Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. LXXXV – „Procurorul vrea DOAR să audă un nume de politician. Iar mafiotul i-l livrează, adevărat sau nu, pentru că astfel rămâne liber şi cu banii furaţi, ba chiar fără nicio acuzaţie (vezi mafioţi turnători notorii: Dinu Pescariu, Claudiu Florică, Dragoş Dobrescu).” – Traian Băsescu

”Mafiotul denunţător este astăzi regele DNA. Când i se pare că este în dificultate, el alege să se spovedească, la înţelegere cu procurorul. Procurorul vrea DOAR să audă un nume de politician. Iar mafiotul i-l livrează, adevărat sau nu, pentru că astfel rămâne liber şi cu banii furaţi, ba chiar fără nicio acuzaţie (vezi mafioţi turnători notorii: Dinu Pescariu, Claudiu Florică, Dragoş Dobrescu)”.

Comentariile Redacţiei

Domnule Băsescu, nu este aşa şi ştiţi foarte bine !

DNA a vrut intodeauna sa auda nume de politicieni, dar fiind un fel de Ulise legat de catarg de Daniel Moldoveanu, Florian Coldea, George Maior, Ilie Botos, Laura Codruta Kovesi si altii, nu a prea putut sa faca nimic.

Acum cind DNA investigheaza „la liber”, si denunturile „grele” se tin lant, si cind nu mai poate Dan Moldoveanu sa TRANZACTIONEZE in spatele usilor inchise cu Daniel Morar (care nu stie cine e acest Daniel Moldoveanu – traim se pare in lumi paralele), DNA este de vina ca face tot ce poate pentru a respecta legea (care intentionat a fost asa gindita de Alina Bica si semnata si de Dumneavoastra).

DNA, lasati-le si banii, dar macar curatati mizeria care s-a adunat de 26 de ani pe tara si pe viata noastra. Macar sa plece la Monaco si sa ne lase in seama noastra.

Mai grav este ca Directorii Microsoft sunt in Consilii de Administratie la Transelectrica si altele, si altii dau lectii la tinerii antreprenori, cum sa fure si sa nu pateasca nimic, asa cum au facut ei, in numele Microsoft, si acum sunt si rasplatiti de statul Roman si protejati de DNA, asta e mult mai grava decit ce au facut Pinalti, Niro si Cocos.

Interlopii sunt interlopi si fac ce stiu, dar politicienii si marii corporatisti ar merita totusi un pic mai multa atentie, sau cel putin restrictie, nu slujbe la stat si „control mental” la tinara generatie. Modelul Bill Gates ar trebui denuntat si in Romania, nu numai in SUA.

„Sunt de acord că denunţătorii pot avea anumite beneficii legate de libertate. Dar a-i scuti de orice pedeapsă şi de returnarea banilor furaţi către stat este o mare ticăloşie. Contrar celor trâmbiţate de doamna Kovesi, înţelegerile făcute cu mafioţi de tip Pescariu, Florică, Dobrescu arată că obiectivul DNA nu este recuperarea banilor de către stat, ci preluarea puterii prin atârnarea scalpurilor de politicieni. puse la cingătoare.

Este adevărat că mafioţii au dat politicienilor bani din care aceştia au cumpărat în campanii electorale pui, ulei, mici, geci, pixuri, găleţi etc. Este adevărat că aşa a fost până acum politicianul şi aşa a fost electoratul.

Dar mafiotul? El are în continuare vilă la Monaco, avion privat, face vacanţe de sute de mii de euro şi are sute de milioane în conturi.

În timp ce politicianul are cătuşe, procurorul are glorie, iar cetăţeanul a rămas tot sărac…

Dacă DNA vrea glorie, trebuie să ceară prin instanţă şi recuperarea banilor de la mafioţii liberi. Altfel, este doar un spectacol cu politicieni şi cătuşe, dar fără banii furaţi.”, susține Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.