Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. XXXVIII “Marcel Lehel “Micul Guccifer” nu se mai duce in SUA, să îl ancheteze FBI, rămîne acasă să îl ancheteze DNA”

multi_coruptiDoamna Ministru al Justitiei Raluca Pruna a decis sa o renumeasca in functia de Procuror Sef DNA pe Doamna Laura Codruta Kovesi, pina in 2019.

Le dorim succes in lupta impotriva coruptiei, multa sanatate, putere de munca si voie buna.

Dosarele Microsoft incep in negura timpurilor undeva in 1996 si continua in negura mintii, in prezent si vor continua pina cind Microsoft isi va schimba numele, eventual in DNA (Doubt, Negation, Abnegation)  sau invers DNA in MICROSOFT (Ministerul Investigatiilor Criminale ROmane Simplificat Organizate Finalizate si Tergiversate).

Apreciem inaltul grad de patriotism si dragoste fata de cetatenii patriei, de care face dovada Curtea de Apel Timisoara, in cazul Marcel Lehel.

Nu intelegem cadrul juridic in care DoJ – Ministerul Justitiei din SUA isi permite in contextul luptei comune impotriva crimelor cibernetice, coruptiei si terorismului, sa doreasca sa il ancheteze si sa il incarcereze pe Micul Guccifer in SUA, pentru 9 (noua) capete de acuzare, pentru infractiuni dintre cele mai grave, cind Marcel Lehel reprezinta o comoara nationala, plina de informatii pretioase pe care nu i le cere nimeni.

Avind in vedere dragostea Curtii de Apel pentru Marcel Lehel, pe care vrea, cu orice pret sa il tina acasa, pe banii contribuabilior, decit sa il exporte in SUA unde s-ar putea sa zica si ce nu trebuie, precum si faptul ca Doamna Procuror Sef DNA urmeaza sa conduca si in viitor DNA, ii solicitam sa il ancheteze pe Marcel Lehel in dosarul Microsoft, astfel incit sa aflam si noi de cind stia Domnul Ambasador George Maior de reteaua de coruptie si crima organizata operata la Bruxelles de Sebastian Vladescu (RSC)  si Sebastian Ghita (Teamnet – Asesoft) si raportata acestuia de catre Nelu Neacsu in August 2010.

Vom reveni, dar pentru inceput este interesant de inteles mai bine daca reteaua de coruptie de la Bruxelles era operata sub “umbrela” unor functionari corupti (Jonathan Scheele, Alessandro Buttice, Onno Simmons, etc.) care anterior au facut politie politica Europeana in Romania, in detrimentul fundamental al statului de drept Roman si al cetatenilor acestuia.

Doamna Procuror Sef DNA, va rugam sa luati la cunostinta ca Microsoft nu a corupt si jefuit doar Romania, acesta a corupt si jefuit Romania si Europa, in parteneriat cu guvernanti Romani si inalti “oficiali” ai UE.

Protectia pe care Microsoft a cumparat-o de la guvernantii Europeni dateaza inca dinaintea relatiilor Microsoft – George Maior din Irlanda, din anii 1996.

Suntem convinsi ca FBI cu care colaborati atit de bine (incit FBI o sa il vada pe Micul Guccifer doar in poze) stie foarte bine pe cine si cind a corupt Microsoft atit pe plan local cit si international si in primul rind la nivelul uneia dintre cele mai corupte structuri trans-etatice Comisia Europeana.

Daca Microsoft dadea prima mita de un million de $ in 2000 lui Adrian Nastase si ii invita in 2001 la Seattle pe Domnul George Maior si pe Domnul Dan Nica, astfel asistati de Directorul General Microsoft Silviu Hotaran, avem deja un caz Federal de competenta FBI, avind in vedere ca mita a fost negociata in SUA.

Mai tirziu cind Siemens, EADS, Micul Guccifer si altii au inceput sa faca publice fapte si dovezi ale „modus operandi” la nivel international, al retelei criminale operate de Microsoft si partenerii strategici ai acestuia (mereu nemuritorii Adrian Nastase, Dan Nica, Calin Popescu Tariceanu, Jonathan Scheele, Alessandro Buttice, Onno Simmons, etc.) lucrurile au inceput sa devina din ce in ce mai clare, pina au devenit atit de clare incit acum este nevoie de ochelari de soare, daca s-ar putea chiar opaci.

Avem convingerea ca FBI cunoaste implicarea Micului Giccifer precum si a Domnului Ambasador George Maior in sus numitele retele de jaf si coruptie, care au ajuns sa penetreze pe teritoriul SUA, dupa ce au facut prapad in Europa si Romania.

Vom reveni, dar suntem convinsi ca urmeaza sa respectati cu diligenta legea si sa colaborati cu partenerii nostri strategici in lupta impotriva coruptiei si crimei cibernetice.

http://www.secundatv.ro/actualitate/ministrul-justitiei-a-decis-kovesi-ramane-sefa-dna-pana-in-2019-20585.html/

http://www.sursazilei.ro/curtea-de-apel-timisoara-nu-il-extradeaza-pe-hackerul-guccifer-americanilor/