Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. XXXII  “Aşa DA, America !” “FBI – Departamentul de Justiţie SUA solicită extrădarea marelui “Micul Fum + Guccifer = Micul Guccifer (((astfel alintat “avertizat” de Directorul (SRI) Ambasador (SUA) George Cristian Maior))) Marcel Lehel” stiriprotv 30 Decembrie 2015

multi_coruptiLa mulţi ani ! Domnule Ambasador George Cristian Maior …

… in puscariile americane va dorim sa le petreceti fericit, impreuna cu Micul Guccifer, cel care ne relata cu lux de amanunte cum ii protejati pe Microsoft, Sebastian Vladescu si Sebastian Ghita Sper ca informatiile transmise sa va fie utile.” Nelu Neacsu (care la presiuni si amenintari din partea lui Sebastain Ghita declara ca nu el este Nelu Neacsu, de parca ar mai avea vreo importanta. Important este ca Maior cunostea de la inceput “informatiile transmise” , din 1996 (Irlanda) -2001 (Seattle) – 2006 (SRI) si profita ii “sunt utile” in continuare).

“De asemenea, folosindu- se de sprijinul “discret” al lui Vladescu au intrat pe piata din Moldova, au avut intalniri la nivel de ministri si chiar de prim ministru.

La RSC (companie intermediara a Medist) este actionar ministrul (de finante) Vladescu iar in spatele lui Asesoft printre altii este si fostul general (Securitate / SRI) Gioni Popescu.” Nelu Neacsu in atentia personala pe email personal al Directorului (SRI) Ambasador SUA George Cristian Maior. Au pus la punct un sistem diabolic de lucru in Romania si mai nou in Moldova (…) Cert este ca cei de la Teamnet doresc sa aplice acelasi sistem bazat pe spagi din Romania si la Comisia Europeana”.

Si cind te mai gindesti ca Sebastian Vladescu si Sebastian Ghita luau mita de la Microsoft via Fujitsu – Siemens, via Dorin (Alin) Cocos si via SRI (George Cristian Maior si Florian Coldea) in timp ce Kovesi statea de sase sute cinci zeci si patru 654/P/2011, sa ii protejeze cu tot ce poate si ea un sarman(a) Procuror General, parca iti vine sa ii plingi de mila si sa o trimiti si pe ea in SUA, sa o laude FBI si DoJ, impreuna cu Microsoft si Maior soft.

“Teamnet era atunci în grupul Asesoft, al lui Sebastian Ghiţă, prieten cu actualul prim-ministru Victor Ponta, care la rândul lui este finul lui George Maior. Nu e clar ce a făcut Maior cu informarea, însă Teamnet a continuat să câştige contracte, cel mai recent acum trei zile: “Teamnet International va furniza Agenţiei Naţionale de Cadastru şi Publicitate Imobiliară servicii de digitalizare a cărţilor funciare din 9 judeţe, contractul ridicându-se la 212,4 milioane lei, TVA inclusă (46,9 milioane euro) în patru ani, oferta fiind cu 1 ban sub valoarea estimată de instituţie”

Cu alte două zile înainte, Ghiţă îl complimenta public pe Maior şi îi promitea un loc “în echipă” (Maior are de la inceput un loc fruntas in echipa n.a.):

“Mulţi oameni şi analişti îl consideră pe George Maior unul dintre cei mai valoroşi şi echilibraţi lideri ai ţării noastre. Eu cred că poate să se califice pentru orice funcţie în România. Totuşi, jocul nu e despre indivizi, ci despre echipe. Contează şi nu contează cine este preşedinte. Contează în totalitate cu ce oameni se înconjoară. Sunt absolut convins că George Maior şi alte personalităţi ca domnia sa vor face parte din viitoarea echipă de conducere a României. Avem nevoie de o nouă generaţie de lideri deştepţi, curajoşi şi responsabili.”

http://riscograma.ro/8243/dezvaluirile-lui-guccifer-sri-stia-de-patru-ani-ca-firma-lui-ghita-a-pus-la-punct-un-sistem-diabolic-bazat-pe-spagi/

http://riscograma.ro/8280/aparati-nelu-neacsu/

http://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/sua-cere-extradarea-lui-guccifer-ce-risca-hackerul-roman-care-a-dezvaluit-legatura-dintre-corina-cretu-si-colin-powell.html