Sunteţi de acord cu Elena Udrea când spune că un control asupra politicului îl exercită Coldea și Kovesi?” „Doamna Udrea are libertatea de a spune acest lucru, eu nu o contrazic.” – Traian Băsescu (fost cel mai informat om din România)

Udrea si Ghita cumpara ziare si televiziuni cu bani din mita primita din jaful facut de Microsoft, astfel protejat de DNA in baza unor anchete care au la baza articole aparute in presa controlata in “cimpul tactic” de SRI, si politicieni corupti, beneficiarii actelor de piraterie si crima cibernetica comise de Microsoft si asociatii acestora (RSC-Medist-Asesoft-Teamnet).

Intrebarea (retorica) este cine pe cine controleaza si manipuleaza, politicienii pe SRI, sau SRI pe politicieni, si toti sau selectiv (politicieni sub “acoperire”) DNAul ?

Pe Coldea, Basescu l-a sustinut inca de cind era maior, si pe Kovesi de cind era si ea pregatita sa fie sustinuta (el Maior si ea Minora), si uite asa Parcă vin peste mine oameni numiţi de mine, nişte Feţi-Frumoşi care vin să îmi dea lecţii”, el General si ea tot General … cum cresc Feti Frumosii astia intr-o zi cati altii intr-o viata.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Referitor la jaful facut de Microsoft si asociatii acestora (SRI, MAI, etc.), DNA a investigat mai multe dosare finalizate cu NUP (Dosar 216/P/2005, 66/P/2007 si altele), in urma sesizarii din presa si in baza unor articole publicate in Evenimentul Zilei si alte ziare. Un articol de ziar te poate transforma in victima sigura a DNA “la comanda” SRI, atunci cind interesele sunt suficient de mari sa justifice deranjul.

Presa nu serveste numai la promovarea unor interese politice sau/si de imagine, presa este utilizata drept sursa de manipulari judiciare, facute la comanda celor care controleaza “cimpul tactic” al justitiei, pentru protejarea unor politicieni corupti, in interesul lor personal si de grup si al Microsoft.

“(Basescu) L-a sunat pe Coldea şi i-a zis că îşi dă seama ce se întâmplă şi că dacă nu se potolesc va ieşi public să îl acuze că Ghiţă (Sebastian) este omul lor, care le face jocurile. RTV-ul s-a potolit imediat Elena Udrea

Securitatea comunista ii spunea “jocuri si combinatii informativ operative”.

“Jocurile” sunt facute cu Microsoft (Ovidiu Artopolescu, Silviu Hotaran)-RSC-Medist (Sebastain Vladescu)-Asesoft-Teamnet (Sebastain Ghita) – Siemens (Claudiu Florica, Dinu Pescariu) – Dorin/Alin Cocos – Niro – Evenimentul Zilei si multi altii din SRI, MAI si DNA.

Mecanismul este foarte simplu :

In loc sa investigheze ilegalitati exhaustiv probate si evidente, reclamate de catre victimele unor infractori extrem de periculosi, procurorii se “sesizeaza” din presa, constata (in secret) ca nimic nu s-a intimplat si inchid dosarul ajungind la concluzia ca reclamatia este defaimatoare, fara ca sa comunice parttii vatamate rezultatul anchetei, avind in vedere ca s-au sesizat din oficiu din presa si nu din reclamatia victimei, astfel dovedita a fi neitemeiata.

Totul se desfasoara in secret, victima nefiind chemata niciodata sa depuna marturie. Un scenariu “perfect”, un cerc vicios criminal si ilegal, o a doua natura a procurorilor sub sau fara acoperire.

Se ataseaza articolul la dosar drept proba, si se nesocotesc toate celelalte probe legal constituite, pentru ca inscenarea judiciara sa capete o aparenta legala. Daca e cazul se mai inventeaza niste expertize sau/si marturii mai mult sau mai putin “lucrate”.

Astfel partea vatamata si reclamanta devine parte vinovata de calomnie si denunt defaimator, in timp ce infractorii devin victime cu acte in regula.

Daca victima indrazneste sa se plinga sau/si reclame, este amenitata de procurori, alte inscenari si mai grave urmeaza sa fie organizate de procurori in asociere criminala cu infractorii si sustinatorii si beneficiarii acestora, pina cind victima este total discreditata si in final exterminata.

NKVD ii spunea : “Angajeaza, Denigreaza. Lichideaza”

Microsoft ii spune : “Embrace, Extend, Exterminate”

Multi ziaristi nici nu stiu la ce urmeaza sa fie folosite articolele scrise de ei la comanda, dar sunt ziaristi care scriu articole la comanda in deplina cunostinta de cauza referitor la destinatia si efectul final de politie politica si de crima organizata la care participa, unii dintre ei, fiind vechi ofiteri de Securitate.

