Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. LXXXVII – „Chiar dacă au mai existat greşeli ele nu au fost de natură să afecteze Securitatea Naţională.” Sute de milioane de euro fraudate de Microsoft împreună cu Sebastian (Vlădescu – Ghiţă), astfel protejaţi de SRI, MAI şi DNA începând din anul 2002 până în prezent nu reprezintă un atac la adresa Securităţii Naţionale, reprezintă un cadou de la Bill Gates, Adrian Năstase şi Călin Popescu Tăriceanu …

„Este primul meu bilant si vine intr-un moment special in care SRI aniverseaza 25 de ani de la infiintare. Chiar daca au mai existat greseli ele nu au fost de natura sa afecteze Securitatea Nationala. Am prezentat principalele probleme cu potential sa afecteze siguranta Romaniei si ce a facut SRI in consecinta. SRI a facut peste peste 8000 de informari si a schimbat zeci de mii de mesaje cu partenerii nostri. Printre efectele pozitive ale activitatii SRI se numara si un prejudiciu semnificativ evitat sau recuperat”, a spus Eduard Hellvig. El a subliniat ca nu au existat abateri de la echidistanta SRI, ca serviciul a a anticipat si informat corect in privinta contextului regional tensionat. Directorul SRI a vorbit si despre eficienta actiunilor de prevenire a atacurilor teroriste si a celor cibernetice. El a laudat actvitatea SRI in raport cu Parchetele si MAI si a precizat ca:”Documentarea faptelor de coruptie a permis institutiilor inceperea urmaririi penale, arestarea preventiva, recuperarea prejudiciilor”, a spus Hellvig.

Comentariile Redacţiei

SRI şi MAI folosesc începând din anul 2002 software piratat distribuit prin Internet de Microsoft – Medist –RSC şi sunt eficienţi în prevenirea atacurilor cibernetice, în contextul în care activitatea SRI în raport cu Parchetele şi MAI este de lăudat … în „câmpul tactic” al Justiţei.

SRI şi DNA sunt informaţi din anul 2004 de infracţiuni deosebit de grave comise de Microsoft – Medist – RSC şi continuă să folosească softul furat şi să practice POLIŢIE POLITICĂ pentru a îşi muşamaliza infracţiunile în baza unor TRANZACŢII pe care le tot face cu DNA şi alţii.