Kovesi – Coldea – Maior – Gates – Ballmer – Hotăran – Artopolescu: Sunteţi născuţi imorteli asemenea cu “Frauda EADS, născută imortelă” Mihai Pâlşu

multi_coruptiCu tot sprijinul arătat de americani, Kovesi nu ne-a arătat că ar fi adepta dictonului roman “Fiat justitia, ruat caelum” – “Să se facă dreptate chiar de ar fi să cadă cerurile”.

Codruţa Kovesi ne-a demonstrat că ştie să ne arunce “carne scumpă” pe grătarul infamiei, în sânge să ne-o sfârâie pe sub nas ca să ne ameţească din iz. Apoi, după ce noi ne-am clămpănit măselele în gol, să bage “friptura” în frigider ca să nu se strice, pentru că, în curând, va veni vremea să o mai folosească şi la o altă “petrecere câmpenească pe acordurile simfoniei DNA”. Probabil că, la un moment oportun pentru cine este la butoane, Doamna Kovesi ne va arunca câteva oase de ros – câteva nume, poate chiar unu-doi miniştri, unu-doi generali şi vreo duzină de intermediari.

Dar, NICIODATĂ personaje de calibru mare, adevăraţii păpuşari, adevăraţii beneficiari, gen Sarkozy, Merkel, Schröder, Lagardère, Gallois, Grube sau Enders, nu vor avea calitatea de inculpaţi, de urmăriţi penal, în dosarul FRAUDEI  EADS.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Stimate Domnule Mihai Palsu, desi analiza Dumneavoastra este (aproximativ) corecta, faceti o mare eroare de logica !

Marii papusari de calibru mare sunt chiar cei care au responsabilitatea, competenta si autoritatea sa investigheze si sa afle si probeze adevarul(rile) faptic(e), respectiv Laura Codruta Kovesi – Florian Coldea – Vasile Blaga – George Maior – etc…

2000 – Totul a inceput cu Bill Gates si Silviu Hotaran, care in anul 2000 au dat mita lui Adrian Nastase si Dan Nica (via Micky Spaga – Cristian Sima si altii), sa faca si ei ca “Stelu” adica sa isi retrocedeze cladirea Bancorex, facuta si ea din mita si jaf de Razvan Temesan (General DIE-DSS) si multi altii, contra mita electorala – 1 milion $ platiti in Banca Pictet in “celebrul cont”. Adrian Nastase ii da “teapa” lui Bill Gates si cere 300 de milioane pentru Bancorex. Bill Gates se supara foarte rau.

Se activeaza Bittner – Petrache – Cocos si alti trepadusi interpusi.

2001 – La Seattle, George Maior, Dan Nica si Silviu Hotaran ii impaca pe Bill Gates si pe Steve Ballmer cu Adrian Nastase&Comp., si totul incepe sa functioneze perfect. Microsoft continua sa finanteze CUPOLA ! – urmeaza mult mai tirziu, fata de viteza de implementare, Siemens si EADS

Au urmat imediat SIVECO (Socol Tatal si Fiica + Virgil Magureanu) si mitele din Educatie si Invatamint, facute tot cu Microsoft – niste 400 de milioane $ (2001-2009) + Sintesti si alti “invatati” mai mult sau mai putin colorati.

2002 – Jaf generalizat, institutionalizat, globalizat si foarte judicios coordonat de CUPOLA, sustinuta de grupul de asasini de la Inter (Sala Dalles) si multi altii, in asociere cu Mafia Siciliana (Pillieri, Buttice, etc.), Microsoft (Artopolescu, Courtois, etc.), Comisia UE (Scheele, Simmons) si multi altii. Se tilharesc case, terenuri, companii, software si in general TOT.

2003 – Parteneriate Strategice cu Microsoft pentru Educatie si Invatamint, SRI, MAI, STS, SIE si alte companii “agreate” adica sub acoperire.

2004 – Parteneriatul Strategic pentru Guvern (adica monopol total) cu Microsoft via Fujitsu Siemens este “operat” de Niro+Cocos+Artopolescu+Hotaran+Nica+Florica+si multi altii…

EADS apare undeva pe la inceputul anilor 2003 si il are pe Siemens (Doctori in CORUPTIE internationala – vezi Grecia 2004 Olimpiada) cap de lance (pod), respectiv daca nu il primiti si pe Claudiu Florica – Fujitsu Siemens Computers Austria (Profinet) – si ulterior Fujitsu Siemens Computers Austria, Bucuresti 2008– (acasa la Sebastian Vladescu – Colina), pe linga SIVECO – Virgil Magureanu – Ion Iliescu, in jocul sutelor de milioane mita, noi ne suparam.

Nu s-a suparat nimeni timp de un deceniu, in care toate institutiile in frunte cu DNA (MAI, SRI, SIE, STS, ORDA, PICCJ, PTMB, OLAF, etc.) au vegheat la tilharie si la jaf.

Nimeni nu apara pe nimeni ! Fiecare se apara pe el insusi – Maior pe Maior, Nica pe Nica, Coldea pe Coldea, Kovesi pe Kovesi, Paun pe Paun si tot asa –

CONCLUZIE

Codruta Kovesi nu apara pe nimeni – se apara doar pe ea si pe cei pe care i-a obligat sa protejeze crimele mai sus pomenite.

Se apara unii pe altii, nu pe Schroder, Gates, Ballmer, Hombach, si pe altii de ii tot pomenim.

Cum ar fi sa se investigheze Nitu in Dosarele Revolutiei ?

Asa ar fi sa investigheze Kovesi – Coldea mita Microsoft – Siemens – EADS !

Vom reveni …

P.S.

Bill Gates nu este decit un altfel de Stelu – Bill Gates nu mai are acum decit 2% din Microsoft si restul in investitii imobiliare, mai putin Bancorex.

Steve Ballmer mai are si el 1% in Microsoft si restul intr-o echipa de basket si in imobiliare.

Irina Socol investeste in Sintesti, si in Vanuatu (Lazlo Kiss, Pambuccian si altii).

Sebastian Ghita investeste in Irina Socol si in Sebastian Vladescu (care inca nu stie sa deschida un computer, ca nu poate sa invete, dupa cum declara chiar el)…

… si toti in George Maior (Micul Guccifer-Nelu Neacsu), Florian Coldea, Laura Codruta Kovesi si foarte mult in presa straina (ca aia locala le apartine prin interpusi), sa se laude reciproc – pina ies oamenii in strada si ambasadorii la depus coroane pe morminte de copii arsi si asfixiati din eroare umana si greseala materiala. ANIMALE ! ANIMALE ! ANIMALE ! CRIMINALE …

Nimeni nu apara pe nimeni – toti demisioneaza – pe ei (Ponta, Piedone) si pe altii (Oprea), fug in strainatate (Maior), sunt bolnavi (Daniel) sau rezista impotriva tuturor si impotriva oricarui adevar probat (Laura Codruta Kovesi, Tiberiu Nitu, Florian Coldea, Ovidiu Artopolescu, Siviu Hotaran, etc.) si se mai si lauda prin The Guardian si Hotnews ca ii prind pe toti cei care primesc mita de la 10.000 EUR in sus. NOAPTEA MINTII – SI A MINCIUNII !