Kovesi-Coldea – Ultimatum pentru „Frăţiile” din sistem:
„Ori la pensie, ori la beci !” Cătălin Tache

multi_corupti“Iar situatia de la Oficiul National pentru Protectia Martorilor, unde practic toata conducerea a fost retinuta pentru constituirea unui grup infractional organizat suspectat de comiterea unor fapte de coruptie este exemplul cel mai bun ca, de acum inainte, nu doar ca se va sparge „buboiul”, dar se va actiona pana la eliminarea totala a „puroiului”, oricat de dureros ar fi. […] panicati de caderea brusca a proptelelor politice, multi dintre chestori, generali sau chiar sefi din structurile magistraturii isi pregatesc deja, desi cu parere de rau, dosarele de pensionare. Ceea ce, sincer vorbind, nu este chiar o ideea rea, tinand cont ca „raidurile” DNA nu doar ca nu vor mai fi stopate, dar chiar vor lua o amploare fara precedent.”

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

“Revolutia Strazii” si declansarea “Regimului Terorii”, de la baza structurilor “pas cu pas” spre virful acestora (Tiberiu Nitu – a dat deja exemplul : se vrea afara, in timp ce Calin Popescu Tariceanu, vrea nu vrea, va ajunge inauntru), ma duce cu gindul la Revolutia Franceza la George Danton, la Maximilien de Robespierrre, la Comitetului Salvării Publice si la sfirsitul tragic al celor care au fost Revolutionari si Contrarevolutionari, pe rind si in acelasi timp.

Fiind întemniţat în închisoarea Luxemburg, Danton n-a plecat capul în faţa dictatorului Robespierre : „… cu 12 luni în urmă am propus să fie instituit acest tribunal revoluţionar. Acum îmi cer scuze pentru asta de la Dumnezeu şi de la oameni” Danton a fost ghilotinat spunind : .„Robespierre va urma dupa mine” ceea ce s-a intimplat citeva luni mai tirziu prin acelasi procedeu consacrat chiar de ei.

Revolutiile incep prin teroare si nu sfirsesc decit dupa ce “teroristii-revolutionarii” sunt sacrificati. Adevaratii revolutionari stiu asta si sunt pregatiti sa fie executati la rindul lor, pe care si-l doresc a fi cit mai tirziu cu putinta (vezi Ion Iliescu, Nicolae Ceausescu etc.).

Structrurile TOATE sunt corupte de la baza pina la virf – DNA doar participa la dezmembrarea unui sistem la a carei constructie si propasire a participat, la fel si SRI si alte structuri, mentionate doar indirect de autorul articolului.

Kovesi – Coldea si cine ii urmeaza acum vor merge “pas cu pas” de jos in sus (sau invers, in anumite cazuri – MAI), pina vor ajunge la ei insisi, moment in care vor trebui eliminati de catre cei care curata acum sistemul impreuna cu ei, dar fara sa fi participat la crearea, propasirea si protejarea acestuia.

Va fi interesant de urmarit evolutia Scandalului Dosarului Microsoft-Siemens-EADS, unde o parte din cei care au condus Revolutia Microsoft, prin teroare si exterminare a competitiei si impunerea propriilor legi, sunt pe cale de a se lichida unul cite unul, de sus in jos si de jos in sus.

Sa speram ca toate acestea se vor petrece cu multe pensii si cit mai putina puscarie, nu cu multa violenta si varsare de singe. Asa sa ne ajute Dumnezeu si oamenii !

Vom reveni …


2015-11-17 · 19:37:49 | Autor: Catalin Tache

Desigur ca multi si-ar dori ca, peste noapte, „curatenia” anticoruptie sa loveasca precum un tsunami societatea si clasa politica romaneasca, starpind astfel toata mizeria generalizata care face ca tara noastra sa ramana tot la marginea Europei – nu doar geografic – si acum, la atata vreme de la caderea comunismului. Cum insa o astfel de minune nu este posibila, cei implicati in aceasta lupta acerba trebuie sa o ia „pas cu pas”, vorba presedintelui, pentru realizarea scopului propus, cel cerut cu atata speranta si ardoare de vocea strazii.