Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE „CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. XXXVI „Riscă ? Ce ? Hepatita C sau HIV-ul” Cătălin Beciu despre Laura Codruţa Kovesi

multi_corupti
http://www.stiripesurse.ro/laura-codruta-kovesi-facuta-praf-de-un-fost-secretar-de-stat-va-las-cu-dnamania_982037.html

Auzi bă, BECIULE, aşa vorbeşti şi cu Printesa Lia ? nu ţi-ar mai da mă-ta p.zdă!

Avînd în vedere că nu pot fi suspectat de simpatii ascunse faţă de Doamna Procuror Şef DNA, îmi voi permite să îi raspund eu mitocanului care îşi permite să se adreseze astfel unei femei şi să creadă că toţi sunt la fel de idioţi precum este el şi gasca din care face parte în frunte cu Ciorăpeanu – PENALU’

Citat :

Laura Codruţa Kovesi, făcută praf de un fost secretar de stat: ‘Vă las cu DNAMANIA’

Atac fără precedent la adresa DNA-ului, dar şi a Laurei Codruţa Kovesi. Şefa de la anticorupţie e făcută praf într-o postare pe facebook de unul dintre oamenii lui Călin Popescu Tăriceanu. Cătălin Beciu, fost secretar de stat la IMM, vicepreşedintele celor de la ALDE, spune că cea mai mare parte a capitalului românesc este distrus prin intermediul DNA-ului. Beciu arata ca doar 20-30% din capitalul care mai circula în România mai este autohton şi se intreaba daca nu cumva multinationalele sunt cele care „au luat tot, pe ordin de afara”.

Articolul merită citit, avînd în vedere calitatea sa de a reprezenta o altă şi înaltă culme a prostiei şi a mitocăniei, rostite de un mujic în numele lui Călin Popescu Ciorăpeanu/Răzgîndeanu/Prostovanu şi PENALU’, la adresa unei femei şi a unui popor, pe care îl tratează de (mai) înapoiat mental chiar şi decît autorul (deşi greu de imaginat).

Se pare că autorul a dorit să dea susbstanţă propriului nume BECIU, şi să ne dea o mostră din BECIU-l gîndirii sale şi a grupului din care cu onor face parte : o gaşcă de „labagii” după cum îi descria Sebastian Vlădescu, un fin cunoscător şi epicurist, de tîlhari cu papion, cu zîmbete tîmpe şi minţi jegoase, al căror singur merit este numărul de sute de ani de puşcărie pe care îi merită, pentru distrugerea cu inconştienţă criminală a acestei ţări.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Îmi propusesem sa nu mai scriu, avînd în vedere ca toata lumea scrie (facebook, whatsapp, sms, etc.) şi nimeni nu prea mai citeste, dar avînd în vedere faptul că Doamna Procuror Şef DNA nu poate răspunde mitocăniilor şi aberaţiilor elucubrate de Cătălin Beciu, în numele stăpînilor săi întruchipaţi de Călin Popescu Tăriceanu, îi voi răspunde eu, avînd în vedere că am depus mai multe plîngeri penale împotriva lui Călin Popescu Tăriceanu, cărora Doamna Procuror Şef DNA, nu le dă curs.

Astfel aceasta îmi oferă legitimitatea să mă adresez idiotului BECIU în cunoştinţa de cauză, referitor la infractorul Tăriceanu, dar în acelasi timp şi credibilitatea de interveni în apararea Domniei Sale exclusiv din punct de vedere bun simţ, şi respect faţă de femei.

Tăriceanu îl pune pe Beciu să atace în primul rînd o femeie folosind termeni care în fapt îl înjosesc pe „scriitor” (respectiv pixul lui Tăriceanu), şi în al doilea rînd o persoană care nu se poate apăra public de acuzele care îi sunt aduse referitor la calităţile profesionale, şi care venind de la unul ca Tăriceanu (via BECIU) sunt în fapt laude.

Îmi pare sincer (chiar sincer) rău că Doamna Kovesi nu poate să reacţioneze, pentru că la diferenţa de calităţi fizice (şi eu am făcut basket şi am colegi basketbalişti care erau să facă puşcărie doar pentru un pumn dat cu viteză, precizie şi forţă suficientă să crape o mandibulă), mentale (de Beciul Domnesc îi este frică lu’ BECIU, nu lui Kovesi) şi diversitatea de limbaj necesară să îi răspundă papiţoiului ăsta de se dă în poze cu Prinţesa Lia, o curvă profesionistă şi îmbătrînită în rele, astăzi măritată cu un idiot sinistru de îşi spun „de România”. BECIU îşi spune de Ploieşti, alţii de Pleşcoi şi tot aşa, că toţi de Rîm ne tragem, pentru că ar fi o mare lecţie de viaţa pentru piticania de scrie măscări.

