MENAJERIA ROMÂNIA

multi_coruptiLaura Codruţa Kovesi NU este MAIMUŢĂ ! şi nici Hans Klemm şi nici …

Domnule Băsescu hotărîţi-vă ! ori e corupţie generalizată şi mor oameni tragic, în suferinţă, la vedere şi tragic în suferinţă “discret”, şi vinovaţi sunteţi toţi cei care aţi permis “sistema” (CUPOLA) să prospere, ori avem instituţii şi s-au făcut mari progrese şi LCK trebuie felicitată şi nu înjosită ?

Nici măcar închisorile nu sunt făcute pentru girafe, după cum ne informa Giovani Becali, şi cu atît mai puţin parchetele nu pot fi făcute pentru maimuţe, ambasadele pentru maimuţoi şi licurici şi SRI pentru dinozauri, să nu mai vorbim de noi pelicanii, papagalii şi javrele “pulimea” de stăm pe la mese să “manîncă” şi gura noastra vreo firmitura de la boieri, baroni şi boieroaice şi alte jivine de lux cu girofar.

Şi cînd colo ce să vezi, primim foc şi otravă, primim batjocură şi scîrnă şi multă LINIŞTE în morminte şi în spitale fără medicamente şi cu echipamente care nu funcţionează, primim CORUPŢIE care UCIDE şi vorbe de duh(oare).

“Băsescu a acuzat-o pe Laura Codruţa Kovesi că „a intrat în jocul ambasadorilor, şi când spune ambasadorul unui stat occidental, eu, procuror-şef, trebuie să fac ca maimuţa şi să spun că e corupţie extraordinară în România…”.

”S-au făcut progrese mari (în lupta anticorupţie n. r.). Nu se poate compara România din 2004 cu România din 2014. Am făcut progrese, avem instituţii”, a precizat el.

Nu se poate compara nici cu Romania din 1907 şi nici din 2004, e mult mai rau !

În 2004 nu eram încă ţară membră UE, eram doar de un an în NATO şi ţara nu era încă jefuită de miliarde de euro de Microsoft-Siemens-EADS, de retrocedări de miliarde făcute de Stelu şi alţii, de returnări fictive de TVA multe alte miliarde, de răpiri şi răscumpărări dubioase, închisori secrete, şi tot aşa.

Urma să se întîmple în mandatul Băsescu, cel mai bine informat om din ţară.

http://www.secundatv.ro/social/băsescu-atac-la-kovesi-spui-ca-marea-problema-e-coruptia-dar-ce-ai-facut-în-ultimii-9-ani-5864.html/

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Băsescu a invatat de la Microsoft sa isi prezinte greselile (ilegalitatile) majore drept mari realizari, şi sa refuze sa accepte, indiferent de probe, orice ADEVAR oricit de evident care il poate deranja sau afecta (juridic, politic, personal, economic, financiar, social, familial, reputational, fizic).

Marea realizare a mandatelor sale, sunt 10 ani de frauda extrema comisa de “ecosistemul” Microsoft (Siemens-EADS) şi de Bill Gates personal, pe care Băsescu şi Tariceanu l-au decorat (personal) încă din Ianuarie 2007, cînd Laura Codruta Kovesi nici nu stia încă cum sa ajunga singura de acasa pina la Parchet (noroc ca a primit protectia SPP şi indrumarea SRI).

Pentru Băsescu oricine spune adevarul despre CORUPTIE şi despre cei care au initiat, finantat, promovat şi protejat sistemele de coruptie (Dorin Cocos, Elena Udrea, Vasile Blaga, Microsoft, Gabriel Sandu, Ovidiu Artopolescu, etc.) sunt MAIMUŢE, care mint la instigarea unor ambasadori care de fapt doresc şi ei, cum pot şi se pricep, sa sustina lupta legitima a acestui popor, adus în pragul disperarii, impotriva acestui ASASIN care se numeste CORUPTIE.

Tehnica de dezinformare consta în realizarea unor “distinctii” fine de nuanta :

Elena Udrea face distinctia ferma intre mita (Microsoft) pentru partid şi mita (frauda) personala,

Traian Băsescu face distinctia intre institutii şi Laura Codruta Kovesi,

Laura Codruta Kovesi se pare ca nu face nici o distinctie, în timp ce Microsoft pretinde ca de vina sunt alţii şi ca ei nu stiu nimic şi în fapt ajuta din rasputeri DNA, asa cum fac din 2005 (Dosar 6949/P/2004) pina în prezent.

Confuzie TOTALĂ :

Francezii decoreaza pe toata lumea în frunte cu Micky Bacsis, Sorin Oprescu, etc.

Americanii dau diplome peste diplome la toata lume în frunte cu Micul Guccifer alias George Maior (sau invers),

Romanii il decoreaza pe Bill Gates şi pe toti ITistii în frunte cu Ovidiu Artopolescu şi Silviu Hotaran, Irina Socol, Claudiu Florica, etc.

Sebastian Ghita, dupa ce foloseste milioane din mita Microsoft devine cel mai mare luptator impotriva Microsoft, impreuna cu Irina Socol care este cea mai educata la Sintesti în tehnici de “inginerie financiara” dupa scoala facuta cu Cristian Sima şi Lazlo Kiss şi Varujan Pambuccian, etc.

Linişte MORMÎNTALĂ :

Toata lumea vrea liniste, Dan Nica dorea un consens general (intre hoti) şi multa liniste, Adrian Nastase se plimba în Delta şi vorbeste cu fantomele trecutului (EADS), George Maior fuge de fantoma Micului Guccifer tocmai în America,

Numai Traian Băsescu a ramas sa se lupte cu stihiile viitorului intruchipate de MAIMUTA Kovesi care tocmai se deda la mimetisme cu Ambasadorul SUA, un fel de model de mare maimutareala, prezentat de un Licurici mai mic.

Cum sa nu ramai MUT şi sa se astearna numai LINISTE, o liniste de MORMINT proaspat, reavan cu multe floricele şi luminari şi popi cuviosi care ne cinta un dulce prohod … gratuit şi foarte institutional …

DA Domnule Băsescu avem institutii !, pentru care va multumim în taina şi multa tacere – sa fie LINISTE !

Auziţi mă MAIMUŢELOR ?

Vom reveni …

P.S.

Stimată Doamnă Procuror Şef DNA,

Nu pot fi acuzat că doresc să vă fac complimente, dar MAIMUŢE nu suntem, nici Dumneavoastră, nici noi şi nici procurorii care au fost şi sunt încă obligaţi să investigheze sub influenţe şi presiuni deosebit (incredibil) de mari.

Este sigur că avem alte defecte dar MAIMUŢE nu suntem, poate urşi-furnicari, după mintea lui Traian Băsescu şi Călin Popescu Tăriceanu, care deşi informaţi despre ilegalităţile flagrante şi probate pe care le comiteau Microsoft în complicitate cu Sebastian Vlădescu şi mulţi alţii, au decis să îl decoreze pe Bill Gates, acest terorist recunoscut ca atare pe plan mondial.

Ulteriror Sebastian Vlădescu s-a asociat şi cu Sebastian Ghiţă, pentru a eficientiza fraudarea de fonduri UE, sistemele de corupţie internaţională şi mitele şi pirateria Microsoft.

În orice caz dacă consideraţi că totuşi vreţi să vă maimuţăriţi, vă rugăm respectuos să îl imitaţi pe Hans Klemm şi nu pe Traian Băsescu.

Cu stimă,

Dragoş Rişcanu

Vom reveni …