Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. XIX “DNA TRĂDEAZĂ ROMÂNIA ?” “Banii aceştia s-au dat cu aprobarea cea mai înaltă a Microsoft, pentru că nu poţi concepe într-o multinaţională de asemenea dimensiuni că asemenea volume sunt plătite şpagă fără a se şti până la nivelul preşedintelui director general (Bill Gates – Steve Ballmer n.a.). 60 de milioane, deci nu vorbim de 60 de mii, că aştia îi dă ăla de la cimitire lui Oprescu, sau 20 de mii.” – Traian Băsescu, 25 Noiembrie 2015
http://www.luju.ro/magistrati/dna/dna-tradeaza-romania-traian-basescu-arunca-in-aer-anticoruptia-ma-tem-ca-zonele-in-care-sunt-implicate-mari-companii-din-state-care-ne-mai-decoreaza-sunt-intangibile-deci-microsoft-nu-are-nicio-treaba-gata-s-a-stins-ca-nu-vrem-sa-ajungem-la-microsoft-reco

„În accepțiunea lui Dragoș Rișcanu, Bill Gates și Steve Ballmer de la Microsoft, precum și ex-ministrul de Finanțe Sebastian Vlădescu beneficiază de protecție din partea Laurei Codruța Kovesi. În susținerea afirmațiilor sale extrem de grave, Rișcanu vine cu documente OLAF.

Vă oferim spre lectură scrisoarea deschisă semnată de Dragoș Rișcanu, precum și documentele atașate. Anunțăm pe această cale că SECUNDA pune GRATUIT la dispoziție spațiu editorial pentru eventualele replici venite din partea personajelor vizate în scrisoarea publică semnată de Dragoș Rișcanu” (n.a. Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Ghita, Silviu Hotaran, Ovidiu/Corina Artopolescu, Ionut Lopatan etc).

Va incurajam sa folositi oportunitatea oferita gratuit de SECUNDATV (n.a.) !
http://www.secundatv.ro/anchete/olaf-cere-dna-refuza-10451.html/

Traian Basescu : „Doamna, eu as vrea sa se deschida (Dosarul Microsoft-EADS), pentru ca sesizari au fost foarte multe ( de la Omnis si altii n.a.), de la structurile de securitate care s-au dus, au venit si la mine, s-au dus si la institutiile de ancheta. Ma tem ca zonele in care sunt implicate mari companii din state care ne mai decoreaza, sunt intangibile. Ceea ce nu e corect. Pentru ca ambasadorii lor ne dau lectii de dimineata pana seara cum e cu coruptia”.

Nu stiu cine ar trebui sa ajunga, dar sa incepi cu 18 ministri, cu Microsoft pus pe tapet si dintr-o data sa se stinga tot, ba cei care au luat cei mai multi bani au si ramas cu ei ca au fost denuntatori. Nu mi se pare ca e cea mai buna solutie. Dar daca de fapt voiam sa subliniez, daca cineva imi spune ca Microsoft pana la varful lui nu a stiut ca in Romania se dau circa 60 de milioane spaga, ori ma crede copil, ori ne crede pe toti naivi.”

Beneficiarii Microsoft „isi traiesc viata la maxim”

„Cei care au ramas cu banii joaca fotbal si joaca eleganta maxima cu domnisoare noi. Dinu Pescariu si Remus Truica, doi dintre actorii celebrului dosar Microsoft, duc o viata foarte frumoasa. Unul se distreaza cu „baietii”, altul cu o bruneta foarte sexy.

