Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. LIII “Aşa DA America ! – Micul Guccifer nu ratează întîlnirea cu Marele Maior”

multi_coruptiUlterior, pe fir au intrat şi autorităţile americane, acestea solicitând extrădarea lui Guccifer. Magistraţii de la Curtea de Apel Timişoara (“cimpul tactic” controlat de Maior) au refuzat extrădarea hackerului, dar Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis vineri, definitiv, să aprobe extrădarea lui Guccifer şi punerea sa la dispoziţia autorităţilor americane pentru o perioadă nu mai mare de 18 luni (cit dureaza o luna in SUA ?).

http://www.secundatv.ro/penali/curtea-suprema-a-decis-hackerul-guccifer-poate-fi-extradat-in-sua-22521.html/ http://www.reuters.com/article/us-usa-cyber-guccifer-idUSKCN0W61TX

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Interesant de urmarit epopeea Micul Guccifer, faza pe Statele Unite, in perioada electorala, in contextul in care Hillary Clinton este acuzata de faptul ca a folosit sisteme neprotejate pentru a comunica, din pozitia de Ministru de Externe, ceea ce se pare ca este ilegal, si poate sa o scoata din cursa pentru Presedintia SUA.

George Maior a comis cu singuranta mai multe infractiuni in conditiile in care folosea sisteme neprotejate pentru a comunica din pozitia de sef al SRI.

Maior a fost atit de virusat incit informatii de interes pentru securitatea nationala (spionaj si coruptie internationala si frauda de fonduri europene de sute de milioane de euro comise de companii private din Romania astfel asociate cu Microsoft si politicieni si inalti birocrati Europeni), au ajuns sa fie “gazduite” pe servere care se gasesc pe teritoriul Rusiei.

Nimeni nu stie cite informatii si de ce natura, inclusiv apartinind lui Hillary Clinton pe care Marcel Lehel o uraste sincer la fel ca si pe Maior, au fost “procesate” de Micul Guccifer si stocate in Rusia. Nici macar Maior, dar lui se pare ca nici nu ii pasa, pentru motive care pot fi speculate, dar pe care nu le adresam inca.

De ce foloseste un Director SRI sisteme neprotejate si ajunge sa fie virusat de un fost sofer de taxi din Arad, cind are la dispozitie un ditamai SRI ul, care pretinde ca este expert in fraude cibernetice si in protejarea sistemelor de telecomunicatii si informatice ?

Unii au speculat ca Maior opera o retea privata paralegala si paralela de contra informatii externe (Nelu Neacsu si altii), altii au vorbit de interese economice oculte (Sebastian Ghita – Asesoft-Teamnet, Sebastian Vladescu – RSC-Medist), unii chiar au vorbit de utilizarea resurselor SRI (“cimpul tactic” la Justitiei) in vederea desfasurarii unor actiuni personale ilicite, in timp ce Maior este acuzat de mai multe persoane ca participa la complexul mecanism de mita operat din anul 2000 in asociere cu Microsoft, Sebastian Ghita si Sebastian Vladescu.

Acesta nu a specificat niciodata numarul exact de adrese email care au fost accesate ilegal de catre Micul Guccifer, dar din declaratiile combinate ale celor doi si a unui judecator care a renuntat sa il mai caute pe Maior acasa unde nu a fost de gasit, pentru a veni in fata instantei (acesta a fost reprezentat “in cimpul tactic” de SRI, unde a fost ulterior citat), reiese ca au fost trei servicii de email diferite folosite de Directorul SRI, printre care yahoo.com si gmail.com.

De ce avea nevoie Directorul SRI si marele academician Maior de trei adrese neprotejate diferite, in paralel cu adresele protejate ale SRI si STS, cind in general un academician sau/si alte persoane mai mult sau mai putin publice se identifica cu o singura adresa de email cit mai reprezentativa, iata un aspect pe care nimeni nu a dorit sa il adreseze si nici Maior sa il clarifice.

Varianta academica – Domnul Maior explica prin purtatorul de cuvint al SRI ca folosea mai multe adrese de email publice pentru a comunica pe teme academice cu doritori de informatii din partea acestuia, cit si cu studenti avizi de cunoastere.

