Kovesi – Coldea – Maior : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. I – “Sunt sute de persoane audiate până în prezent […] suspiciunea comiterii unor acte infracţionale pe perioade foarte lungi de timp, şapte ani, opt ani de zile […] Dacă în urma investigaţiilor vor apărea nume noi, vă asigur că o să aflaţi” Laura Codruţa Kovesi – 17 Mai 2015

multi_corupti

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

NOI MUNCIM (intens, imens, fara sens), IN DEPLIN SECRET, NU GINDIM (logic, rational, functional), TRANSPARENT !

Probele circumstantiale (logice, rationale) sunt mai puternice decit probele directe (ticluite, fabricate) ! QUI PRODEST ? in afara celor mentionati …

Kovesi ancheteaza acte infractionale exhaustiv dovedite, comise in ultimii 15 ani, de persoane cunoscute si promovate public, dar invoca teoria conspiratiei, pentru a tergiversa si manipula investigatiile in secret, asa cum face de un deceniu, pentru a proteja si exonera principalii faptuitori, printre care, si in primul rind ea insasi.

CONSPIRATORII INVESTIGHEAZA PROPRIILE CONSPIRATII IN CEL MAI DEPLIN SECRET ! In lipsa secretizarii nu exista conspiratie – exista doar infractori si infractiuni. Infractiuni de drept comun, comise de persoane cunoscute, sunt transformate in conspiratii prin secretizarea unor informatii de interes public, de catre cei care ofera protectie contra cost (ex. un milion de la Cocos) infractorilor (Microsoft-Siemens) care pot cumpara justitie (din ce in ce mai scumpa sau/si proportional cu sumele fraudate).

CAVEAT

“O consipraţie este rar, dacă vreodată, dovedită prin probe directe” Mr. Justice John McLean (March 11, 1785 – April 4, 1861) (The U.S vs Cole et al)

“Dar cum sunt astfel de lucruri dovedite ? O activitate atit de bine si indelung planificata si executata reprezinta o forma sofisticata de conspiratie; deci cum sunt conspiratiile dezvaluite si dovedite ?”

In mediul juridic si mai ales in Departamentul Justitiei SUA, sunt bine cunoscute cuvintele Judecatorului Special Procuror John A. Bingham in timpul procesului conspiratorilor implicati in asasinarea lui Abraham Lincoln. Procesul a avut loc in Washington, D.C. in 1865 ( Martie 1864 – Planificarea Conspiratiei – Aprilie 14, 1865 – Asasinatul este executat cu succes – Mai 10, 1865 – Conspiratorii sunt judecati – Iunie 29, 1865 – Conspiratorii sunt condamnati – Julie 7, 1865 – Conspiratorii sunt spinzurati)

“Când o crimă de mare magnitudine este pe cale să fie comisă de un grup de indivizi; ei nu acţionează deschis, ci acoperit, în secret. Scopul avut în vedere este cunoscut numai acelora care intră în acest sistem. Exceptând cazul când unul dintre conspiratori îşi trădează tovarăşii şi oferă dovezi împotriva acestora, vinovăţia lor poate fi dovedită doar pe baza dovezilor circumstanţiale. În astfel de situaţii, experţii în probatoriu (John McLean) susţin că probele circumstanţiale sunt mai puternice decât cele materiale. Un martor poate da interpretări greşite faptelor sau poate jura fals, probele pot fi contrafăcute, dar circumstanţele nu pot să mintă. » Judecator Special Procuror John A. Bingham (January 21, 1815 – March 19, 1900) citat in Procesul CONSPIRATORILOR pentru asasinarea Presedintelui LINCOLN in 1865 : „In United States vs Cole et al, Mr. Justice McLean spune :

“Este adevarat ca acestea sunt probe circumstantiale, dar Curtea isi amiteste regula citata anterior si anume ca circumstantele nu pot minti;” (faptuitorii au fost spinzurati dupa doua luni de la pronuntarea acestui citat n.r.)

“Cuvintele Judecatorului Bingham ne pot surprinde daca nu suntem juristi. Contrar impresiei pe care o putem avea dupa ce am citit romane politiste, probele circumstantiale pot fi intr-adevar desoebit de puternice si au determinat rezultatul unui numar deosebit de mare de cazuri in justitia criminala/penala.

Mai mult, este chiar puterea incriminatorie a circumstantelor care fac conspiratia vulnerabila la cel mai important aspect – dezvaluirea (expunerea) publica. Daca planurile, si a celei mai puternice conspiratii sunt facute publice si raportate inainte ca planurile sa fie executate, de cele mai multe ori planurile trebuiesc abandonate; deoarece chiar daca conspiratorii reusesc sa isi realizeze planurile fara sa fie prinsi in timpul comiterii acestora, circumstantele care rezulta din activitatile criminale ale acestora nu pot fi ascunse, si astfel denuntarea prealabila a planurilor acestora urmeaza sa indrepte degetul acuzator direct catre conspiratori.”

http://law2.umkc.edu/faculty/projects/ftrials/lincolnconspiracy/binghamclose.html

http://www.newswithviews.com/Cuddy/dennis280.htm

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

SRI, MAI, PICCJ si DNA ati fost informati si ati primit probe legale exhaustive, referitor la infractiunile, pe care le anchetati in secret, inainte sau/si in timp ce ele erau comise, inca din anul 2004.

Kovesi – Coldea – Maior ati fost personal informati despre activitatile ilegale si deosebit de grave comise de infractori deosebit de periculosi, si ati continuat si continuati sa ii protejati.

Microsoft a fost atentionat referitor la infractiuni deosebit de grave, pe care le comite pe teritoriul Romaniei, incepind din anul 2001.

Faptul ca am facut publice planurile si actiunile infractorilor, astfel protejati si glorificati in conspiratori, de SRI, MAI, PICCJ si DNA au condus la actiuni teroriste comise impotriva noastra, a familiilor noastre si a companiilor, colaboratorilor si prietenilor nostri.

Vom reveni in capitolul doi si urmatoarele, Manual de Intrebuintare – CONSPIRATIA MICROSOFT” – astfel incit sa intelegeti ca nu mai prostiti si ticalositi pe nimeni decit pe voi insiva… si pe cei care au motive temeinice (santaj, amenintari, sabotari, denigrari, etc.) sa se prefaca ca ei inca cred ca sunteti lipsiti total de orice si ce fel de logica si inteligenta.

Sunteti dotati cu logica si inteligenta RAULUI, si a ridicolului violentei teroristilor profesionisti – este de inteles dupa un deceniu de colaborare cu Microsoft-Siemens-EADS-RSC-Medist-Leader High Tech-Asesoft-Teamnet-Siveco si multi altii.