Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. XXIII “Maior – Microsoft, LOVESC din nou, discret, eficient si diplomatic !” “Why is this silence from your side (Mark Gitenstein) when files like Microsoft (Bill Gates) exploded in Bucharest (George Maior) ?Radu Tudor – Feb 4, 2015

multi_corupti

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Bill Gates ne este din nou PARTENER STRATEGIC ! … asa sa-l ajute DNA-SRI

Daca Bill nu exista Romania nu se inventa !

Bine ai venit Bill in Romania, sa ne salvezi de la orgiile financiare, plagiatul, pirateria, crima cibernetica, coruptia, crima organizata si terorismul pe care il practici cu perseverenta criminala care te-a consacrat la nivel mondial.

De cind te-a adus George Maior pe tine si Microsoftul tau din Irlanda in Bucuresti via Ucraina, si i-ai dat mita lui Adrian Nastase si Calin Popescu Tariceanu, via Ovidiu (Corina) Artopolescu si Silviu Hotaran, am inceput si noi sa intelegem ce noroc avem ca existi (inclusiv Melinda).

31 Ianuarie 2007 – Pentru directorul general al Microsoft Romania, Ovidiu Artopolescu, vizita lui Bill Gates in Romania este extrem de importanta: „Este una dintre cele mai importante vizite din decada 2000-2010 pentru Romania. In plus, este prima oara cand Bill Gates vine in aceasta parte a Europei, un om care, prin viziunea lui, a influentat evolutia omenirii si continua sa o faca„, a mai declarat Artopolescu pentru NewsIn. http://www.wall-street.ro/articol/IT-C-Tehnologie/24891/Romanii-lui-Gates-isi-asteapta-liderul.html

1 Februarie 2007Bill Gates, presedintele Microsoft, tine un discurs la deschiderea oficiala a Centrului Global de Suport Tehnic in Bucuresti. Bill Gates a primit ordinul national Steaua Romaniei in grad de comandor. Bill Gates – „Am avut norocul sa obtin o avere si am vrut sa ajut si alti oameni”. Calin Popescu Tariceanu – „Un miliard de euro este dat de sectorul IT, din care probabil jumatate este indreptat catre export. Probabil, acesta este viitorul si mai putin segmentele clasice industriale”. http://www.ziare.com/bill-gates/windows/bill-gates-a-ales-romania-61202

Are dreptate Artopolescu, Bill are o viziune care a schimbat lumea in foarte rau, si are dreptate si Tariceanu, un miliard de euro e dat mita de sectorul IT, lui si asociatilor, din care jumatate sigur este indreptat catre export in conturi off-shore.

Gura pacatosilor adevar graieste. Noroc ca ii aude doar DNA-SRI-MAI.

Nu e nici o tacere din partea Maior-Microsoft-Ponta-Ghita-Tariceanu-Vladescu-Gitenstein, doar DNA-SRI, TAC si FAC ! … nimic … doar stau tacuti de paza la Microsoft-Siemens-EADS, si cei mai sus mentionati si alte duzini de infractori.

Dupa cum puteti constata personajele principale ale Scandalului Microsoft sunt deosebit de active in frunte cu Bill Gates, Mark Gitenstein, Calin Popescu Tariceanu, George Maior si alti “specialisti” in tunuri mega mari.

DNA sta si isi curata impreuna cu SRI prastia si pixu’, astfel incit daca trebuie se ne apere de pradatorii Evanghelisti, si sa aplice legea acestor “MEGA tunari” sa nu ramina cu mina goala, si imaginea sifonata.

Noroc cu pixu’ ca ne vor explica in ziare si pe net, cit de vigilenti si profesionisti sunt ei si cum ii vor prinde pe toti coruptii datorita ajutorului dat de Microsoft, dupa care se vor congratula si decora reciproc, ca au mai adus un investitor strategic in Romania “curata”, pe Bill Gates, daca tot au uitat sa-l ancheteze impreuna cu Pinalti, Niro, Sandu si Cocos … ca de’ Bill e cel mai cocos, si ii va angaja Directori Generali pe Silviu Hotaran si Ovidiu Artopolescu, ca sa continue ce au inceput, daca tot sunt liberi si bine merci.