Scapati de grija acestui dosar, cei doi isi traiesc viata la maxim. Remus Truica a fost filmat zilele trecute de CANCAN.ro in compania unei brunete sexy, careia i-a aratat luminitele de Craciun care au fost aprinse in Capitala. Fostul sef de cabinet al lui Adrian Nastase a luat cina cu tanara domnisoara la restaurantul „Uanderful”, iar bucatele servite au fost din cele mai alese.”
http://www.cancan.ro/actualitate/barosanii-microsoft-in-timp-ce-remus-truica-se-harjoneste-cu-domnisoare-denuntatorul-pescariu-se-distreaza-cu-baietii.html

Vasile Blaga (Fratia Chestorilor) – beneficiar Microsoft, vrea sa ajunga la putere

„Acum unii au plâns că nu au ajuns miniştri. (…) Îmi pare rău de ce s-a întâmplat, acesta este un semnal foarte clar că trebuie schimbate foarte multe lucruri şi acestea trebuie făcute cu măsură: nici să nu cădem în extreme, dar nici să declarăm că facem şi să nu facem, că asta ar fi dezastru pentru partidul nostru”, a afirmat Blaga,

„De câştigarea alegerilor locale vor depinde alegerile generale. Şi vreau să vă spun un lucru: dacă nu vom câştiga cu un parlamentar în plus, nu vom guverna după 2016. Îl cunosc bine pe preşedintele României: se ţine de cuvânt, respectă Constituţia. Deci dacă vrem să guvernăm şi să ne punem în practică valorile noastre liberale, hai să câştigăm alegerile locale, hai să câştigăm alegerile generale. Aşa vom ajunge la putere. Aşa este cinstit să ajungem la putere. Şi am convingerea că aşa va fi”, a spus Blaga în faţa a aproximativ 1.500 de membri PNL din Dolj”
http://www.stiripesurse.ro/liberalii-au-luat-o-decizie-fara-precedent-blaga-a-facut-o-declaratie-care-da-fiori-celor-din-pnl_975382.html

Comentariile Redactiei

Nu cred ca ne cred nici copii, nici naivi, doar nu le pasa.

Cum nu le pasa ca banii pentru sanatate sunt cheltuiti de Truica, Artopolescu, Gates, Blaga, Vladescu si multi altii pentru viata lor de lux, in timp ce oamenii mor prin spitale in lipsa de resurse medicale.

„Acum, domnul Iancu îl acuză de ucidere pe domnul Arafat […] Aceste infecţii nosocomiale – în 1998, în Spitalul municipal din Bucureşti a murit Iosif Sava, din cauza piocianicului, acestui tip de microb intraspitalicesc. Şi doctorul cu care am vorbit atunci mi-a spus: domnule Popescu scrieţi să mă bage în puşcărie. Ar trebui înlocuirea periodică, la termen a consumabilelor în spital, de la cerceafuri, prosoape până la tubulatura aparatelor de respirat. Aparatul de respirat artificial, acolo în tubulatură, se duc acei microbi, şi în pereţi.”
http://www.stiripesurse.ro/nu-degeaba-i-se-spune-distrugatorul-cristian-tudor-popescu-il-nimice-te-pe-raed-arafat_975403.html

Si restul este propaganda si manipulare

1. „Răilor, nu mai dați în medici” – nu dă nimeni în medici, chiar ei sunt cei care s-au săturat să lucreze în condiții mult sub standardele europene și au început să vorbească. Anonim sau asumat, o fac și datorită lor discutăm și ne doare acum asta.
2. „În toate spitalele din lume există infecții intraspitalicești” – asta o s-o auziți cel mai des de la feudalii medicali a căror principală grijă e să apere interesele sistemului, nu ale pacienților. Ei vă arată doar partea de adevăr care le convine….

http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-20642667-manipularile-crase-despre-tratamentul-medical-acordat-victimelor-din-colectiv.htm

Railor nu mai dati in DNA – SRI – MAI – Microsoft si Lupii Galbeni

Murim din, si in mizerie in timp ce beneficiarii Microsoft (Hotaran Artopolescu Lopatan) – RSC – Medist (Sebastian Vladescu) – Leader High Tech (Calin Popescu Tariceanu) – Asesoft – Teamnet (Sebastain Ghita – Lupii Galbeni) – Siemens (Claudiu Florica) – Netconsulting (Dragos Stan) – MAI (Vasile Blaga) – SRI (Florian Coldea) – DNA (Irinel Paun) si altii traiesc in lux sfidator sub privirile blinde si intelegatoare ale DNA-SRI-MAI, din banii Sanatatii (si ai Securitatii).

