Strategia „Microsoft – SRI – DNA” = Jaf Generalizat !

multi_coruptiMinistrul Comunicatiilor asteapta ca DNA sa-i spuna daca exista o extindere in dosarul licentelor Microsoft, inainte de a plati transa de 50 milioane lei aferenta acestui an” Adrian Vasilache HotNews.ro Luni, 24 noiembrie 2014 …

Si tot asteapta pina cind Microsoft cistiga procesul, si Romania este obligata sa plateasca taxa pe prostie si pe ticalosenia celor care ii protejeaza pe Microsoft si pe partenerii infractori ai acesteia (SIVECO – Fujitsu Siemens – EADS – RSC – Medist – Asesoft – Teamnet – D-Con.Net AG, D-Con.Net GmbH, Comsoft Direct AG, Bechtle Holding Schweiz AG, Dim Soft SRL, etc.).

Dosarul penal al Microsoft si al asociatilor acestuia precede dosarului civil, care poate fi suspendat impreuna cu platile, pina la solutionarea dosarului penal.

Daca Microsoft datoreaza statului Roman, de ce sa platim noi si sa asteptam ulterior platile pe care Microsoft nu le va face probabil niciodata.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

2000

Microsoft da mita direct in Banca Pictet – PSD Adrian Nastase – Mihai Tanasescu via Micky “Bacsis” – Cristian Sima “Marea Spovedanie”

2001 – 2004

Microsoft da mita PSD – Adrian Nastase Mihai Tanasescu, via SIVECO – Irina Socol – Irina Socol “Marea Declaratie DNA”

2004

Microsoft da mita PSD – Adrian Nastase Mihai Tanasescu, via “Fujitsu – Siemens – Profinet” – Claudiu Florica – “Imensa Declaratie DNA”

2004 – 2009

Microsoft da mita PNL-PDL – Calin Popescu Tariceanu Sebastian Vladescu, via “Fujitsu – Siemens – Colina” – Claudiu Florica – “Imensa Declaratie DNA”

2009 – 2010

Microsoft da mita PD-L – Gabriel Sandu – Sebastian Vladescu via D-Con.Net AG, D-Con.Net GmbH, Comsoft Direct AG, Bechtle Holding Schweiz AG, Dim Soft SRL şi Microsoft România (în calitate de subcontractant), Claudiu Florica – Sorin Eftene, singurul ofertant care s-a înscris la licitaţia organizată de minister.

Microsoft nega ca dadea (evident si probat) mita, SRI confirma cu profesionalism inducerea deliberata in eroare, si DNA afirma ca Microsoft ajuta anchetatorii in pofida realitatii flagrante si exhaustiv probate.

Romania (adica noi) este obligata sa plateasca Microsoft, in timp ce toti ministrii asteapta DNA sa le spuna ce e si ce nu e legal, DNA care asteapta si ea la rindul ei ca SRI sa le spuna daca Microsoft stia sau nu de mita …

… in timp ce Microsoft pozeaza, ca de obicei, in victima unor nemernici de romani care nu inteleg cum marile corporatii vin sa ne duca pe drumul cel bun si sa ne dea exemplu de respectarea legii si a autoritatilor, in timp ce ei spioneaza, plagiaza, pirateaza, fraudeaza, corup, ameninta si terorizeaza in voie.

Kovesi – Coldea isi aduc aportul inestimabil la propasirea Microsoft si a partenerilor acestuia si fac tot ce le sta in putinta sa nu ii deranjeze pe adevaratii vinovati (Bill Gates, Steve Ballmer, Ovidiu Artopolescu, Silviu Hotaran, Dan Nica, Adrian Nastase, George Maior, Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita, etc.), chiar daca Romania plateste si va plati taxa dupa taxa pe prostie, tilharie si ticalosenie.

SRI – DNA cunosc deosebit de bine activitatile ilegale comise de Microsoft in Romania incepind din anul 2000 pina in prezent.

Sigura problema este ca Microsoft a actionat in parteneriat cu SRI, MAI si DNA, ceea ce reprezinta un model special de jaf si tilharie la nivel national si international.

Asta se numeste sabotarea economiei nationale si tradare de tara, dar Kovesi – Coldea – Microsoft si asociatii lor sunt mai presus de lege si de tara, ceea ce constatam nu numai la Parchete si in servicii, dar chiar si in Tribunalele monitorizate in “cimpul tactic”.

Vom reveni …

http://portal.just.ro/3/SitePages/dosar.aspx?id_inst=3&id_dosar=300000000621362

http://economie.hotnews.ro/stiri-telecom-20600625-tribunalul-bucuresti-respins-cererea-ministerului-comunicatiilor-pentru-suspendarea-platii-100-milioane-lei-pentru-licente-microsoft-ministerul-obligat-cheltuieli-judecata.htm

http://economie.hotnews.ro/stiri-it-18654151-ministrul-comunicatiilor-asteapta-dna-spuna-daca-exista-extindere-dosarul-licentelor-microsoft-inainte-plati-transa-50-milioane-lei-aferenta-acestui.htm

http://adevarul.ro/news/eveniment/proces-cazul-licente-microsoft-intentat-ministerul-societatea-informationala-incearca-suspendarea-contractului-1_54aa6d1e448e03c0fd51fa87/index.html