Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. LXXXVI – ” Din 2015 DNA a intrat într-un joc care nu e al României”. E tot al Microsoft!

“Eu ştiu povestea Microsoft din 2012 şi cine îndrăzneşte să spună că n-am fost informat minte. Sunt dubii în afacerea Microsoft din 2012. Spectaculos este că au apărut oameni care spun că au avut iniţiativă să se predea în 2013, 2014 când DNA ştia din 2012.

S-a căutat o găselniţă ca Florică şi Dinu Pescariu să treacă drept primii care au dat primele informaţii la DNA şi să nu se afecteze ceea ce au furat. Tăcerea mea are o limită! Din 2015 DNA a intrat într-un joc care nu e al României.

Să-i laşi pe mafioţi cu toată averea în timp ce pui cătuşe la oamenii politici care n-au luat banii acasă… Nu-i lăsaţi pe mafioţii cu sute de milioane să zâmbească de la Monaco. Povestea grupului de la Monaco nu îmi este necunoscută”, a fost mesajul transmis de Traian Băsescu în legătură cu dosarul Microsoft.

Comentariile Redacţiei

Câteva binevenite corecţii :

Cind il decorati pe Bill Gates in Ianuarie 2007, nu erati informat ? Moldoveanu, Coldea si Maior stiau, pentru ca noi i-am informat formal referitor la actele si faptele de frauda si coruptie comise de Microsoft in Romania.

DNA a fost informat incepind din anul 2005 referitor la activitatile ilegale comise de Microsoft, dar a decis sa participe din plin la acestea.

In anul 2008 am informat DNA referitor la ilegalitatile comise de Claudiu Florica in complicitate cu Sebastian Vladescu, in vederea fraudarii banului public si al fondurilor Europene, si la acte de coruptie.

Am informat in repetate rinduri Presedintia, SRI, CNI, DNA, OLAF, DoJ-FCPA referitor la aceste infractiuni, fara nici un rezultat altul decit acela de a fi exterminati si anihilati prin mijloace teroriste (nu folosesc cuvinte mari).

In anul 2010 au fost scrise doua carti Microsoft Ingerul Pazitor vol I si II, unde se fac referiri la infractiunile comise de Fujitsu Siemens si Microsoft. Aceste carti au fost distribuite gratuit la toate institutiile interesate.

DNA nu a facut niciodata jocul Romaniei, a facut jocurile lui Adrian Nastase si a camarilei acestuia, dupa care a facut jocurile Microsoft si a beneficiarilor acestora.

La DNA “S-a căutat o găselniţă” de POLITIE POLITICA, sa fim noi incriminati la comanda Microsoft si a Securitatii-SRI (condusa de SOV), in timp ce Sebastian (Vladescu Ghita) au fost protejati si incurajati sa isi continue crimele.

Atit timp cit nucleul dur al organizatiei criminale a furat impreuna (inclusiv cu DNA), se santajeaza unii pe altii si se prefac ca se duc la puscarie (sau nici macar) si ramin cu banii, pentru ca asa s-a TRANZACTIONAT.