Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. XLIX “Aceasta este întrebarea : De ce se tot vrea cu orice preţ şi cu atîta celeritate Laura Codruţa Kovesi Procuror Şef DNA ?”

multi_corupti“Dacă nu rezolvă dosarul EADS, Laura Codruţa Kovesi nu merită încă un mandat în fruntea DNA!” Mihai Palsu – SecundaTV – 24 Februarie 2016

Judecatorul Horatiu Dumbrava a spus că sunt o serie de întrebări care trebuie puse viitorului şef al DNA, cum ar fi restituirile la procuror a numeroase dosare, achitările, cauzele care au dus la achitări în multe dosare, chiar dacă acest procent a scăzut faţă de anul 2014, dar şi scăderea cu 200 a numărului de condamnări faţă de anul 2014. Judecătorul a mai arătat că rezultatele instituţiei sunt foarte bune, dar sunt întrebări care trebuie puse candidaţilor pentru conducerea Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi că şi alţi procurori trebuie să aibă şansa de a accede la o astfel de funcţie.”

”Cred că poate reveni doamna ministru asupra declaraţiei — şi am această propunere către doamna ministru de a reveni asupra acestei propuneri intempestive — măcar pentru a păstra aparenţele, o procedură similară celei pentru procurorul general”, a subliniat Horaţius Dumbravă – Agerpres – 26 Februarie 2016.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Raspunsul la întrebare este evident : SĂ NU ÎI FIE PUSE ÎNTREBĂRI REFERITOR LA DOSARUL MICROSOFT-SIEMENS-EADS ÎNCĂ TREI ANI !

Fapte (exhaustiv probate) sunt :

Doamna Laura Codruta Kovesi a participat in cunostinta de cauza (complicitate) activ (Rezolutii in Dosarul 654/P/2011, si altele) timp de un deceniu la promovarea si protejarea tilhariilor comise de Microosft-Siemens-EADS si la favorizarea partenerilor criminali ai acestora. Respectiv a facut si continua sa faca POLITIE POLITICA.

Microsoft l-a facut la propriu Ministru de Finante pe Sebastian Vladescu in perioada 22 August 2005 – 5 Aprilie 2007, in complicitate cu SRI, MAI, Procuratura Generala (Ilie Botos) si DNA (Irinel Paun- Claudiu Dumitrescu).

Astfel drept multumire Calin Popescu Tariceanu complicele lui Sebastian Vladescu l-a invitat pe Bill Gates la Bucuresti pentru a fi decorat – 1 Februarie 2007, drept multumire pentru implicarea in acte de frauda (jaf), piraterie si coruptie politica practicate de Microsoft in Romania incepind din anul 2000, in beneficiul direct al celor mentionati si a multor altora, pe care Procurorul General, de la acea vreme ii cunostea foarte bine.

Laura Codruta Kovesi l-a facut la propriu Ministru de Finante pe Sebastian Vladescu in perioada Decembrie 2009 – Septembrie 2010.

Fara aportul direct si sustinut al acesteia la protejarea unor infractiuni evidente si exhaustiv probate, comise de Sebastian Vladescu, Microsoft-Siemens-EADS, RSC, Asesoft, Teamnet si altii, acestia nu puteau sa isi continue profitabilele tilharii pina in zilele noastre.

Acestea sunt motivele pentru care Doamna Procuror Sef DNA, refuza sa respecte LEGEA si sa finalizeze Dosarul 85/P/2011 care are sau ar trebui sa aiba conexate Dosarele 6949/P/2004, 216/P/2005, 66/P/2007, 275/P/2007, 654/P/2011 (intocmit in baza Rezolutiilor semnate de Procurorul General Laura Codruta Kovesi pentru favorizarea Microsoft, RSC, Medist, Sebastian Vladescu).

Un deceniu de POLITIE POLITICA si PROPAGANDA, sunt calitatile principale ale viitorului Procuror Sef DNA Laura Codruta Kovesi.

Stimata Doamna Kovesi, adevarul ajunge intodeauna sa fie cunoscut (vezi Siemens si DoJ-FCPA, SEC, FBI), chiar daca inca justitie in Romania faceti tot Dumneavoastra, asa cum vreti si dupa cum se ordona atit Dumneavoastra cit si Ministrului Justitiei, care uita pina si macar sa pastreze aparentele, adica inca putina propaganda, sa ne facem ca inca credem, ca parca traim intr-un stat de drept.

Vom reveni dupa ce vom depune documentele relevante si o noua plingere la CSM si la alte autoritati interne si externe.