Raspunsul este : Da, DNA tradeaza Romania !

Ei NU s-au săturat să lucreze în condiții mult sub standardele europene si umane și NU au început să vorbească si sa investigheze Microsoft-RSC-Medist-Asesoft-Teamnet. Anonim sau asumat, NU o fac și datorită lor discutăm și ne doare acum si asta.

Vom reveni …


DNA TRADEAZA ROMANIA? – Traian Basescu arunca in aer anticoruptia: „Ma tem ca zonele in care sunt implicate mari companii din state care ne mai decoreaza, sunt intangibile… Deci Microsoft nu are nicio treaba… Gata, s-a stins, ca nu vrem sa ajungem la Microsoft”. Recomandare pentru Kovesi: „Sa duca lucrurile pana la capat, nu ca la Microsoft, unde le-a lasat agatate la cativa traficanti de influenta, dar nu s-a atins de etajul politic”

Miercuri, 25 noiembrie 2015 15:15 | Scris de George TARATA | | |

Magistrati – Dna

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, face noi afirmatii extrem de interesante, ce arunca in aer un iz de tradare nationala. Dupa ce in urma cu aproximativ doua saptamani a acuzat „pulverizarea firmelor romanesti” si inlocuirea capitalului autohton de companiile straine, inlocuire ce se produce cu ajutorul institutiilor de forta din Romania, Traian Basescu a continuat pe aceeasi linie, vorbind despre companiile internationale care sunt ocolite de procurorii romani.

Invitat la o emisiune realizata de jurnalista Andreea Cretulescu de la Romania TV, Traian Basescu a dat exemplul cazului Microsoft, acolo unde DNA-ul condus de Laura Codruta Kovesi a trimis in judecata doar cativa traficanti de influenta, fata sa se atinga insa de compania americana. Mai mult, fostul presedinte sustine ca nu se doreste sa se ajunga la Microsoft.

In acest context, Basescu acuza ca, desi exista foarte multe sesizari care au ajuns inclusiv la organele de ancheta, zonele in care sunt implicate companii ale unor state „care ne mai decoreaza” sunt intangibile. Evident, credem noi, Traian Basescu face trimitere la decoratiile primite de la alte state de catre prim-adjunctul SRI, generalul Florian Coldea, si sefa DNA, Laura Codruta Kovesi.

Remarca lui Basescu vine dupa ce, in urma cu doua saptamani, fostul presedinte atacase fix pe aceeasi tema, explicand ca „ridicarea in slavi a celor care zdrobesc pur si simplu economia romaneasca si antreprenoriatul romanesc devine pentru mine un semn de intrebare, pentru ca ii decorezi pe cei care iti aduc servicii”.

Pe de alta parte, intrebat fiind daca ar mai propune-o pe Laura Codruta Kovesi pentru inca un mandat in fruntea DNA, Traian Basescu a raspuns afirmativ. Fostul presedinte al Romaniei are insa o recomandare pentru Kovesi: sa duca lucrurile pana la capat: „Sa duca lucrurile pana la capat, nu ca la Microsoft, unde le-a lasat agatate la cativa traficanti de influenta, dar nu s-a atins de etajul politic”.

Iata dialogul dintre Traian Basescu si jurnalista
Andreea Cretulescu
:

Andreea Cretulescu: Ati mai taia pensii si salarii ca prim-ministru?

Traian Basescu: Nu as mai face asta decat daca o situatie de criza ar impune acest lucru. Doamna, stiti cum e? Esti cu o nava si obiectivul tau e sa aduci echipau la cheu.

Andreea Cretulescu: Si daca moare de foame echipajul?

