Şi totuşi, a pus Guvernul să cumpăre suport. Funeriu, Sandu şi alţii de i-am pus noi, românii, miniştri au semnat. Nu ne trebuiau aceste servicii! E o profundă şi mare porcărie organizată de această companie Microsoft”

http://www.tolo.ro/2015/02/27/sebastian-ghita-microsoft-este-responsabil-a-luat-400-de-milioane-de-euro-si-nu-ne-a-vindut-nici-o-licenta/