Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. XLII Aşa DA DNA ! Vă dorim mult succes în continuare cu Microsoft-Siemens-EADS. Măcar cît să nu stea Bursucul Veninos singurel la răcoare”

severin_pauker_pantiusa_nastase_nica_timofte_tariceanu_vladescu“Încă o victorie a DNA: fostul europarlamentar PSD Adrian Severin a fost condamnat, marţi, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, la 3 ani şi 3 luni de închisoare cu executare.” http://www.secundatv.ro/penali/adrian-severin-condamnat-la-3-ani-si-3-luni-de-inchisoare-cu-executare-prima-instanta-21074.html/

“DNA-FBI şi “Bursucul Veninos cu Şoriciul cel Mai Gros”Astăzi cu Adrian Severin (H2O) despre Patriotism, Corupţie şi Ruşine (PCR) Adrian Severin – Răul Absolut” scriam in 19 August 2015 aici pe www.coruptia.ro.

Ei, ce zici Adriane de astia de la DNA, care mai au inca un dosar sa-ti ofere, dupa cum iti spuneam in postarea din 19 August 2015, Kovesi incepe sa-mi devina din ce in ce mai simpatica. Daca va continua si cu restul grupului infractional din care faci parte cred ca voi ajunge chiar sa o indragesc, dupa cum spuneam :

„Adrian Severin s-a declarat revoltat că apa de la robinetele din Bucureşti ar avea o concentraţie nepermisă de hidrogen, doi atomi la doar unul de oxigen”

Adrian Severin se declară revoltat ca DNA si FBI colaboreaza in formula atomica unu la unu si ca Laura Codruta Kovesi indrazneste sa se ia de niste nemernici dintre care el este unul dintre cei dintai.

„Intr-o lume in care Romania este tot mai putin influenta, un roman influent nu este acceptat”, a sustinut europarlamentarul social-democrat. El deplinge suveranitatea in curs de disparitie a bandei de tilhari, in general auto-denumiti politicieni patrioti, si dezastrul care va face sa devenim TOTI egali in fata legii si a justitiei, si ei eventual sa se duca unde le este locul de drept „euro atlantic”.

“Rep.: Domnule Severin, sunteţi ascultat de servicii?

A.S.: Nu cred. Dacă m-ar fi ascultat le-ar fi mers mai bine; şi lor, şi ţării. Pe deasupra, dacă ar fi auzit ce am spus eu, ar fi putut depune mărturie că am sacrificat totul spre a-mi servi ţara. Aşa, nici măcar de mărturia lor nu am parte.” Aist nepot a lu’ “mamasha” Ana Pauker chiar ca e un mare pui de dac … noroc ca nu a sarit singur in sulite daca tot se considera cel mai viteaz dintre draci.

Adrina Severin doreste sa dea lectii de chimie si alte discipline si serviciilor, si FBI si DNA, asa ca incepe cu FBI pe care il trimite in “baraci” pe teritoriul amercian, la ambasada SUA. “Este în interesul SUA să clarifice urgent acest aspect” ii explica Adrian Severin, Ambasadorului SUA care se pare ca nu stie care sunt interesele SUA si nici cine este Adrian Severin – Răul Absolut, sau ce a mai ramas din el.”

Citeste tot articolul : http://www.coruptia.ro/2015/08/dna-fbi-si-bursucul-veninos-cu-soriciul-cel-mai-grosastazi-cu-adrian-severin-h2o-despre-patriotism-coruptie-si-rusine-pcradrian-severin-raul-absolut/