„PUTEREA CORUPE” „CORUPŢIA UCIDE !”
„PUTEREA ABSOLUTĂ CORUPE ABSOLUT”
CORUPŢIA ABSOLUTĂ UCIDE ABSOLUT SIGUR !
MICROSOFT + SRI + DNA = PUTERE ABSOLUTĂ !
UCIGAŞILOR ! + OVIDIU ARTOPOLESCU

multi_coruptiMICROSOFT UCIDE ! + SIEMENS – EADS

„Ultimele zile au fost atât dinamice, cât şi foarte emoţionante. Transmitem din nou condoleanţe pentru decesele tragice din data de 30 octombrie şi din zilele care au urmat. Aplaudăm exercitarea paşnică a libertăţii de exprimare şi întrunire şi îi încurajăm pe toţi românii să rămână implicaţi în procesul civic […] Statele Unite ale Americii şi România sunt aliaţi care au un parteneriat strategic puternic şi plin de energie. Aşteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu preşedintele Klaus Iohannis, prim-ministrul interimar, Sorin Cîmpeanu, şi cu guvernul interimar în domeniile prioritare comune. În definitiv, relaţia SUA-România este puternică datorită valorilor noastre democratice comune, angajamentului nostru faţă de securitatea colectivă a cetăţenilor noştri şi dorinţa noastră de a asigura prosperitatea comună a ambelor noastre ţări”, Hans Klemm.

http://www.stiripesurse.ro/sua-se-implica-in-tragedia-din-clubul-colectiv-i-protestele-de-strada-din-romania_972288.html

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Inainte de “securitatea colectiva a cetatenilor nostri”, DNA are obligatia sa investigheze actiunile teroriste comise de Microsoft in Romania,

Si inainte de “prosperitatea comuna a ambelor noastre tari”, DNA are obligatia sa investigheze cum ambele noastre tari sunt jefuite de Bill Gates si Steve Ballmer pentru prosperitatea lor foarte personala si a altor investitori in MICROSOFT.

Oameni au murit, si mii de oameni ies pe strada sa protesteze si impotriva jafului, acoperit de Securitate (Noua) si protejat timp de un deceniu (DNA si altii), facut de MICROSOFT – SIEMENS – EADS in complicitate cu entitati corupte si criminale.

Vom reveni ..