Kovesi – Coldea : MANUAL DE UTILIZARE “CONSPIRAŢIA MICROSOFT” Cap. LVI – Am îndoieli serioase cu privire la abilitatea ei (Laura Codruţa Kovesi) de a fi neutră, corectă şi obiectivă. Am îndoieli serioase legate de asta.” Fostul şef al US Secret Service pe Europa de Est, Darren White după 5 ani de România şi de Laura Codruţa Kovesi şi Florian Coldea.

multi_corupti „În acest sens, Darren White a dezvaluit ca foarte multi dintre cei anchetati de DNA sunt de fapt tinte politice, fiind vorba nu de investigatii corecte, ci de represalii politice. Darren White a acuzat ca DNA, SRI şi SIE sunt folosite în scopuri politice, fostul sef de la US Secret Service sustinand ca are destul de multe semne de intrebare cu privire la legitimitatea anchetelor.

Altfel, interesant este ca aceste dezvaluiri fara precedint din partea unui inalt oficial american cu privire la sefa DNA vin din partea unui fost sef dintr-o institutie care, în trecut, a premiat-o pe Laura Codruta Kovesi. Mai exact, Kovesi se impauneaza în CV-ul ei publicat pe pagina de internet a DNA cu doua „certificate de apreciere” atribuite de directorul Secret Service al SUA, în 2007 şi 2011. „

http://www.luju.ro/magistrati/dna/inceputul-sfarsitului-pentru-kovesi-americanii-o-lasa-din-brate-fostul-sef-al-us-secret-service-pe-europa-de-est-darren-white-face-dezvaluiri-incredibile-despre-coduta-kovesi-am-indoieli-serioase-cu-privire-la-abilitatea-ei-de-a-fi-neutra-corecta-şi-obiec

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Merită văzut tot interviul are doar o jumătate de oră, şi spune ceea ce toţi ştim dar ori nu avem curajul să spunem sau/şi nu ne crede nimeni pentru că nu suntem Şefii US Secret Service pe Europa de Est, cum este simpaticul Darren White.

Îmi place că are accent texan şi atitudine de Texas Ranger a căror deviză este „Say what you mean şi mean what you say.” „Spune ce gîndeşti şi acţionează în sensul celor pe care le afirmi” adică exact invers cu ceea ce se întîmplă în România şi în DNA.

Kovesi nu este neutră, corectă şi obiectivă, adică este „comandată”, minte este necinstită şi este coruptă şi favorizează infractori care sunt protejaţi politic.

„Fostul şef al US Secret Service pe Europa de Est, Darren White, pune la îndoială neutralitatea, onestitatea şi obiectivitatea Codruţei Kovesi, exprimându-şi dubiile cu privire la reinvestirea acesteia în fruntea DNA.

Robert Turcescu: Bine. Crezi că doamna Kovesi trebuie reconfirmată ca şefă la DNA?

Darren White: Am îndoieli serioase cu privire la abilitatea ei de a fi neutră, corectă şi obiectivă. Am îndoieli serioase legate de asta.

Robert Turcescu: Dar probabil ştii că doamna Kovesi are o reputaţie bună în România şi o popularitate uriaşă.

Darren White: Da, din punct de vedere al publicului, da”.