Nu uitati :

Cristian Sima, cel care albea mita de la Microsoft (Banca Pictet), si de la SIVECO, Ericsson, Siemens, EADS, etc., si se intretinea in particular cu Florian Coldea si George Maior (cum facea si Dorin Cocos tot pentru mita Microsoft), mai scrie o carte si continua sa dea documente procurorilor elvetieni si nu numai, pentru ca cei de la DNA refuza sa le primeasca.

Colaboratorii (servitorii) lui Bill (Melinda) Gates, respectiv Ovidiu (Corina) Artopolescu, Silviu Hotaran si multi altii tot au dat si vor mai da declaratii referitor la ce au facut si inca mai fac pentru Bill Gates, George Maior, Florian Coldea, si DNA-SRI-MAI, OLAF si alte institutii.


Scandalul Microsoft … a murit demult … Traiasca Fondul Proprietatea !

(Potrivit prezentarii de la finalul articolului semnat in Wall Street Journal, Mark Gitenstein este consultant special la firma de avocatura Mayer Brown LLP.)

Steaua Romaniei :

Bill Gates               – Steaua Romaniei in Grad de Comandor

George Maior       – Steaua Romaniei in Grad de Comandor

Mark Gitenstein   – Steaua Romaniei in Grad de Mare Cruce

26 Septembrie 2014 – DNA a solicitat Senatului, respectiv Camerei Deputaţilor cereri de efectuarea urmăririi penale faţă de Ecaterina Andronescu (senator), Şerban Mihăilescu (senator) şi Valerian Vreme (deputat). La aceeaşi dată a solicitat Parlamentului European cererea de efectuare a urmăririi penale faţă de Dan Nica (parlamentar european) şi preşedintelui Traian Băsescu cereri de efectuare a urmăririi penale faţă de: Adriana Ţicău, Gabriel Sandu,Daniel Funeriu, Alexandru Athanasiu şi Mihai Tănăsescu.

3 octombrie 2014 – Preşedintele Băsescu a semnat avizul de începere a urmăririi penale în cazul foştilor miniştri.

13 octombrie 2014 – Camera Deputaţilor a dat aviz pentru începerea urmăririi penale a deputatului Valerian Vreme. La scurt timp după anunţul DNA, Daniel Funeriu şi Valerian Vreme s-au autosuspendat din Partidul Mişcarea Populară (PMP).

16 octombrie 2014 – DNA a efectuat percheziţii la fostul şef al SIE Cătălin Harnagea, la oamenii de afaceri: Dorin Cocoş, Remus Truică şi Nicolae Dumitru, la fostul ministru Gabriel Sandu, fostul consilier prezidenţial Dorin Marian, tatăl preşedintelui COSR, Adrian Petrache, la Fundaţia Dinu Pescariu şi la sediul firmei lui Claudiu Florica, fostul şef al Fujitsu în România.

29 octombrie 2014, Gabriel Sandu, Dorin Cocoş, Nicolae Dumitru şi Gheorghe Ştefan Pinalti au fost arestaţi preventiv.

19 noiembrie 2014 plenul Senatului a ridicat imunitatea Ecaterinei Andronescu şi lui Şerban Mihăilescu.

2 Decembrie 2014 – Mark Gitenstein (Fondul Proprietatea – Astra. Adamescu, etc.)

„Democraţia liberală este bine mersi în România. Însă este esenţial ca aceste milioane de tineri votanţi români să-şi menţină în continuare puterea şi ca domnii Iohannis şi Ponta să lucreze împreună pentru a continua consolidarea statului de drept”.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-18725530-fostul-ambasador-american-mark-gitenstein-lauda-victor-ponta-2012-respectat-cerintele-adus-romania-inapoi-marginea-prapastiei.htm

21 Decembrie 2014 – Mark Gitenstein (Fondul Proprietatea – Astra, Adamescu, etc.) „Şi o ultimă idee: fiul meu lucrează la Microsoft, în Redmond, statul Washington, la centrul companiei.

