Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. XLI “Sunt de acord cu […] recuperare a unor bunuri obţinute prin acte de corupţie şi furate de la poporul român.” a spus ambasadorul american la Bucureşti intr-o discuţie cu internauţii români.

multi_corupti”Sunt de acord cu prim-ministrul Cioloş, că acţiunea ANAF nu a influenţat dreptul Antenei de a emite. ANAF doar a acţionat pentru a pune în aplicare o hotărâre judecătorească definitivă emisă de mult timp de recuperare a unor bunuri obţinute prin acte de corupţie şi furate de la poporul român.”, a spus ambasadorul american la Bucureşti intr-o discuţie cu internauţii români.

http://www.stiripesurse.ro/americanii-intervin-in-scandalul-anaf-vs-antena-3-sunt-bunuri-furate-de-la-poporul-roman_983665.html

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Asteptam cu interes momentul in care vor fi recuperate bunurile obtinute prin acte de coruptie si furate de la poporul român de Microsoft, avind in vedere timpul care inexorabil se scurge printe degetele Doamnei Procuror General si Sef DNA, incepind din anul 2006 pina in prezentul mereu continuu in interesul Microsoft si al partenerilor criminali ai acesteia.

Domnule Ambasador, asa cum Dan Voiculescu este un simbol al furtului de bunuri de la poporul român prin acte de coruptie la nivel national, alaturi de alti mari „ingineri financiari” (Adrian Nastase, Dan Nica, Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu, Jonathan Scheele, Alessandro Buttice, Olli Rehn, Durao Barroso, si multi altii), Bill Gates si Steve Ballmer sunt simboluri ale furtului de bunuri de la poporul român prin acte de coruptie la nivel international.

Avem toata increderea ca FBI si FCPA vor finaliza investigatiile incepute in anul 2011, in colaborare cu DNA si cu Micul Guccifer si ca poporul român isi va recupera bunurile furate prin acte de coruptie de catre Microsoft.

Vom reveni …