Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. XLVIII Ministrul Justiţiei încalcă legea cu bună ştiinţă, anunţând, în şedinţă festivă, reînvestirea lui Kovesi” Călin Popescu Tăriceanu 25 Februarie 2016

multi_corupti„Acum, bilanţul de astăzi, din ce am văzut, a fost un bilanţ triumfalist. Nu găsesc justificat, nu am auzit în alte ţări democratice, procuratura să facă astfel de bilanţuri publice, în care să se laude cu numărul de dosare, de anchete, cu număr de arestări. Cred că acţiunea DNA (…) nu trebuie să se bazeze pe suportul publicului, pentru că DNA trebuie să se bazeze pe lege. Nu trebuie să stea cu ochii la public, să vadă dacă îi place sau nu. Suportul popular este pentru politicieni. (…) Din această perspectivă, rezultatul de astăzi este un bilanţ triumfalist, pe care îl găsesc deplasat. Nimeni nu a vorbit despre faptul că doamna procuror Kovesi a spus, în 2015, că nu este de acord cu 120 de hotărâri ale instanţelor. Adică, punem sub semnul întrebării justiţia”, a mai spus Tăriceanu.

http://www.agerpres.ro/politica/2016/02/25/tăriceanu-ministrul-justitiei-incalca-legea-cu-buna-stiinta-anuntand-în-sedinta-festiva-reinvestirea-lui-kovesi-23-29-09

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Vedeţi Doamna Kovesi cum intelepciunea populara isi spune din nou cuvintul “pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti” ?

Tăriceanu cel bărbată

Are dreptate şi Tăriceanu în felul sau, adică cum să nu pui sub semnul întrebării justiţia, atunci cînd nu o mai poţi controla ? Ce justiţie mai e şi aia, dacă nu te mai situezi deasupra şi în controlul ei aşa cum este învăţat Tăriceanu şi multi alţii.

Cine i-a învăţat ? Dumneavoastra i-aţi învăţat, că atît timp cît iau mită de la Microsoft-Siemens-EADS şi fură software, şi împart prada cu SRI, MAI şi funcţionari Europeni corupţi, totul este perfect “legal”, justiţia o serviţi Dumneavoastră pentru ei.

După cum vedeţi i-aţi învăţat prost şi acum nu prea mai aveţi ce face, ori îi arestaţi ori vă retrageţi demnă din peisaj dacă mai puteţi.

Şantaj şi Ameninţări la Procuror Şef DNA

Credeţi ca acţiunile lui Tăriceanu, atît timp cît acesta cunoaşte dosarele în care ilegal i-aţi exonerat pe Vlădescu, Tăriceanu, Microsoft, SRI, MAI şi alţii, pot fi asimilate unor acte de ŞANTAJ şi AMENINŢARE (nici măcar voalată) la adresa unui Procuror Şef DNA ?

Sau credeţi că sunt doar nişte duioase aduceri aminte despre vremurile romantismului infracţional, cînd Tăriceanu şi Vlădescu primeau ilegal fonduri Phare, şi făceau donaţii software la SRI şi MAI în valoare de sute de mii de euro, pe care împreună cu Microsoft le pirataseră de la companii care au muncit ani de zile să scrie cod sursă de nivel mondial, în timp ce Dumneavoastră făceaţi tot ce puteaţi să îi glorificaţi şi îmbogăţiţi, şi să le exterminaţi şi incriminaţi victimele.

Tăriceanu vă reproşează acum că încercaţi să îi furaţi pâinea de politician corupt şi criminal de la gură, după ce v-aţi implicat în activităţi economice în favoarea Microsoft, RSC, Medist, Leader High Tech, SRI, MAI şi alţii.

Acum ce soluţii credeţi că veţi mai găsi, că în Dosarul 654/P/2011 aţi găsit o soluţie cît se poate de evidentă pentru incriminarea activităţilor de poliţie politică pe care le practicaţi, în favoarea Microsoft şi a lui Tăriceanu – Vlădescu şi alţii.

Vă dăm noi încă o consultaţie cu titlu de faptă patriotică (dacă vă este familiar cuvîntul).

Motivul discordiei Tăriceanu – Kovesi

Motivul este America, care după cum ne informează Ambasadorul Hans Klemm “Corupţia este o otravă pentru orice democraţie, fie că este în SUA sau în România trebuie eliminată la toate nivelele vieţii publice. Este o mare provocare şi felicit România pentru ce a făcut şi pentru că luptă din greu împotriva corupţiei, este o luptă care nu se termină niciodată şi trebuie susţinută. Această luptă nu exista numai în România, şi vecinii dumneavoastră se confruntă cu provocări serioase, cum ar fi Ucraina, Republica Moldova, dar şi SUA are o problemă cu coruptia, în conditiile în care au fost cazuri de foşti guvernatori şi senatori anchetaţi sau preşedinţi care au părăsit funcţia din cauza corupţiei’.

America este singura ţară care luptă împotriva corupţiei la nivel global, cu rezultate cîteodată spectaculoase vezi cazul Siemens. Siemens a întors armele şi a devenit din cea mai coruptă corporaţie din lume, un exemplu de activism împotriva corupţiei, şi asta datorită SUA.

Cînd Siemens a venit în România şi a deschis cutia pandorei în care stăteau liniştiţi şi confortabil mai toţi politicienii de vîrf ai naţiei şi protectorii lor din servicii şi din cîmpul tactic, Doamna Kovesi a ales să plece la Bruxelles, de unde a fost degrabă adusă înapoi să tergiverseze şi manipuleze cercetările astfel încît “greii” să scape.

Se pare ca Tăriceanu nu figurează printre “greii” adevăraţi, de unde şi frustrarea de care dă dovadă în ultimul timp, şi atacurile permanente la cea care i-a fost ca o mamă (mă rog verişoară mai mică) timp de un deceniu.

Ce aveţi de făcut (pînă nu e prea tîrziu) EXTRADAREA !

Vorbiţi astăzi cu Ministrul Justiţiei să îl trimită de îndat pe Micul Guccifer în SUA să fie anchetat de FBI ‘Avem reprezentaţi ai mai multor instituţii americane, cum ar fi FBI, Departamentul Justiţiei, dar vorbim de cel mult zece persoane, resursele directe pe care le putem oferi în acest parteneriat sunt limitate. Dar lucrăm la cazuri care privesc contraterorismul, crima organizată, traficul de droguri sau persoane şi, când putem şi suntem solicitaţi, oferim asistenţă DNA şi altor instituţii de aplicare a legii. (…) Lupta împotriva corupţiei este una importantă şi vitală pentru viitorul României’, a răspuns ambasadorul SUA.

Comisia Europeană nu e mai presus de LEGE

Documentaţi actele de coruptie comise de Delegaţia Europeană în România în perioada 2000 – 2007, şi ulterior la Bruxelles în complicitate cu RSC – Asesoft – Teamnet.

Aveţi probe legale în Dosarul 85/P/2011 care incriminează corupţia din cadrul Comisiei Europene şi în primul rind OLAF.

Microsoft nu este mai presus de LEGE

Finalizaţi Dosarul 85/P/2011, şi trimiteţi-i pe Tăriceanu, Vlădescu, Microsoft (Hotăran, Artopolescu, Lopătan) şi pe Scheele şi restul de mafioţi în faţa justiţiei, nu îi mai protejaţi că tot degeaba şi vă mai şi Santajează şi Ameninţă, că ei asta ştiu să facă.