Daca acesta este cazul ne intrebam de ce Nelu Neacsu ii raporta acestuia cu subiect si predicat chiar din inima Bruxelului, despre retelele de coruptie si crima organizata operate in 2010, de Sebastian Ghita si Sebastian Vladescu la Bruxelles, cind Vladescu era Ministru de Finante, prin firmele Asesoft-Teamnet si Medist-RSC.

Unii spun ca acestia au colaborat la Bruxelles cu fostii lor parteneri, asasini economici si politicieni Europeni corupti care au operat in Romania, in detrimentul intereselor nationale si ale statului de drept, in perioada 2001 – 2007, in cadrul Delegatiei UE in Romania, si functionari corupti din cadrul OLAF.

Ce este probat, este faptul ca SRI este clientul fidel al MEDIST-RSC de la care au primit gratuit software piratat de RSC is Microsoft, companii pe care SRI continua si in prezent sa le protejeze in “cimpul tactic”.

Ce este in schimb clar este faptul ca Maior in loc sa dea reteaua de frauda si coruptie pe mana DNA, in conformitate cu informatiile pe care le detinea, a continuat sa incurajeze si aparent sa profite de aceasta retea criminala la a carei constituire se pare ca a participat si de a carei eficienta a profitat impreuna cu Microsoft si alti politicieni corupti atit locali cit si internationali.

Zilele trecute am aflat ca din nou Uniunea a suspendat plata unor sute de milioane pentru programul POSDRU, datorita ilegalitatilor comise de catre Asesoft-Teamnet-RSC in timpul mandatelor lui Maior si a altora.

Vom urmari cu atentie desfasurarea cazului in SUA avind in vedere ca FBI ancheteaza in prezent si reteaua de coruptie Microsoft din care Maior a fost o rotita importanta, devenita o data cu trecerea timpului si propasirea crimei organizate la conducerea tarii, biela-manivela a marilor tunuri date de cei pe care incepem sa ii vedem din ce in ce mai des la DNA.

Din cite stim chiar de la el, Micul Guccifer sustine ca a fost intentionat avertizat chiar de Maior pe care il considera deosebit de prost, pentru a distruge probele care il incriminau pe el si pe Maior, repsectiv un computer special care putea decripta parole de acces, primit de acesta conform declaratiilor sale de la un fost ofiter de contra informatii francez.

Dupa cum vedem Maior nu posta poze in cada sau sub dus si nici scenarii de filme mute, el primea si folosea informatii de natura secreta provenite din contraspionaj extern, de importanta deosebita pentru securitatea nationala … in scop personal si pina la urma direct sau/si indirect in cel al Rusiei.

Cine nu ar dori sa stie cine sunt toti cei mai corupti inalti diplomati si functionari UE si cum pot fi acestia corupti si santajati (noi nu cunoastem decit o mica parte dintre acestia ex. Jonathan Scheele, Onno Simmons, Alessandro Buttice, Giorgio Ficarelli, si altii – dar sunt mult mai multi).

Cu siguranta ca si Rusia dar si FBI doresc sa stie cit mai multe despre cum functioneaza mecanisemele de influenta si coruptie din cadrul UE, dar si din Romania, ori pentru aceasta Micul Guccifer la fel ca si Maior se vor bucura de foarte mult interes in East Virginia – (Alexandria, chiar linga Washington) atit din partea FBI, CIA, a mass mediei cit si a noastra parte intervenient si parte civila si vatamata in dosarul Marcel Leher din SUA.

Ce faceti acum Maior, fugiti din SUA unde ?, ca acasa se pare ca nu veti mai gasi loc de munca la Academia pe care v-ati facut-o impreuna cu Oprea si nici la SRI nu va mai vrea nimeni, sau ramineti in SUA sa va scrieti memoriile impreuna cu Lehel ?

Va sugeram un titlu “Jurnalul unui bautor de whisky” … si un tradator de tara.

http://riscograma.ro/8243/dezvaluirile-lui-guccifer-sri-stia-de-patru-ani-ca-firma-lui-ghita-a-pus-la-punct-un-sistem-diabolic-bazat-pe-spagi/