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Alfred+Moses+Mark+Gitenstein+Klaus+Iohannis+lipsa+ambasador

22 Noiembrie 2012Preşedintele Traian Băsescu i-a conferit Ordinul Naţional „Steaua României” în grad de Mare Cruce ambasadorului SUA la Bucureşti, Mark Gitenstein. Conform decretului publicat în Monitorul Oficial, decoraţia a fost conferită „având în vedere propunerea ministrului Afacerilor Externe, în semn de înaltă recunoaştere şi apreciere pentru implicarea personală la dezvoltarea relaţiilor dintre ţara noastră şi Statele Unite ale Americii, precum şi pentru consolidarea Parteneriatului strategic România-SUA”. Decretul este contrasemnat de către premierul Victor Ponta.

La eveniment ar fi trebuit prezentat şi un mesaj al ministrului de Externe, Titus Corlăţean, dar reprezentantul acestuia, Ion Vişoiu, a plecat înainte de a citi discursul.

Mark Gitenstein se află la finalul mandatului său în România.

http://www.b1.ro/stiri/politica/ambasadorul-sua-la-bucuresti-mark-gitenstein-decorat-de-presedintele-basescu-cu-steaua-romaniei-43609.html

30 Noiembrie 2012 – Mark Gitenstein si George Maior sunt premiati – ne raporteaza Sebastian Ghita

Mark Gitenstein şi George Maior, laureaţi ai premiilor revistei „Balcanii şi Europa” Revista „Balcanii şi Europa” şi-a decernat
premiile de excelenţă pentru anul 2012
, informează adevarul.ro. La eveniment au fost invitate personalităţi de marcă ale politicii externe, printre care ambasadorul Chinei la Bucureşti, Huo Yuzhen sau ambasadorul Bulgariei, Alexandar Filipov, dar şi personalităţi ale vieţii publice, cum ar fi actriţa Oana Pellea. Gala, aflată la a 13-a ediţie, a decernat premii personalităţilor care au avut o contribuţie majoră la imaginea externă a României. Unul dintre cele mai importante premii ale galei a fost acordat ambasadorului SUA la Bucureşti, Mark Gitenstein. Acesta a primit distincţia pentru „Vocaţia Diplomatului de Excelenţă”. Organizatorii au motivat această alegere prin meritele deosebite pe care Gitenstein le-a avut în această vară, în timpul referendumului de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu. Nu a fost uitată nici relaţia bilaterală cu China. Organizatorii i-au înmânat un premiu ambasadoarei Chinei la Bucureşti, Huo Yuzen. Această distincţie a fost acordată pentru „Vocaţia Cooperării Bileterale”. George Maior, directorul SRI, a primit un premiu pentru „Vocaţia pentru siguranţă şi cooperare internaţională în domeniul securităţii”


http://radu-tudor.ro/dear-mr-mark-gitenstein/

I saw that after your term as an ambassador in Romania ended that you had a nice and well paid job at Fondul Proprietatea. It is sheer luck to have such an opportunity especially during the economic crisis. Anyway, congratulations!

I have some questions for you:  how do you feel when you see so many corrupt and suspect politicians close to Basescu in his time are now detained or arrested? Are you comfortable with the partisanship you had with them? I saw many good reactions from US Embassy and US administration in DC about corruption in Romania when all the political competitors of Basescu were arrested. Why is this silence from your side when files like Microsoft exploded in Bucharest? It was the same in the case of the arrest of the brother of the president for bribe and influencing justice. Any comment from you about the sentencing to 4 years in prison of your former employer Dan Adamescu?

Hoping that you can convince your friends and colleagues that corruption is no stranger to those you have supported in Romania, I wish you all the best.

Radu Tudor – Feb 4, 2015