Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. LXXXIV – „Unul dintre primele denunțuri se referă în mod explicit la înalți ofițeri SRI.”

”Nu mă pune nimeni să fac aceste denunțuri, asta este marea lor problemă. Unul dintre primele denunțuri se referă în mod explicit la înalți ofițeri SRI. Acel denunț nu a fost făcut public de nicio instituție mass-media. Supozițiile că aș fi pus de SRI să fac aceste lucruri sunt atât de nefondate”, a spus Ghiulbenghian, joi, la emisiunea Sinteza zilei.

http://www.stiripesurse.ro/florin-ghiulbenghian-raspunde-cine-il-pune-sa-faca-denun-urile_987847.html

Comentariile Redacţiei

Unul dintre cei mai mari mafioti-masoni din lume Licio Gelli a murit de curind la virsta de 96 de ani in Italia, dupa ce a fost urmarit international mai multi ani si a locuit in strainatate. Acesta urmeaza sa fie mostenit de o romanca.

Licio Gelli a calatorit de mai multe ori in Romania in timpul lui Nicolae Ceausescu, trezind astfel suspiciuni referitor la apartenenta lui Nicolae Ceausescu la celebra de trista notorietate Loja P2. De altfel, un model organizatoric copiat si in alte parti ale lumii.

Inainte de a muri acesta a dat un interviu masonului Bartolomeu Savoiu (nasul de cununie a lui Marian Magureanu – Alina Petre) pentru a elucida acest aspect, mai jos aveti un link la un filmulet foarte educativ.

https://newskeeper.ro/articol?id=86E7AD9FFCDB8BC31CC0371015F83684&data=2002-09-23
VIDEO La comentarii Ivanescu Gabriel :

http://www.comisarul.ro/articol/cutremur/masoneria-conduce-romania-dovezi-despre-n_727838.html

Ceea ce este foarte interesant este faptul ca in cadrul grupului extins de interese si relatii al lui Licio Gelli, il gasim si pe Alessandro Buttice OLAF, si interese deosebit de obscure referitor la folosirea de catre Romania a fondurilor Europene, deturnate (delapidate) cu atita succes de Sebastian (Vladescu – Ghita), protejati de SRI (Gioni Popescu, Ovidiu Soare, Dumitru Zamfir, George Maior etc.), astfel protejati de OLAF (Alessandro Buttice – Giovanni Kessler – Alberto Perduca, Giorgio Ficcarelli).

„Ovidiu Soare şi Gheorghe Dumitrache, condamnaţi definitiv pentru luare de mită. Gheorghe Dumitrache nu este un oarecare, fiind chiar cuscrul lui Liviu Luca, partenerul de afaceri al lui SOV.”

Cunoastem din presa faptul ca Generalul SRI Ovidiu Soare, Directorul Directiei Apararea Constitutiei si Economic, si alti ofiteri masoni, faceau afaceri cu Generalul Sergio Pileri si Victor Dombrovschi, mafioti sicilieni, exclus a fi masoni avind in vederea faptul ca Mafia Siciliana este organizata in jurul altor interese oculte, si dezavueaza masoneria.
http://www.nasul.tv/dezvaluiri-caracatita-securitatii-din-jurul-lui-victor-dombrovschi-aka-victor-douglas-mafiotul-arestat-la-bucuresti/

Deci Ghiulbenghian o apara pe Alina si „da la greu din casa” de la Magureanu si Savoiu, dar si din casa de la Daniel Morar, in timp ce Claudiu Dumitrescu continua sa apere Micrsooft si sa manipuleze dosare grele, impreuna cu Giovanni Kessler.
O sa fie interesant cind vom incepe sa aflam care este in fapt influenta unora ca Ghiulbenghian si Moldoveanu (sa nu mai vorbim de Maior, Coldea si Dumbrava), Buttice si Kessler asupra unora ca Dumitrescu, Paun, Tulus si altii.

Va fi interesant de urmarit, mai ales ca Kovesi, care desi este mai intremata decit multi masoni, este discriminata datorita genului (foarte feminin) pe care il poseda in acte.

Vom reveni …