Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. V “ Capii Microsoft – Ori ne iau de Naivi ori de Proşti„- Românii trebuie să ştie că banii care s-au traficat între instituţiile statului român nu au venit din cer. Banii aceştia s-au dat cu aprobarea celei mai înalte trepte a Microsoft.” – Traian Băsescu, România Tv

multi_coruptiSi noi ce sa intelegem, ca Tariceanu il decoreaza pe Bill Gates, via Basescu, pentru ca talhareste din Romania, impreuna cu Mafia, mai multe miliarde, si da un miliard din jaf Mafiei “Nastase-Tariceanu”, si Bill Gates o decoreaza, “la schimb”, pe Laura Codruta Kovesi via Victoria Neuland pentru ca ACOPERA conducerea Microsoft si ASCUNDE dosarul impreuna cu cel al EADS ? … in timp ce primim lectii de lupta impotriva coruptiei chiar de la cei care au initiat, finantat si protejeaza Microsoft, o companie terorista !

Kovesi “nu s-a atins de etajul politic […] a ingropat subiectul […] de ministri nu am mai auzit nimic” … pentru ca ministrii se vor plange de Coldea si Maior si altii, si Kovesi nu poate sa se expuna in curajul gol (nud) in fata omenirii de rand (pulimii), ca Doamne fereste … iese iar Strada in strada, si mai iese de vreo debandada “neprincipiala”.

„Vor trebui sa tina cont de optiunile presedintelui Iohannis. Lui Kovesi i-as mai da un mandat, cu recomandarea sa duca lucrurile pana la capat, nu ca la Microsoft, unde nu s-a atins de etajul politic. De ministri nu am mai auzit nimic. S-a ingropat subiectul. Romanii trebuie sa stie ca banii care s-au traficat intre institutiile statului roman nu au venit din cer. Banii acestia s-au dat cu aprobarea celei mai inalte trepte a Microsoft.”

“Kovesi ACOPERĂ conducerea Microsoft, de aceea ASCUNDE dosarul […] in dosarul EADS se intampla acelasi lucru” – Traian Basescu

Băsescu a spus că, de fapt, nu ar vrea să se ajungă la cei care au dat banii, adică la conducerea Microsoft, deoarece reprezintă o ţară care îşi permite să dea lecţii despre corupţie şi care dă decoraţii prin România, referindu-se probabil la faptul că Laura Codruţa Kovesi a fost decorată de Ambasada americană la Bucureşti.”

http://www.romaniatv.net/live/traian-basescu-in-direct-la-romania-tv-live-video_259005.html#ixzz3sRrQnNdT
http://www.flux24.ro/basescu-nou-atac-la-kovesi-acopera-conducerea-microsoft-de-aceea-ascunde-dosarul/

Cu alte cuvinte, Kovesi nu mai merita nici un mandat, decat de niste ani de puscarie, daca ii mai protejeaza pe “capii” Microsoft si pe ministrii (Tariceanu, Vladescu, Nastase, Nica … etc.) si pe altii (George Maior, Florin Coldea etc.) care au stiut si au facut Jaf si Talharie, sub numele de “terorism soft” si coruptie la nivel inalt = niste asasini ! in frunte cu Kovesi – Coldea !

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Cele “mai inalte trepte a Microsoft” erau la acea vreme Bill Gates (decorat de Traian Basescu la solicitarea expresa a lui Calin Popescu Tariceanu, protejat de Kovesi-Coldea-Maior (Dosare DNA 216/2005 – 66/2007 – 275/2007) – si promovat de Corina Cretu in repetate rinduri la Comisia UE), de Steve Ballmer, comanditar la crima organizata cu Silvio Berlusconi si Dan Nica, secondati de Evanghelistii de serviciu si de servire Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu, Ionut Lopatan, Paula Apreutesei, Doru Badea si multi alti …

Bill Gates este un simbol pentru valori educative si progres, pentru educatie, un simbol penntru munca si lege si pentru responsabilitate sociala„, a spus Traian Basescu.

Calin Popescu Tariceanu a apreciat ca centrul deschis de Microsoft la Bucuresti va reprezenta un bun prilej pentru ca tinerii romani din sectorul IT care lucreaza in alte tari sa revina in Romania, precum si pentru consolidarea acestui domeniu.

Un miliard de euro este dat de sectorul IT, din care probabil jumatate este indreptat catre export. Probabil, acesta este viitorul si mai putin segmentele clasice industriale„, a spus Tariceanu.
http://www.ziare.com/bill-gates/windows/bill-gates-a-ales-romania-61202
Domnule Tariceanu, cui dadea Microsoft si sectorul IT (Siveco, Siemens, Net Consulting, Asesoft, RSC, Medist si altii) un miliard de euro ? Export inseamna conturi off-shore pentru bani negri ?

Domnule Basescu, chiar asa este Bill Gates, un simbol al omenirii un fel de Cristos, Buda si Dalai Lama ?

Bill Gates si Steve Ballmer sunt doi asasini, care comanda si platesc interlopi si fosti securisti criminali sa le extermine fizic competitia, cand nu reusesc ei sa o faca prin metode de terorism soft FUD.

Vom reveni