Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. IX “Microsoft-DNA-SRI Şah Mat la Preşedinte!” „Marea majoritate a dosarelor de aprobare de la ANRP erau pe pile şi pe şpagă. I-am spus asta şi preşedintelui Traian Băsescu. Acesta a transmis-o instituţiilor statului care au spus că nu se confirmă. Acum, s-au confirmat” Deputat Parlament Elena Udrea 27 noiembrie 2015

multi_corupti

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Marea majoritate (toate) contractele IT comercializate in Parteneriat cu Microsoft (RSC-Medist-Asesoft-Teamnet, Totalsoft, Softwin, Siveco, Forte, Netconsulting, etc.) erau (sunt) pe pile si pe şpagă.

I-am spus Presedintelui, SRI, MAI, DNA, PICCJ si mai la toata lumea care au spus ca nu se confirma si ca denigrez si calomniez proiecte UE de mare succes si imi bat joc cu maxima nesimtire de institutiile sfinte ale acestei tari in plina tranzitie.

Daca Presedintele indraznea sa acuze DNA, SRI si MAI de faptul ca fura ca in codru si isi bat joc de noi toti, sareau Tariceanu si camarila (Vintu si toti militienii, politicienii, procurorii si judecatorii abonati la bani furati de SOV si altii) si dadeau de pamint cu Presedintele, in timp ce Tariceanu si Vladescu via Maior si Coldea le dictau lui Botos si Kovesi cum sa faca legea in cimpul tactic.

Sistemul ticalosit nu a reusit sa il ticaloseasca pe Presedinte, dar nici presedintele nu a reusit sa nu se ticaloseasca Kovesi, Maior si Coldea de dragul Microsoft-Siemens-EADS si altor surse de venit „complementar”.

Presedintele a plecat, Maior s-a ascuns in ambasada la Washington, dar Microsoft-Kovesi-Coldea-Tariceanu si restul de „sistem ticalosit” a ramas sa(-si) faca in continuare legea.

Vom reveni …


Elena Udrea face dezvăluiri din dosarul ANRP: ‘Pe pile şi pe şpagă’

Autor: Gabriel Zamfirescu, Redactor

Publicat: 13:52

Elena Udrea face dezvăluiri incredibile din dosarul ANRP. Fosta blondă de la Cotroceni a refuzat să vorbească despre situaţia lui Ioan Oltean, dar a scos la iveală discuţii incredibile avute cu Traian Băsescu. „Marea majoritate a dosarelor de aprobare de la ANRP erau pe pile şi pe şpagă. I-am spus asta şi preşedintelui Traian Băsescu. Acesta a transmis-o instituţiilor statului care au spus că nu se confirmă. Acum, s-au confirmat”, a spus Udrea la rtv.

Fosta blondă de la Cotroceni spune că a semnalat şi situaţia lui Sergiu Diacomatu. „Am zis că am informaţii că domnul diacomatu nu respectă legea. Le-am cerut să-l retrag din funcţie ceea ce s-a şi întâmplat mai târziu”, a declarat Udrea.

http://www.stiripesurse.ro/elena-udrea-face-dezvaluiri-din-dosarul-anrp-pe-pile-si-pe-spaga_974704.html