Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. XVI “Microsoft – Frăţia Chestorilor – Lupii Galbeni” “Numai că, după ce s-a aflat că unul dintre membrii Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei ar fi fost ameninţat cu moartea de către liderii unei anume galerii bucureştene, s-au obţinut de urgenţă mandatele judecătoreşti de filaj şi interceptare, pe siguranţă naţională.” – Cătălin Tache, 2 Decembrie 2015

multi_corupti

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Am primit mai multe ameninţări cu moartea din partea unor ofiţeri superiori de poliţie şi din partea consorţilor acestora.

Am depus mai multe plângeri penale pentru acte violente şi agresiuni deosebit de grave, şi pentru alte infracţiuni deosebit de grave.

INSTITUŢIILE STATULUI REFUZĂ SĂ IA ACT !

Plângerile noastre legitime şi legale sunt batjocorite de anchetatorii care aruncă în derizoriu fapte şi probe deosebit de grave şi continuă să tergiverseze, de ani de zile, investigarea unor dosare penale deosebit de grave, favorizând astfel infractori deosebit de periculoşi să persevereze în acţiunile de violenţă şi terorism.

Unul dintre cei care au proferat în scris ameninţări deosebit de grave la adresa noastră este Directorul General Microsoft Ovidiu Artopolescu, soţul Comisarului Şef MAI Corina Artopolescu (Frăţia Chestorilor), complice la infracţiuni deosebit de grave comise de Sebastian Vlădescu – Călin Popescu Tăriceanu (RSC – Medist – Leader High Tech), astfel asociaţi cu Sebastian Ghiţă (Lupii Galbeni – Asesoft – Teamnet), astfel protejaţi de DNA – Irinel Păun, Cătălin Dumitrescu, Doru Ţuluş şi PICCJ – Laura Codruţa Kovesi – Monica Loredana Pop şi alţii.

Microsoft beneficiază în România de protecţia Frăţiei Chestorilor, a Lupilor Galbeni şi a DNA-SRI şi a restului justiţiei controlate de Mafie ! astfel încât terorişti cunoscuţi şi dovediţi, cum sunt Sebastian Ghiţă şi Ovidiu Artopolescu, pot ameninţa cu moartea în linişte, atât timp cât nu o fac cu jandarmii şi procurorii.

Microsoft este egal în faţa legii doar cu procurorii şi jandarmii, în condiţiile în care este în acelaşi timp partener cu Frăţia Chestorilor şi cu Lupii Galbeni, şi Gold Partener cu RSC şi Asesoft, despre care zice că nu ştie cine sunt.

Vom reveni, dar între timp citiţi şi vă minunaţi :

“Insa toate aceste tensiuni puternic alimentate, inclusiv financiar, de catre unii lideri politici au explodat cu ocazia manifestarilor pasnice din Piata Universitatii, din anul 2012, si care au avut in centrul lor tocmai aceste galerii paramilitare ale echipelor de fotbal bucurestene, dar si nuclee dure venite din tara, cum ar fi aripa dură a “lupilor galbeni” din Ploieşti.

Blaturi cu “Frăţia chestorilor” – Fara putinta de tagada, desi a avut cunostinta de stadiul avansat in care se afla aceasta ancheta, fostul ministru de Interne a preferat sa mearga pe mana chestorului Gelu Oltean, cel care a musamalizat de urgenta totul. Insa Radu Stroe nu este nici pe departe singurul care a inchis ochii la acest dosar, preferand sa nu vada “scheletii” din dulapul fostului sef al “Doi s’un sfert”. Ceea ce si poate explica protectia cel putin ciudata de care s-au bucurat unii lideri de galerii, desi acestia ajunsesera practic sa formeze, pe osatura gruparilor de hooligans, propriile clanuri interlope cu care dominau viata de oras. Iar legaturile acestora cu unii “greuceni” din structurile centrale ale MAI, cunoscuti ca facand parte si din oculta “Fratie a chestorilor”, poate fi acum lamurita mai bine ca oricand. Mai ales daca, din cate se pare, interceptarile vor ajunge in sfarsit pe birourile procurorilor DNA, oamenii Laurei Codruta Kovesi fiind singurii in masura sa instrumenteze acum acest dosar care “geme” de fapte de coruptie.”

http://www.enational.ro/dezvaluiri/se-redeschide-%e2%80%9cgaleria%e2%80%9d-dosarul-care-arunca-in-aer-clasa-politica-si-ministerul-de-interne-511624.html/


Se redeschide “Galeria”, dosarul care arunca in aer clasa politica si Ministerul de Interne!
2015-12-02, 19:43:13 | Autor: Catalin Tache

Cativa ani buni de zile, se pare ca in dosarele fostilor sefi de la DIPI au zacut stenogramele unor interceptari pur si simplu incendiare. Facute, culmea, chiar de catre serviciul secret al Ministerului de Interne si care priveau legaturile subterane dintre partidele politice si nucleele dure ale unor galerii de fotbal, organizate dupa cele mai stricte criterii paramilitare. Si finantate din greu de unii lideri politici care, la randul lor, le cereau sprijinul violentelor grupari de “hooligans” pentru a le rezolva treburile murdare, mai ales cele din timpul campaniei electorale.

