Microsoft “EVANGHELISM” = Doctrina “TERORISM” = FUD (Frică, Incertitudine, Dubiu) !

multi_corupti“ARMELE NOASTRE SUNT PSIHOLOGICE, ECONOMICE ŞI POLITICE”
Evanghelism Funcţional Strict Secret Microsoft – James Plamondon

EVANGHELISM = JIHADISM = RELIGIE CORPORATISTĂ

“cîmpul nostru de bătălie este industria software”,
“duşmanii noştri sunt toţi cei care nu ne sunt folositori”,
“infiltraţi-vă şi spionaţi-i”,
trebuie să identificaţi “persoane influente şi să le corupeţi”
trebuie “să generaţi şi să amplificaţi contradicţie între companiile concurente”
astfel încît “să le puteţi extermina, pînă nu mai ramîne nimic din ele”,

“angajatii concurentei sa vina sa ceara de lucru la Microsoft si sediile companiilor concurente sa ajunga sa fie folosite in alte scopuri”

şi în primul rînd “folosiţi toate mijloacele de dezinformare pe care le aveţi la dispoziţie astfel încît produsele concurenţei să pară întodeauna inferioare produselor noastre chiar dacă adevărul este cu totul altul” Microsoft

Document Strict Secret Microsoft : “Evanghelism”
http://antitrust.slated.org/www.iowaconsumercase.org/011607/3000/PX03096.pdf
http://antitrust.slated.org/www.iowaconsumercase.org/

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

TERORISM

Luam la cunostinta in permanenta de actele abominabile de terorism comise impotriva lumii civilizate, cu metode sofisticate (avioane detonate in cladiri emblematice) si cu mijloace barbare (decapitari publicitare), in scopul de a induce Frica – Incertitudine – Dubiu = Teroare.

Aflam cu uimire ca organizatiile teroriste dispun de fonduri impresionante provenite din mita, albire de bani si alte surse, inclusiv din cadrul tarilor civilizate, si ca acestea opereaza modele economice functionale, similare cu cele ale corporatiilor multinationale (conturi off-shore, tranzactii fictive, coruptie, comert ilegal cu petrol, trafic de arme, contrabanda cu droguri, achizitii de echipament, albire de bani, investitii prin companii interpuse etc.).

Vestigii ale civilizatiei sunt rase dupa fata pamintului si simboluri ale civilizatiei umane sunt in permanenta amenintate. Modul nostru de viata este amenintat in permanenta de un dusman nevazut, dar mereu prezent si deosebit de tenace si potent. Resursele unor organizatii teroriste depasesc cu mult resursele de care dispun unele dintre tarile vizate de catre acestia (ex. Bulgaria).

Jihadismul vrea sa monopolizeze, politic, economic si psihologic (cultural/religios) lumea prin Frica, Incertitudine si Dubiu (Terorism). Selectiv, acestia folosesc maxima expunere mediatica negativa pentru a-si indeplini obiectivele propuse.

Microsoft foloseste aceleasi doctrine si mijloace pentru a-si impune dominatia, numai ca nu comite direct actele de violenta, pe care le subinchiriaza (outsourcing).

Singura diferenta intre actele ilegale si de terorism comise de Microsoft (Evanghelisti) si Jihadisti consta in faptul ca in timp ce Microsoft promoveaza propagandistic, pentru sute de milioane de euro, o imagine cit mai pozitiva si comite ilegalitati deosebit de grave in baza pricipiului “loveste si fugi”, si foloseste entitati intermediare pentru a nu fi prins asupra faptului, Jihadistii se detoneaza in fata camerelor de luat vederi, tocmai pentru a alimenta teroare vizibila.

Microsoft investeste in teroare invizibila, cu rezultate mult mai performante.

Din punct de vedere al eficientei metodelor folosite, Microsoft face dovada ca, din punct de vedere psihologic, economic si politic, sunt o investitie mult mai buna decit cea in Jihadism, desi sunt entitati care lucreaza cu ambele organizatii corporatist teroriste, una legala si glorificata, cealalta ilegala si demonizata.

