Kovesi – Coldea : „Păi tu ce ai făcut 6 ani ca procuror general şi 3 ani ca procuror-şef DNA dacă în România cea mai mare problema e tot corupţia ? […] ne iau mii de ingineri IT. ROMÂNIA trebuie să înceapă să se apere.” – Traian Băsescu

multi_corupti“Acești demagogi ne iau mii de doctori, mii de ingineri IT, mii de specialiști în orice alt domeniu. România trebuie să înceapă să se apere. Eu am spus asta de câteva ori în Consiliul European” – Traian Băsescu
http://www.b1.ro/stiri/politica/basescu-pot-fi-si-politici-in-care-aliatii-vor-sa-te-vada-slab-ambasadorul-sua-practic-a-spus-video-130365.html

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Pai tu ce ai facut Basescule 10 ani, daca Romania trebuie sa “inceapa” sa se apere, cu Kovesi – Coldea la butoane, unde tu i-ai pus via Udrea si alte trocuri politice ?

Ce au (ati) facut atatia ani ?

L-ati aparat si decorat pe Bill Gates, in timp ce dadea mita la toti guvernantii, in asociere cu Niro, Cocos, Socol, Florica si altii, din jaf facut in toata Romania, si lua mii de ingineri IT, plagia si pirata companii locale, in complicitate cu Prim Ministri, Ministri de Finante, SRI, MAI, astfel protejati de DNA si de toate institutiile statului.

Ati lasat Microsoft-Siemens-EADS sa foloseasca Romania pentru a exporta coruptie in toata lumea, incepand cu Comisia UE.

Cei care au indraznit sa-i atentioneze si sa-i critice pe Microsoft, si sa probeze si sa va informeze (inclusiv pe DNA) despre jaful si talhariile pe care Micorosft-Siemens-EADS si altii le comiteau, au fost exterminati cu cele mai ticaloase si nemernice metode securiste si Evangheliste.

Hotnews : „Fostul presedinte a acuzat si un presupus atac al procurorilor la companiile romanesti, atac care ar favoriza companiile straine. Este o teza lansata in premiera de Sebastian Ghita si reluata de Elena Udrea si alti lideri politici si economici cu probleme penale.” http://www.hotnews.ro/stiri-esential-20571006-basescu-atac-ambasadorul-sua-dat-mesaj-destabilizator.htm

Sebastian Ghita si Elena Udrea fac si ei ce stiu mai bine : santajeaza si ameninta, incercand sa arunce vina pe procurori si pe cei cu care au jefuit si talharit in grup criminal organizat – in acest caz, Microsoft-Siemens-EADS.

Cocos aducea bani acasa la Udrea din mita Microsoft, din care primea si Ghita, in functie de directivele date de Maior si Coldea. Mai cotiza si Vladescu, impreuna cu Ghita, dupa cum ne informeaza Micul Guccifer.

Toata industria IT este corupta din radacini de Microsoft si partenerii sai locali (ecosistemul): Socol, Ghita, Vladescu, Florica etc. si de purtatorii de mita Niro, Cocos, Sandu si multi altii.

Ghita si Udrea se bazeaza pe faptul ca Microsoft nu poate pati nimic, pentru ca sunt prea (atot)puternici si aparati de SUA, drept care nici ei nu vor pati nimic, daca solicita tratament egal in fata “legii” si a DNA.

Ghita ii ia apararea lui Socol si declara ca toate companiile dau mita, si Socol saraca a fost fortata sa lucreze cu romii din Sintesti, Vladescu se plange prin interpusi ca a fost pacalit de Microsoft, in timp ce Cristian Sima, prieten si partener cu Socol si buna cunostinta cu Coldea, il acuza pe Bittner, fara de care nu se facea niciun contract (toate licitatiile fiind trucate, sinapsele cunoscute si mita stabilita) … mereu altii sunt de vina.

De vina sunteti in primul rand voi (Basescu, Coldea, Kovesi etc.), ca ati fost informati si ati favorizat si continuati sa favorizati infractiuni extrem de grave, si ati premiat infractorii de care acum va plangeti ca ne jefuiesc in voie si impunitate.

Il acuzati pe ambasadorul SUA care, in sfarsit, nu a venit sa ii ridice in slavi pe Microsoft si sa faca presiuni ca mita sa fie platita intocmai si la timp, cum facea ambasadorul precedent, ci a venit sa sustina o miscare legitima, care se pare ca a fost deja manipulata si preluata de “specialistii” in democratie originala, care au condus si continua sa conduca tara, cu sau fara Basescu la comanda, dar cu Kovesi – Coldea la butoane … degeaba ai comanda, daca la butoane stau altii.

Vom reveni …