Traian Basescu: Stati putin ca nu a murit. Aduceti-va aminte ce spuneam in plina criza, 2009-2010: ‘Imi asum responsabilitatea sa duc nava Romania la cheu linistit’. Asta va spun si acum. Ca sa salvezi echipajul, degeaba te rogi la Dumnezeu sa salvezi echipajul daca nu esti suficient de priceput sa salvezi nava. Deci primul lucru care trebuie salvat in situatii de criza, ca e pe mare, ca e criza economica a tarilor, sa salvezi tara. Daca salvezi tara, ti-ai salvat si poporul. Daca nu salvezi tara, il scufunzi in saracie lucie si in umilinta, orice ai face. Uitati-va cata umilinta la tarile care nu si-au respectat programele de redresare, fie ca vorbim de Grecia, fie ca vorbim de Portugalia, unde acum se taie pensii si salarii, fie ca vorbim de Spania.

Andreea Cretulescu: Dar nu stiu daca in Grecia, in Spania sau in Portugalia, in paralel cu momentul in care se faceau economii, adica era austeritate, aveam in Romania o institutie ca ANRP-ul unde vedem ca unii s-au imbogatit cu miliarde, pe nedrept.

Traian Basescu: Doamna, acum le-a luat pamanturile inapoi, le-a luat banii.

Andreea Cretulescu: Nu le-a luat, ca au denuntat unii. Au luat-o pe doamna Bica, au luat-o pe Ingrid Zaarour de pe vremea lui Tariceanu, dar Stelu e bine mersi, de exemplu.

Traian Basescu: Uite, o sa va spun o poveste europeana traita de mine, da? O tara europeana care nu are MCV, nu are nimic, a venit la Comisia Europeana pentru ca la unii, cum e la noi, se subventioneaza hectarul, la capul de animal, la altii se subventioneaza cati maslini pui. si cand s-a socotit numarul de maslini, s-a constatat ca era mai mare decat suprafata Greciei, da? Si s-a spus: baieti, ne dati o jumatate de miliard inapoi, ca la atatia maslini cati ati pus voi ar trebui sa aveti si pe acropole maslini. Deci lucrurile acestea se intampla, coruptia exista si in alte parti si e mai subtila decat la noi. Daca vreti sa imi spuneti ca afacerea Volkswagen nu este o afacere… inselatoria Volkswagen, cu 11 milioane de masini, cu autoritatea statului german care certifica falsul, cu un consiliu de administratie in care au alternat socialisti si crestin-democrati.

Andreea Cretulescu: Cu siguranta si in Germania sunt campanii electorale.

Traian Basescu: Ce ma surprinde pe mine este ca parca am vrea sa ne auto-umilim intr-una. Ne recunoastem… stiti ce e bine in Romania?

Andreea Cretulescu: Dar ati vazut dosarele acelea, la noi spagile sunt cam mari. Vorbeau de 1 milion, de 5 milioane.

Traian Basescu: Doamna, stiti ce e bine in Romania? Ca noi ne recunoastem problema. Si atunci institutiile pot sa lupte. A cazut Lehman Brothers in Statele Unite, a generat marea criza a anului 2008 care s-a rasfrant in Romania in 2009 si 2010, ati auzit de vreun bancher arestat?

Andreea Cretulescu: Nu, am auzit ca isi dadusera niste prime.

Traian Basescu: Si-au luat pensii mari si au plecat frumos. Deci e de discutat. Problema e ca noi ne recunoastem problemele, iar altii inca nu si le recunosc. Dar va trebui sa ne punem noi la punct, sa le aratam noi problemele. Daca mie imi spune cineva ca povestea Volkswagen nu e un lucru de coruptie pana la varful statului german, inseamna ca ma considera naiv. Atata timp cat in consiliul de administratie au fost oameni politici de la varf, si de la socialisti si de la centru dreapta, de la crestin-democrati. Sau daca cineva vrea sa imi spuna ca in Romania s-au dat comisioane de cat spunea DNA-ul, circa 60 de milioane de dolari la Microsoft, iar conducerea Microsoft nu a stiut nimic…

Andreea Cretulescu: Dosarul Microsoft e fara Microsoft, nu avem pe nimeni retinut. Avem un denuntator de la Microsoft.