Organizatia Evanghelista Microsoft este platforma de produs si extras bani negri din circuitul economic-financiar legal, in timp ce Organizatia Terorista Jihadista reprezinta o oportunitate financiara deosebit de profitabila pentru investitia in trafic de arme, droguri si in alte surse de multiplicare financiara.

Credeti ca Microsoft nu se intreaba ce se intimpla cu miliardele date mita la nivel international, sume uriase puse la dispozitia unor entitati corupte, care au un lung istoric al performantelor pe pietele negre si invizibile ale traficului ilegal de arme, care au experienta razboiului rece si contacte si relatii istorice cu entitati ilegitime si ilegale ?

Jihadistii folosesc oare in exclusivitate Windows si platesc penalitati pentru neplata la timp a licentelor catre Microsoft prin companii si operatori intermediari ? sau Microsoft le-a oferit si lor un discount de 50%, in diferite off shoruri ?

Vom reveni ….

TRATAT DE DEZINFORMARE
Vladimir Volkoff
Produs publicat in 2009 de Antet Colectia Stiinte sociale Traducator: Mihnea Columbeanu Format: 130×200 Tip coperta: Brosata Numar pagini: 256 ISBN: 978-973-636-362-7
INTRODUCERE IN TEORIA GENERALA A INFORMATIILOR
George Cristian Maior
Disciplina a fost elaborata in concordantă cu lucrările din domeniu, publicate in Tară si străinatate; Referinte : VOLKOFF, Vladimir, Dezinformarea, armă de război, Editura Incitatus, Bucuresti, 2000; -VOLKOFF, Vladimir, Tratat de dezinformare, Editura Antet, Bucuresti, 1999; http://hiphi.ubbcluj.ro/Public/File/syllabus/RISE_Studsec/Intro_teoria_informatiilor.pdf
George Cristian Maior si Bill Gates cunoasc pe de rost (si citeaza la rindul lor documentele mentionate) referitor la „Arta Razboiului” :
Citam :
Toata arta razboiului se bazeaza pe inselatorie
– discreditati tot ceea ce merge bine in tara
– implicati conducatorii in actiuni ilegale
– subminati-le reputatia, supuneti-i dispretului
– raspanditi discordia intre cetateni
– intaratati-i pe tineri contra batranilor
– ridiculizati traditiile
Ascultăm glasul poporului, atunci când spune ce vrem noi
CINE A CÂŞTIGAT RĂZBOIUL RECE?
Occidentul, ba bine că nu! Şi dacă totuşi au învins comuniştii?…
Nu e posibilă nici o manipulare fără cunoaşterea perfectă (intelectuală, psihologică şi empatică) a grupului care trebuie subminat şi a membrilor sai.
Aceasta, bineînţeles împreună cu priceperea şi stăpânirea tehnicilor de manipulare, permite să se asigure credibilitatea a ceea ce se doreşte să se dea de crezut.
Acţiunea subversivă urmăreşte trei scopuri:
– să demoralizeze naţiunea vizată şi să dezintegreze gruparile care o constituie;
– să discrediteze autoritatea, precum şi pe apărătorii, funcţionarii şi notabilitătile sale;
– să neutralizeze masele pentru a impiedica orice intervenţie spontană generală în favoarea ordinii stabilite, în momentul ales pentru cucerirea non-violenta a puterii de către o mică minoritate.
Avem convingerea ca dupa ce veti studia materialele mentionate, impreuna cu colegii Dumneavoastra, veti dobindi o viziune diferita referitor la obiectivele si metodele folosite de Microsoft si asociatii si protectorii sai, pentru a induce deliberat si metodic in eroare, si a manipula DNA si pe Dumneavoastra personal.
Suntem convinsi ca veti reusi sa intelegeti in ce masura institutii specializate in informare si dezinformare, au informat si informeaza corect si legal DNA, sau sunt angajate intr-un razboi de dezinformare a DNA si a opiniei publice in general, si foarte in particular referitor la anchetele pe care le conduceti in Dosarul « Microsoft-Siemens-EADS » astfel conexat cu Dosarul 85/P/2011 si altele, si la protejarea in continuare a Microsoft si a asociatilor acestora.

Cu sinceritate, vom reveni in sprijinul DNA si al Dumneavoastra personal,
Dragos Riscanu