Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. LV “Aşa DA DNA ! Fostul ministru al Finanţelor SEBASTIAN VLĂDESCU din perioada tăierii salariilor, audiat la DNA

vladescu„Luni, înainte de ora 12, la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a ajuns fostul ministrul al Finanţelor din Guvernul Boc II, Sebastian Vlădescu. Acesta va fi audiat în calitate de martor într-un dosar ANRP, potrivit celor declarate chiar de el la intrarea la DNA. Potrivit unor surse judiciare, Vlădescu este audiat în dosarul în care a fost pus sub acuzare deputatul Ioan Oltean.[…] Vlădescu a fost ministrul Finanţelor Publice în perioada adoptării măsurilor de austeritate din 2010…( Florin Puşcaş, Stiripesurse 7 Martie 2016). Şi în perioada mitelor MICROSOFT – SIEMENS Wiena Bucureşti, şi în perioanda EADS şi în multe alte perioade, că doar el este ETERNUL finanţist, să nu pomenim de Deutch şi alte flori mirositoare cum ar fi trandafirii şi altele… de care cu siguranţă vom pomeni la momentul potrivit.

CAVEAT : Relaţia lui Sebastian Vlădescu cu NNDKP (Bechtel, Microsoft, Ford, etc.) este deosebit de relevantă, poate DNA îşi aruncă o privire timidă şi emotivă asupra subiectului.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Vă rugăm să fiţi corecţi cu Domnul Ministru de Finanţe Sebastian Vlădescu (epicurian), un fost coleg cu subsemnatul la Relaţii Economice Internaţionale – ASE promoţia 1982-1983, amîndoi studenţi ai Domnului Profesor Dan Voiculescu zis „Ţiganul”.

Domnia sa a fost Secretar de Stat la Finanţe în anii 1999-2000 şi ulterior Ministru de Finanţe în anii 2005-2007, Secretar de Stat la Economie (cînd Varujan Vosganian Ministru Finanţelor, cînta la pian în timpul serviciului visînd la un premiu Nobel, şi semna ce îi dicta Vlădescu) şi din nou Ministru de Finanţe în anii 2009-2010, deci din fragedă pruncie Domnia Sa tot finanţe face cu Mafia Siciliană cînd nu este ocupat cu mituirea OLAF (Alessandro Buttice, sau cu îndeletnicirile epicuriene şi pizdosnice).

A început la IRVMR – numită în cadrul intim al DSS – SECURITATE – DIE „sticle şi boracane” un fel de „urechea şi timpanul” (TO (Tehnica Operativă) Tonola – Dumitru Zamfir – Sebastian Ghiţă şi alţii), care se ocupa cu reciclarea (hîrtie) arhivelor Securităţii de la Berevoieşti (http://www.coruptia.ro/2005/10/micile-secrete-vlădescu-tariceanu-şi-petrolul/), (fier vechi) echipament agricol destinaţia Iran – Iraq anii 70 – 80 (Comerţ Exterior), şi alte mici mărunţişuri, şi ulterior foarte mult software împreună cu Sebastian Ghiţă, cu care în conformitate cu dezvăluirile Micului Guccifer acesta s-a asociat, la dat mită la tot Bruxelul, în contextul în care amîndoi s-au ocupat şi cu tranzacţii cu petrolul lui Sorin Ovidiu Vîntu şi Liviu Luca pe vremea lui Gioni Popescu (Jimbolia), Ovidiu Soare (Mafia SRI), Sergio Pilleri (Mafia Siciliană) şi mulţi alţi ingineri financiari cum ar fi Eugen Nicolăescu şi Călin Popescu Tăriceanu (vom reveni).

“Şi nu poate să nu fie şocant faptul că, în ciuda zecilor de materiale publicate, nu există încă nici un fel de urmare concretă, cu toate că este vorba despre prestigiul unuia dintre miniştrii-cheie ai Guvernului Tăriceanu. Şi, în definitiv, chiar despre credibilitatea naţională şi internaţionala a celui care gestioneaza finanţele României.” Cristian Unteanu de la Bruxelles – Ziua 2 Mai 2006 http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2006-05-02/pirateria-vlădescu-la-bruxelles.html#ixzz42DO0wGu6

Dar mita la Comisia Europeană, astfel procurată de Microsoft şi predată prin intermediul lui Sebastian Vlădescu, a funcţionat în ciuda zecilor de materiale publicate” spre şocarea inclusiv a DNA, care a rămas şocat pînă în prezentul mereu continuu.

Vom reveni, cu multe detalii şi documente, dar dorim să mai spunem încă o dată :

Aşa DA DNA ! ţineţi-o tot aşa şi poate vă săplaţi toate păcatele … că sunt cam multe

Fostul ministru al Finanţelor din perioada tăierii salariilor, audiat la DNA

Florin Puşcaş, Stiripesurse 7 Martie 2016

Luni, înainte de ora 12, la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie a ajuns fostul ministrul al Finanţelor din Guvernul Boc II, Sebastian Vlădescu. Acesta va fi audiat în calitate de martor într-un dosar ANRP, potrivit celor declarate chiar de el la intrarea la DNA. Potrivit unor surse judiciare, Vlădescu este audiat în dosarul în care a fost pus sub acuzare deputatul Ioan Oltean.

În luna februarie, judecătorii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au decis să revoce măsura controlului judiciar în cazul deputatului Ioan Oltean, cercetat de DNA în dosarul despăgubirilor ANRP pentru trafic de influenţă şi complicitate la abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Vlădescu a fost ministrul Finanţelor Publice în perioada adoptării măsurilor de austeritate din 2010.

Firma reclamanta se numeste OMNIS GROUP, iar cea reclamata Romanian Soft Company. Aceasta din urma a fost infiintata în anul 2000 de Sebastian Vlădescu, actualul ministru de Finanţe al Romaniei. Al doilea element informativ este reprezentat de informatiile de presa aparute în numar impresionant în Romania pe acest subiect, precum şi de datele existente şi acum pe diverse site-uri din tara noastra. De aici, din sursele deschise ale presei romanesti, am preluat toate datele care rezuma „povestea interna”. Şi nu poate sa nu fie socant faptul ca, în ciuda zecilor de materiale publicate, nu exista inca nici un fel de urmare concreta, cu toate ca este vorba despre prestigiul unuia dintre ministrii-cheie ai Guvernului Tariceanu. Şi, în definitiv, chiar despre credibilitatea nationala şi internationala a celui care gestioneaza finantele Romaniei.

http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/2006-05-02/pirateria-vlădescu-la-bruxelles.html#ixzz42DO0wGu6