Traian Basescu: Deci Microsoft nu are nicio treaba. Ba mai mult, s-au luat cativa traficanti de influenta si atunci erau pe lista, numai eu am dat aviz la vreo 6 ministri sa inceapa urmarirea penala. Gata, s-a stins, ca nu vrem sa ajungem la Microsoft. Doamna, nu se pot da 60…

Andreea Cretulescu: Pai cine nu vrem? Doamna Kovesi?

Traian Basescu: Noi, statul roman. Nu stiu cine ar trebui sa ajunga, dar sa incepi cu 18 ministri, cu Microsoft pus pe tapet si dintr-o data sa se stinga tot, ba cei care au luat cei mai multi bani au si ramas cu ei ca au fost denuntatori. Nu mi se pare ca e cea mai buna solutie. Dar daca de fapt voiam sa subliniez, daca cineva imi spune ca Microsoft pana la varful lui nu a stiut ca in Romania se dau circa 60 de milioane spaga, ori ma crede copil, ori ne crede pe toti naivi.

Andreea Cretulescu: Anul viitor poate ca Romania are sansa sa imbunatateasca si mai mult zona asta anticoruptie, se vor face nominalizari pentru DNA, pentru Parchetul General, pe actuala conducere, tehnocrata, Iohannis. Credeti ca mandatele actuale vor fi reinnoite?

Traian Basescu: Vor trebui sa tina cont de vointa presedintelui pentru ca fara o intelegere cu presedintele nu se va ajunge nicaieri. Deocamdata ce avem cert este ca doamna presedinta Stanciu isi termina al doilea mandat. Nu stiu daca la anul. La anul doamna Stanciu?

Andreea Cretulescu: Primul a inceput in 2010 sigur.

Traian Basescu: Da, cred ca si doamna Stanciu isi termina mandatul la anul. si procurorul general, plus adjunctii. Ca tineti cont ca sunt si adjuncti. Vor fi optiunile presedintelui Iohannis.

Andreea Cretulescu: Dumneavoastra ati mai pune-o o data pe doamna Kovesi la DNA?

Traian Basescu: Da, i-as mai da un mandat, cu recomandarea sa duca lucrurile pana la capat, nu ca la Microsoft, unde le-a lasat agatate la cativa traficanti de influenta, dar nu s-a atins de etajul politic. Ba i-a mai lasat pe initiatorii traficului de influenta si cu milioanele in buzunar. Si de ministri nu am mai auzit nimic, s-a ingropat subiectul, iar de Microsoft si mai nimic. Ori romanii trebuie sa stie ca banii nu au venit din cer, banii care s-au traficat intre institutiile statului roman. Daca acel 60 de milioane este adevarat, cat a afirmat DNA-ul. Banii acestia s-au dat cu aprobarea cea mai inalta a Microsoft, pentru ca nu poti concepe intr-o multinationala de asemenea dimensiuni ca asemenea volume sunt platite spaga fara a se sti pana la nivelul presedintelui director general. 60 de milioane, deci nu vorbim de 60 de mii, ca astia ii da ala de la cimitire lui Oprescu, sau 20 de mii.

Andreea Cretulescu: 25 de mii parca.

Traian Basescu: Vorbim de 60 de milioane. Doamna…

Andreea Cretulescu: Dar la dosarul EADS parca vorbea de un prejudiciu similar sau poate chiar mai mare si nu am vazut sa se fi miscat ceva, desi doamna Kovesi si multe alte persoane importante au vorbit despre deschiderea lui.

Traian Basescu: Doamna, eu as vrea sa se deschida, pentru ca sesizari au fost foarte multe, de la structurile de securitate care s-au dus, au venit si la mine, s-au dus si la institutiile de ancheta. Ma tem ca zonele in care sunt implicate mari companii din state care ne mai decoreaza, sunt intangibile. Ceea ce nu e corect. Pentru ca ambasadorii lor ne dau lectii de dimineata pana seara cum e cu coruptia”.