Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. XVII “DNA-SRI UCIGAŞI ÎN SERIE” ‘Nu vă faceţi că nu ştiaţi’ Traian Basescu 3 Decembrie 2015

multi_corupti„Domnilor miniştri ai Sănătăţii: nu vă faceţi că nu ştiaţi din 2008. Raportul Comisiei Prezidenţiale pentru analiza şi elaborarea politicilor din domeniul sănătăţii publice din România – 2008: ‘Asistenţa medicală spitalicească din România nu se bazează pe ghiduri sau protocoale, iar furnizarea serviciilor şi rezultatele obţinute nu sunt evaluate şi monitorizate corespunzător, activitatea spitalelor nefiind decât sporadic supusă auditului şi evaluării clinice. În aceste condiţii, infecţiile nosocomiale revin periodic, cu consecinţe ce merg până la decesul pacienţilor şi în special al celor mai sensibili, nou-născuţii şi vârstnicii. O altă metodă de îmbunătăţire a calităţii larg utilizată pe plan internaţional, acreditarea spitalelor nu este pusă în practică în ciuda prevederilor legale atât din 2006, dar şi din 1999′” Traian Basescu http://www.stiripesurse.ro/basescu-intervine-in-scandalul-infectiilor-din-spitale-nu-va-faceti-ca-nu-stiati_975241.html

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Banii pentru Sanatate, in 2008, erau administrati/jefuiti/tilhariti de Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu, Eugen Nicolaescu, Ovidiu Artopolescu, Silviu Hotaran si altii,  in asociere cu Microsoft-RSC-Medist-MAI-SRI si ulterior Asesoft-Teamnet-SIVECO si altii, astfel incit sa alimenteze conturi off-shore (trafic de arme contra droguri) si buzunarele unor nemernici in frunte cu Bill Gates, Steve Ballmer, Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu si multi altii, astfel protejati de MAI-SRI-DNA-PICCJ in frunte cu Laura Codruta Kovesi, Irinel Paun, Catalin Dumitrescu, Monica Loredana Pop, Nicoleta Bulgaru, Doru Tulus si altii, la “ordinele” lui Florian Coldea, George Cristian Maior, Vasile Blaga, Adrian Nastase, Dan Nica, Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita, etc.

DNA-SRI-MAI ‘Nu vă faceţi că nu ştiaţi’ ! ca doar ati fost exhaustiv informati.

Vom reveni ….


Băsescu intervine în scandalul infecţiilor din spitale: ‘Nu vă faceţi că nu ştiaţi’

Autor:  Florin Puşcaş, Redactor

Un medic de la Spitalul de Arşi a dezvăluit, într-un interviu pentru tolo.ro, despre faptul că mulţi răniţi în incendiul de la clubul Colectiv au murit în spitale din cauza infecţiilor. Informaţia a fost ulterior confirmată oficial de reprezentanţii spitalului. Traian Băsescu intervine în acest scandal şi aminteşte să Preşedinţia a tras un semnal de alarmă în acest sens încă din 2008.

„Domnilor miniştri ai Sănătăţii: nu vă faceţi că nu ştiaţi din 2008. Raportul Comisiei Prezidenţiale pentru analiza şi elaborarea politicilor din domeniul sănătăţii publice din România – 2008: ‘Asistenţa medicală spitalicească din România nu se bazează pe ghiduri sau protocoale, iar furnizarea serviciilor şi rezultatele obţinute nu sunt evaluate şi monitorizate corespunzător, activitatea spitalelor nefiind decât sporadic supusă auditului şi evaluării clinice. În aceste condiţii, infecţiile nosocomiale revin periodic, cu consecinţe ce merg până la decesul pacienţilor şi în special al celor mai sensibili, nou-născuţii şi vârstnicii. O altă metodă de îmbunătăţire a calităţii larg utilizată pe plan internaţional, acreditarea spitalelor nu este pusă în practică în ciuda prevederilor legale atât din 2006, dar şi din 1999′”, scrie Traian Băsescu pe Facebook.