„Tineti minte ce vă spun, că nu am de gând să o repet la infinit. Dacă şi acum acceptaţi acest uriaş deficit de democraţie doar pentru că circul este mult prea atractiv, eu şi alţii ca mine vom alege să ne vedem de viaţă, fireşte, după ce ne dau ăştia drumul de prin puşcării. Tupeul lor de borfaşi îi va împinge să se răzbune. N-au plăcere mai mare decât să umilească, să înspăimânte şi să strice vieţi. O putem păţi şi noi, dar şi voi. Asta e. Aşa a ales România să se întâmple.”

Bre cretinule, nu ne mai ameninţa bre că dăm să leşinăm pă’ noi. Chiar aşa ?, ne ducem şi noi la puşcărie pentru ce aţi făcut voi, nişte măscărici periculoşi şi inconştienţi ?. Să-mi moară mie mă-ta? … de cretin congenital care eşti.

Care „aştia” bă, o să vă dea drumul din puşcării ? Nu vă mai dă nimeni drumul din puşcărie, pentru ce aţi făcut, şi dacă vă dau „aştia” drumul din greşeala, nu îi doresc nimănui viaţa la care o să vă întoarceţi, să „vă vedeţi de ea” (poate aşa, un pic cu ochiul stîng), aşa ca nu îţi mai plînge singur de milă, ia exemplu de la Prinţesa Lia şi stai dreaptă, şi fă pîrnaie cu mîndrie nu mai jigni oamenii, că om sunt şi eu, şi dacă Kovesi nu poate să-ţi fută una în gura aia spurcată, eu pot ! …

… şi chiar încep să mă gîndesc că poate îmi fac un cadou de Paşte, în memoria reprizelor pierdute cînd boxam pentru Facultatea de Drept în anii 80, da’ ţie mă gîndesc să-ţi dau cu stînga, da mi-e teamă ca eşti „fetiţă” şi mă mai fac dracu’ şi de rîs cu tine.

Bă boule, nu România a ales să facă Tăriceanu jaf, Tăriceanu a ales sa fure ca în codru şi să împartă averea ţării, cu venetici mafioti veniti din toate colţurile lumii (Alessandro Buttice, Jonathan Scheele, Alberto Perduca, Onno Simmons, Bill Gates, Steve Ballmer, etc.). Tăriceanu îl decora pe Bill Gates pentru mita dată din banii noştri, nu Kovesi.

Da tu, care eşti din Ploiesti, ştii cum merge treaba cu Pilleri, Paltinea, Soare, Luca şi alţi mafioţi emeriţi că d’aia îl ridici în slăvi pe Vîntu şi pe Voiculescu.

Vezi-ţi bă de treaba ta şi nu mai ieşi la înaintare în numele lui Tăriceanu şi a celor cărora vă tremură chiloţii de frică că vă duceţi la puşcărie, că nu îl mai ai pe Ghiţă şi trupele Lupii Galbeni, ca să ameninţaţi voi „la liber” oamenii cu moartea, şi ei să vă mai ia şi în serios. Voi distrugeţi vieţi, DNA le apără, aşa cum poate şi el !

Ce vreţi bă, infractori idioţi şi extrem de periculoşi de la DNA, să vă cînte la harpă şi să vă trateze cu respectul cuvenit lu’ Prinţesa Lia ? să nu vă atingă nici măcar cu o floare că vi se sparge democraţia şi rămînem noi fără democraţia voastră.

Auzi praleo, HIV o să iei tu, un pic pi fund, de la băieţii ăia de te aşteaptă să îi înveţi manere dulci, erudite şi epicuriene, de Tăriceanu nu ştiu că e cam bătrînă hoaşca, poate doar din tehnica bucală să se mai scoată în primii zece ani de pîrnaie.

DNA ul de astăzi nu mai este PNA ul pe care se baza Tăriceanu cînd îl punea pe Botoş să pună şi el botu’ la mită cît cuprinde, că dacă tot dădea Tăriceanu şi Vlădescu la tot mapamondul, ce mai conta o gura flămîndă la masa jafului total.

Cît de tîmpit trebuie să fii, ca să amesteci noţiuni atît de diferite cum sunt studii, doctor, HIV, puşcărie, capital, fanarioţi, etc. şi să îţi iasă un nomenclator/mercurial respectiv la cît poţi fura în funcţie de criterii „clare” : …

… dacă Tăriceanu a fost Prim Ministru, este profesor universitar, are (x) Honoris Causa, vorbeste 6 limbi străine, a scris 18 poezii cînd prezenta ciorapi la ADESGO, a consumat 6 neveste şi a dat mită lui Barroso, Rehn, Scheele, şi decoraţii şi bani româneşti lui Bill Gates, Tăriceanu poate să fure cît vrea, că Kovesi oricum nu riscă nimic, decît să se ia un golan de doi bani ca tine de ea.

Cum ziceam, ca la noi în capu’ lu’ 9, „nu ţi-ar mai da mă-ta p..zda !” de nenorocit, împreună cu Tăriceanu şi gaşca voastră de curlandişti.