Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. XV “Buget nelimitat pentru propagandă !” ”În ultimii ani, politicieni de la toate partidele au fost cercetaţi, indiferent dacă partidul din care făceau parte se afla la putere sau în opoziţie” Laura Codruţa Kovesi – Politico, 2 Decembrie 2015

multi_coruptikovesi21-400

Şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, a fost inclusă într-un top al celor mai influenţi europeni, prin activitatea pe care o desfăşoară, realizat de Politico şi citat de România Liberă. Pe primul loc în rândul celor mai influenţi europeni, se numără premierul ungar Viktor Orban, care este urmat de politiciana daneză Margrethe Vestger şi scoţiana Nicola Sturgeon. Şefa DNA se află pe locul 21. http://www.politico.eu/list/politico-28/laura-codruta-kovesi/

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Dezinformare

Regula stabilirii topului mentionat specifica alegerea unei singure persoane din fiecare tara europeana – deci Kovesi e locul 21 din 28 posibile, adica mai la coada, in ultimul sfert de candidati, in baza unui clasament care de fapt nu exprima nimic altceva, decit o sursa de venit pentru o sursa publicistica privata, deosebit de modesta. Un fel de vorbe degeaba, la sfirsit de an, pentru bugetul publicatiei.

Minciuna Adevarata marca Kovesi-Coldea

Adevarul este ca indiferent daca Tariceanu – Vladescu – Ghita si Microsoft se aflau sau nu la putere si/sau in opozitie, acestia nu au fost niciodata anchetati, in conditiile in care, in baza regulei enuntate, alti politicieni si infractori au fost anchetati si trimisi in judecata.

Acest lucru nu demonstraza impartialitate, demonstreaza ca Binomul Kovesi-Coldea a.k.a DNA-SRI sunt mai tari decit politicienii, indiferent de partide, si pot proteja pe cine vor ei, in timp ce pot elimina “competitia” fara nici un scrupul.

Dar in nici un caz nu omori gaina cu oua de aur Microsoft-Siemens-EADS-RSC-Medist-Asesoft-Teamnet etc. si pe proprietarii orataniilor respective.

Exercitiu Oligofrenic

Sloganul tău pentru Europa: ”Mai multă educaţie, mai puţină corupţie”. 

(sloganul i se potriveste de minune – ce ţi-e cu subconstientul n.a.)

Care este figura istorică pe care o admiri cel mai mult? ”Pe nimeni în mod deosebit. (in lipsa de educatie e bine si asa … mai discret si impartial n.a.)

Admir oamenii care au reuşit să realizeze ceva în viaţă, oamenii serioşi, responsabili şi profesionişti.” (asa cum il descrie pe Bill Gates, mai toata lumea in frunte cu Tariceanu, Cretu si altii n.a.)

Care sunt cele trei lucruri de care nu te desparţi niciodată? ”O carte, echipamentul sportiv şi un telefon”. (o carte atit de draga ca nu o schimba niciodata, la fel ca si pe celelate talismanuri n.a.)

A încpeut să lucreze într-un mediu masculinizat, în care ”sistemul încuraja discriminarea sexuala” în piaţa muncii, le-a spus jurnaliştilor Politico.

”Pentru ca lupta împotriva corupţiei să învingă, voinţa, determinarea şi priceperea noastră nu sunt suficiente” (aici zice si gura dinsei un adevar), a afirmat Kovesi.

”Este vital ca independenţa procurorilor şi stabilitatea instituţională a DNA să rămână neschimbate” (probabil ca ii este frica sa nu se duca la pushcarie pentru infractiunile comise si vreasa fie independenta, la fel cum vor si Tariceanu si Bill Gates, idolul ei in viata)

“Astăzi, mulţi oameni obişnuiţi se uită la Kovesi cu speranţa că politica şi societatea românească pot fi curăţate de corupţia profundă care a existat în ţară de la căderea comunismului. “

Pai saracii se tot uita de vreo zece ani, si doar constata ca sub domnia lui Kovesi-Coldea coruptia a fost aprofundata – Politico interpreteaza retrogradarea lui Kovesi din functia de Procuror General (urmeaza Ministru al Justitiei, Ambasador, Prim Ministru etc.) in functia inferioara de Sef Parchet drept o mare promovare, si nu o sinecura data de sistemul profund corupt pentru a fi garanta manipularii in continuare a investigatiilor in care sunt parti faptuitoare si Kovesi-Coldea-Maior- Tariceanu-Vladescu-Ghita si multi altii.

Cum ziceam : Nici o zi fara Kovesi !

Vom reveni