Microsoft foloseste Securitatea si metodele ilegitime si criminale ale acesteia pentru a jefui in voie Romania si pentru a ne lua ”mii de specialisti IT”, vorba lui Basescu care a aflat de curind ca trebuie sa ne aparam tara de Microsoft, SRI si DNA via Ghita, Vladescu si Udrea, ca Ponta a plecat demn, la fel ca si Maior, a ramas doar Kovesi-Coldea sa faca jocuri cu Ghita si Blaga.

Text :

„În dosarul Gala Bute, apar mailuri care arată cum oamenii Elenei Udrea ajunseseră la cereri tot mai îndrăzneţe de cenzură la adresa presei. Dar aproape toate actele de cenzură se referă la companiile media aflate în insolvenţă. Distrugerea unei pieţe este o problemă de sistem. Redăm doar un singur episod, care vorbeşte despre cum reacţionează angajaţii cînd le e malformată profesia. E vorba de ziarişti în acest caz.” Catalin Tolontan

“Iar omul caruia Elena Udrea i-a solicitat sa cumpere „Evenimentul Zilei” pentru ea este nimeni altul decat Dinu Pescariu. Cel care ar fi achitat cei 900.000 de euro pentru creanta in urmatorul mod: 400.000 de euro cash si 500.000 de euro prin virament bancar!” Catalin Tache

Dan Tapalaga: Ati vazut dumneavoastra aceasta declaratie in dosar?

Elena Udrea: Sigur ca da. Dar a aparut la televizor. In campanie a aparut pentru 2 ore, in scurt, la televiziunea domnului Ghita, a aparut acest document. Ulterior a fost retras. La intrebarea pe care am pus-o: De ce nu s-a dezbatut la fel de intens documentul in care a aparut numele dlui Vasile Blaga, asa cum s-a dezbatut in continuu in campania in care candidam la prezidentiale implicarea fostului meu sot in acest dosar? raspunsul lui Sebastian Ghita a fost: Pentru ca generalul Coldea, de la SRI, i-a cerut sa retraga acest document.”

„Dan Tapalaga: Cand se intampla asta?

Elena Udrea: In toamna acestui an. Deci vorbesc de dupa ce a aparut scandalul, inainte sa fie retinut. Mi-a spus, spre exemplu, ca la solicitarea domnului Coldea a dus 500.000 de euro lui Sebastian Ghita, in cash, pentru a-si finanta televiziunea, RTV.

Cristian Pantazi: Cand?

Elena Udrea: Cred ca la inceputul… Ideea era ca mai la inceputul televiziunii, cand s-a rupt RTV-ul de Realitatea si cand dl Ghita inca nu era conectat cu toate cele 10 degete la bugetul de stat. Ulterior am aflat ca banii au fost remisi dlui Ghita de catre Alin Cocos. Mi-a mai spus ca, tot asa, la solicitare, a dus aproximativ la fel, 500.000 de euro, nu-mi mai aduc aminte exact, dar aproximativ la fel, unui institut de sondare a opiniei publice, care facea sondaje din acestea.”

În ultima săptămână la Cotroceni, pe RTV era o emisiune în care se analizau dosarele penale la care va trebui să răspundă Traian Băsescu. O emisiune de linşaj, desigur, dar şi de decredibilizare a preşedintelui. L-a sunat pe Coldea şi i-a zis că îşi dă seama ce se întâmplă şi că dacă nu se potolesc va ieşi public să îl acuze că Ghiţă (Sebastian) este omul lor, care le face jocurile. RTV-ul s-a potolit imediat Elena Udrea

http://www.enational.ro/dezvaluiri/elena-udrea-l-a-pus-pe-dinu-pescariu-sa-cumpere-%E2%80%9Eevenimentul-zilei%E2%80%9D-pentru-ea-507515.html/ http://www.tolo.ro/2015/11/09/sefii-pompierilor-audiati-de-dna-oameni-sau-sisteme-exemple-despre-cum-se-descurca-presa-cenzurata-de-elena-udrea/

http://www.revista22.ro/elena-udrea-in-denuntul-catre-dna-traian-basescu-l-a-amenintat-pe-coldea-ca-va-iesi-public-sa-acuze-ca-ghita-este-omul-lor-53333.html

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-19243479-elena-udrea-anunta-depus-dna-denunt-impotriva-sefului-sri-florian-coldea-coldea-cerut-lui-dorin-cocos-dea-500-000-euro-lui-sebastian-ghita-pentru-rtv.htm