Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. XXXVII “ Micul Guccifer (Marcel Lehel) se duce în SUA după George Maior ! … să fie anchetaţi împreună de FBI ”

multi_coruptiGuccifer (Marcel Lehel) urmeaza sa se prezinte Marti 17 Februarie 2016 in Curtea de Apel Timisoara pentru a afla daca urmeaza sa fie extradat in SUA, in urma solicitarii facute de Curtea de Justitie din Virginia de Est – Alexandria.

Marcel Lehel, care este incriminat in 9 (noua) capete de acuzare in SUA  pentru mai multe fraude informatice, nu se opune extradarii si a colaborat deja cu agenti FBI care au venit in Romania in contextul investigatiilor pe care acestia le fac pe plan international referitor la fraudele comise prin Internet pe teritoriul SUA.

Hillary Clinton este si ea investigata de FBI referitor la modul in care a folosit mijloace de comunicare publice, interceptate de Micul Guccifer, in contextul in care avea obligatia sa foloseasca retele de comunicare si stocare protejate de autoritatile de securitate abilitate. Este posibil ca aceasta sa fie obligata sa se retraga din cursa electorala pentru functia de Presedinte al SUA datorita a ceea ce pare a fi o incalcare a regulilor de securitate, astfel expuse de Micul Guccifer.

In cazul in care Micul Guccifer (Marcel Lehel) va fi extradat in SUA, acesta va fi audiat inclusiv cu referire la fraudele internationale de coruptie, piraterie si frauda comise de Microsoft, Sebastian Vladescu (RSC) si Sebastian Ghita (Asesoft) sub protectia lui George Maior, astfel facute public de Micul Guccifer inainte ca acesta sa fie avertizat de George Maior pentru a distruge probe cruciale investigatiilor in curs.

Reteaua internationala de coruptie constituita in Romania de Bill Gates si Steve Ballmer incepind din anul 2000, a fost ulterior extinsa la Bruxelles prin participarea unor politicieni si inalti birocrati Europeni corupti (Jonathan Scheele, Alessandro Buttice, Onno Simmons, Giorgio Ficcarelli, Alberto Perduca, Olli Rehn, Durao Barroso, Giovanni Kessler si multi altii) sub atenta supraveghere a lui George Maior.

Vom reveni la acest subiect care urmeaza sa devina deosebit de vizibil pe masura ce Micul Guccifer se apropie juridic si geografic din ce in ce mai mult de George Maior – din Alexandria pina in Washington la Ambasada Romaniei te poti duce si cu bicicleta, iar din Ambasador sa devii inculpat nu este chiar un drum atit de lung cu toate imunitatile pe care George Maior le are din partea Microsoft si a unor politicieni corupti, toti implicati in dosarul Microsoft-Siemens-EADS (Adrian Nastase, Dan Nica, Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita, Victor Ponta etc.).

Se anunta timpuri interesante pentru George Maior si pentru Marcel Lehel, care oricum este mult mai cunoscut in SUA decit va fi vreodata George Maior, cu exceptia ca acesta sa fie incarcerat impreuna cu Marcel Lehel in aceiasi celula. Ii dorim succes.