Galeriile de fotbal au purtat adevarate razboaie de gherila cu trupele de interventie ale Jandarmeriei
Numai ca, dupa ce s-a aflat ca unul dintre membrii Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei ar fi fost amenintat cu moartea de catre liderii unei anume galerii bucurestene, s-au obtinut de urgenta mandatele judecatoresti de filaj si interceptare, pe siguranta nationala. Astfel ca, in plina campanie electorala pentru alegerile locale, zeci de politicieni, hooligans si nume grele din Ministerul de Interne au cazut pe tehnica. Insa, cu foarte putina vreme inainte de interventia institutiilor abilitate ale statului roman, aceasta ancheta “bomba” fara precedent a fost amorsata de catre chestorul Gelu Oltean, care tocmai fusese impins la sefia “Doi s’un sfert”. Si, dupa ce le-a aratat “pisica” mai multor lideri politici, dar si fostului ministru de Interne, Radu Stroe, omul de incredere al chestorului Virgil “Vulpea” Ardelean a pus totul sub cheie.

Gelu Oltean a preferat doar sa-i atentioneze pe cei vizati de aceasta ancheta
Iata insa ca, acum, dupa ce se strang informatii tot mai alarmante despre planurile anarhiste ale galeriilor paramilitare de a transforma din nou Piata Universitatii intr-un veritabil camp de lupta, deturnand manifestarile in memoria victimelor de la “Colectiv”, se pare ca dosarul “Galeria” va fi redeschis, nemaiavand cine sa doseasca interceptarile care arata incredibilele legaturi tenebroase dintre clasa politica, galeriile de fotbal si lumea interlopa deopotriva.

Voturi pentru Oprescu

Radu Stroe a fost informat de acest caz, dar nu a actionat
Dupa cum reiese din informatiile intrate in posesia noastra, initial, prima misiune primita de catre galeriile de fotbal ar fi fost sa aduca voturi, cat mai multe voturi, din zonele de influenta pe care acestea le controlau, cel putin la nivelul baietilor de cartier. Iar intr-o astfel de interceptare, se pare ca “durii” unei galerii erau serios certati ca se agita prea putin pentru Sorin Oprescu, care ar fi fost nemultumit de randamentul electoral dat de proprii hooligans, in ciuda finantarilor generoase de care acestia ar fi avut parte. Insa trebuie precizat de la bun inceput ca fostul edil sef al Capitalei nu este singurul nume greu din aceste interceptari, unii primari de sector, de exemplu, dand afaceri extrem de banoase liderilor de galerii transformati peste noapte in oameni de afaceri abonati la contractele cu statul. De asemenea, in alte cazuri, gruparile de hooligans erau solicitate sa intervina in asa-numitul razboi al afiselor, prin intimidarea celor din staff-urile electorale ale contracandidatilor. Iar de aici pana la violenta nu a mai fost decat un pas, mai ales tinand cont si de rivalitatea care exista oricum intre galeriile bucurestene.

Numele lui Sorin Oprescu apare in interceptarile privind implicarea galeriilor in campania electorala
Insa toate aceste tensiuni puternic alimentate, inclusiv financiar, de catre unii lideri politici au explodat cu ocazia manifestarilor pasnice din Piata Universitatii, din anul 2012, si care au avut in centrul lor tocmai aceste galerii paramilitare ale echipelor de fotbal bucurestene, dar si nuclee dure venite din tara, cum ar fi aripa dura a “lupilor galbeni” din Ploiesti.

Blaturi cu “Fratia chestorilor”
Fara putinta de tagada, desi a avut cunostinta de stadiul avansat in care se afla aceasta ancheta, fostul ministru de Interne a preferat sa mearga pe mana chestorului Gelu Oltean, cel care a musamalizat de urgenta totul. Insa Radu Stroe nu este nici pe departe singurul care a inchis ochii la acest dosar, preferand sa nu vada “scheletii” din dulapul fostului sef al “Doi s’un sfert”. Ceea ce si poate explica protectia cel putin ciudata de care s-au bucurat unii lideri de galerii, desi acestia ajunsesera practic sa formeze, pe osatura gruparilor de hooligans, propriile clanuri interlope cu care dominau viata de oras. Iar legaturile acestora cu unii “greuceni” din structurile centrale ale MAI, cunoscuti ca facand parte si din oculta “Fratie a chestorilor”, poate fi acum lamurita mai bine ca oricand. Mai ales daca, din cate se pare, interceptarile vor ajunge in sfarsit pe birourile procurorilor DNA, oamenii Laurei Codruta Kovesi fiind singurii in masura sa instrumenteze acum acest dosar care “geme” de fapte de coruptie.

ANARHIE – Galeriile de fotbal au purtat adevarate razboaie de gherila cu trupele de interventie ale Jandarmeriei
STRATEGIE – Gelu Oltean a preferat doar sa-i atentioneze pe cei vizati de aceasta ancheta
TACERE – Radu Stroe a fost informat de acest caz, dar nu a actionat
IMPLICAT – Numele lui Sorin Oprescu apare in interceptarile privind implicarea galeriilor in campania electorala